Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Pancota

Copertine pergole Pancota reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Pancota. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza prin crearea unui spatiu, solutiile moderne de tipul pergolelor retractabile se evidentiaza prin versatilitate. Ele sunt flexibile si functionale, indiferent de anotimp. Aceste copertine marchize de tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale, etc.

Pergolele pot fi realizate din materiale variate, fiind fie cu functii manuale, fie automatizate. Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautate, ea fiind actionata de pe smartphone (prin aplicatie) sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Tehnologiile moderne fac posibila folosire teraselor indiferent de conditiile atmosferice. Investigati modelele noastre de copertine si pergole.

Pentru un buget limitat si instalari rapide, putem realiza copertine fixe. Ele ofera protectie excelenta la conditiile meteo nefavorabile. Nu uitati de coperatine terasa retractabila atunci cand doriti umbrirea doar la nevoie si doar pentru anumite arii ale terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc ca sa-si serveasca la exterior clientii, indiferent de vreme, pot apela la noi cu incredere pentru copertine si pergole. Folosim materiale de cea mai inalta calitate pentru a realiza produse durabile si atragatoare. Cu o copertina/marchiza inchisa, clientii vor putea savura o cina, chiar daca afara ploua sau bate vantul tare.

Multi proprietari de baruri si restaurante aleg sa instaleze sisteme retractabile. Ele ofera versatilitate pentru folosire si au mecanismele de actionare discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de dispunere a lamelelor de aluminiu face pergolele bioclimatice extrem de speciale. Astfel, pergola bioclimatica permite modificarea unghiului de deschidere/inchidere a acoperisului. Veti dori sa deschideti lamelele vara, pentru a ajuta aerul sa circule. In schimb, iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul in care este pergola instalata.

In catalogul nostru se regasesc si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, ploaie, temperatura). Atunci cand se activeaza senzorii, pergolile sunt actionate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati usa de la intrarea in locuinta, va sugeram sa alegeti copertine intrare. Produsele noastre nu sunt doar durabile, fiind realizate din materiale de calitate superioara, ci si extrem de atragatoare. Contactati-ne pentru a va instala pergola usa intrare cea mai potrivita locuintei dvs.

In catalogul nostru include si pergola copertina gradina. Va indemnam sa nu va grabiti atunci cand decideti materialul si spatiul in care o vom monta. Luati aminte si la bugetul de care dispuneti! Multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt la mare cautare pentru spatiile de balcon. Putem realiza copertine policarbonat—ele se remarca prin rezistenta la impact. In plus, veti putea sa va bucurati de privelistea oferita de balcon!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va ganditi sa instalati pergole/copertine, dar va este teama de lucrarile de consolidare a fundatiei, suficient de costisitoare? Aceste lucrari sunt, insa, necesare doar cu pergolele din otel, care sunt mai grele. Va propunem copertine pergole din aluminiu care sunt usoare si nu necesita aceste lucrari. In plus, aluminiul este mai flexibil decat otelul si modelele pe care le realizam sunt atragatoare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina piscina. Ea va aduce umbrirea mult dorita vara. Adaugati valoare estetica si maximizati spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram