Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Pitesti

Copertine pergole Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Pitesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de umbrire, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu. Instalam pergole retractabile din materiale inalt calitative si extrem de fiabile.

Exitendeti utilitatea spatiului exterior al resedintei dvs  prin montarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea actiona fie din telecomanda, fie prin aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca doriti sa extindeti spatiul unei terase, pergolele si copertinele reprezinta investitii avantajoase. Ele pot fi construite din materiale de inalta calitate cu rezistenta sporita la elementele naturii.

Puteti opta pentru o copertine si pergole retractabile ce pot veni si cu inchideri cu sticla glisanta securizata. Copertinele au mare utilitate pentru zilele insorite si calduroase, in timp ce pergolele sunt utile si pe vreme potrivnica, rezistand la ploaie, vant sau zapada.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante decisi sa isi serveasca la exterior clientii, indiferent de conditiile meteo, ne solicita pentru fabricarea de copertine si pergole. Materialele pe care le folosim protejeaza si impotriva razelor UV. Va sugeram sa examinati varianta instalarii de pergole inchise pentru barul/restaurantul dvs. Ea va proteja clientii de vremea racoroasa.

Sistemele retractabile sunt apreciate de multi detinatori de baruri/restaurante datorita mecanismelor de actionare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica are un loc aparte in categoria produselor de protectie la exterior. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu face posibila modificarea unghiului de deschidere a pergolei, conform necesitatilor. Vara, veti dori sa deschideti acest unghi, iar iarna il veti inchide pentru incalzirea spatiului.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina) ce sunt operate prin declansarea senzorilor cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa oferiti protectie la intrarea in locuinta, optati pentru copertine intrare. Marchizele de la intrarea in resedinta protejeaza si pot fi realizate din materiale diverse. In plus, ele se vor imbina armonios cu aspectul exterior al resedintei dvs. Multi clienti aleg sa instaleze o marchiza usa intrare intrucat ea poate aduce elementul distinctiv care lipsea locuintei.

Pentru a instala solutii de umbrire in curte si terasa,  va indemnam sa va ganditi la spatiul lor de instalare si materialele utilizate. Pentru solutii independente, pe structura proprie, va recomandam pergolele. Copertinele necesita suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. Analizati instalarea de copertine retractabile, fie ele cu brate sau verticale cu carlig, mai ales daca vorbim de balcoane de bloc. Pentru balcoanele de mari dimensiuni si terase, la etaje de case si blocuri mai mici, pergolele sunt din ce in ce mai populare. Multi clienti aleg pergolele bioclimatice cu inchidere cu sticla pentru protectie sporita in balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Fabricam pergole si copertine din aluminiu la preturi atractive. Aluminul nu crapa, nu se lasa si este mai rezistent decat alte materiale. In plus, el este invelit cu un finisaj electrostatic care elimina necesitatea re-vopsirii. Instalam copertine si pergole din aluminiu variate ca model, cu durata lunga de viata.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Nu uitati de spatiul din fata garajului unde putem instala pergola garaj. Sunati-ne pentru pergola pret!

Amplificati confortul in zona piscinei prin instalarea de copertine si pergole. Instalam pergole mari cu prelata si pergole bioclimatice pentru piscine rezidentiale si comerciale. Contactati-ne pentru detalii!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram