Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Piatra Neamt

Copertine pergole Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Piatra Neamt. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti in cautarea de copertine pergole versatile, modelele retractabile sunt alegeri sigure. Cele mai multe dintre copertinele retractabile sunt automatizate, dar gasiti si optiuni cu actionare manuala.

Cand cel mai mult va intereseaza sa puteti actiona pergola de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda, alegeti cu incredere o pergola electrica (cu actionare electrica).

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Stiati ca puteti folosi spatiul terasei si atunci cand ploua sau este frig? Instalati pergole sau copertine pentru a va bucura de spatiul terasei cand razele soarelui sunt intense. In oferta noastra se afla copertine de terasa retractabile, dar si pergole din materiale rezistente la elementele naturale ce pot fi desfasurate pe vreme urata.

Se poate opta pentru pergole cu inchideri de sticla glisanta securizata, ce transforma spatiul terasei intr-unul utilizabil indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, puteti sa va serviti clientii la exterior si cand vremea este mai putin frumoasa. Instala copertine si pergole din materiale rezistente la expunerea la elemente naturale si razele nocive UV. Pergolele de acest gen ofera protectie fara a obtura accesul spre priveliste.

Extrem de cautate pentru baruri si restaurante sunt sistemele retractabile, datorita mecanismelor de actionare care sunt discrete si usor de operat de catre angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este una dintre cele mai functionale tipuri de pergole. Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu face posibila ajustarea unghiului de deschidere/inchidere a pergolei. In plus, un sistem complex de jgheaburi preia si elimina apa pluviala de pe lamele, care pot fi insa intredeschise pentru o buna ventilare a aerului.

Montam pergolele bioclimatice prevazute cu senzori de temperatura, lumina, ploaie. Ele se vor activa automat, in functie de ce senzorii inclusi.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca sunteti in cautarea modificarii fatadei resedintei dvs, alegeti sa instalati marchiza la usa de la intrare. Aceasta este o modalitate extrem de eficienta in a infrumuseta o locuinta. Produsele noastre se remarca prin durabilitate si designul atractiv. Mai mult, o marchiza intrare case va proteja impotriva vremii urate la intrarea/iesirea din locuinta.

In ceea ce priveste spatiul gradinii, va propunem copertine si pergole cu durabilitate in timp. Va incurajam sa alegeti cat mai inspirat locul de instalare pentru acestea. Luati aminte ca o copertina va avea nevoie de suport de ancorare, in timp ce pergola are structura proprie si poate fi independenta.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Folositi-va la maximum de spatiul oferit de balcon si alegeti un model de copertina balcon. Catalogul nostru cuprinde numeroase tipuri de copertine si pergole balcon, dar sistemele retractabile  (cu brate sau verticale cu carlig) sunt cele mai cautate pentru balcoane.

Pentru balcoanele inguste de bloc recomandam copertine verticale, iar pentru balcoanele mai mari sugeram instalarea de pergole clasice si bioclimatice, optional inchise cu sticla. Multe balcoane pot fi protejate si de pergole cu prelata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este un material din ce in ce mai cautat pentru pergolele, beneficiile aduse de acesta fiind numeroase. Intrucat este invelit in camp electrostatic, aluminiul nu necesita re-vopsire. In plus, el nu crapa si este extrem de rezistent la elementele naturale. Pergolele din aluminiu pot avea design-uri extrem de inedite si cheltuielile de intretinere sunt reduse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Stiati ca puteti imbunatati confortul din zona piscinei prin instalarea de copertina piscine? Instalam pergole pentru piscine rezidentiale si comerciale, de mari dimensiuni. Pergolele cu prelata si chiar cele bioclimatice sunt excelente pentru spatiul piscinei. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram