Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Otopeni

Copertine pergole Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Otopeni. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea produse de umbrire, din cauza limitarilor in folosirea spatiilor, va propunem sistemele retractabile. Pergolele si copertinele retractabile infrumuseteaza spatiul si elimina nevoia instalarii aparatelor de aer conditionat. Ele atrag clientii restaurantelor, cafenelelor, barurilor vara si pot creste valoarea unei proprietati rezidentiale.

Intre produsele retractabile se evidentiaza pergolele electrice (cu actionare electrica). Ele sunt facil de retras sau extins, prin telecomanda sau aplicatie pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Alegeti sa amplificati confortul pe terasa prin instalarea unor solutii de umbrire. Instalam copertine si pergole pentru terasa, din materiale care protejeaza impotriva soarelui intens al verii.
Pentru a va folosi de spatiul terasei cat mai divers, optati pentru copertine si pergole retractabile. Cu aceste produse,  veti umbri terasa doar in masura in care doriti, partial sau integral. Cum folosim materiale ce nu se degradeaza de la vant, ninsoare sau ploaie, puteti pastra extinsa pergola tot timpul anului. In plus, daca adaugati si inchideri cu sticla glisanta securizata, veti putea folosi terasa indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Cei mai multi clienti prefera restaurantele, cafenelele, pensiunile cu zone de servire si la exterior. Pentru confort inalt, proprietarii din domeniul HoReCa aleg sa instaleze copertine si pergole. Ele feresc clientii de soarele intens, fiind realizate din materiale rezistente la radiatiile nocive UV.

Cele mai cautate solutii pentru restaurante, cafenele, pensiuni, baruri sunt sistemele retractabile. Ele au mecanismele de actionare ascunse, astfel ca nu altereaz aspectul localului. In plus, sunt usor de actionat de angajati, care se pot concentra pe servirea clientilor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cand vorbim despre cele mai inovatoare solutii de umbrire, trebuie sa mentionam pergolele bioclimatice. Complet automatizate, pergolele bioclimatice au acoperisul alcatuit din lamele paralele, care pot fi deschise, inchise si orientate pentru a lasa lumina si aerul sa treaca. Totodata, apa nu se infiltreaza, ea fiind adunata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem de jgheaburi.

Pe langa toate aceste beneficii, trebuie sa amintim si ca pergolele bioclimatice pot veni cu senzori (de lumina, ploaie, temperatura). Cand sunt activati, acesti senzori vor declansa automat actionarea unei pergole bioclimatice.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca va doriti protectie de soare, vant, ploaie cand intrati sau iesiti din casa, analizati instalarea unei marchize usa de intrare. Marchiza usa de intrare poate veni in culori diverse si poate avea design-uri conforme stilului arhitectural al casei. Ea aduce valoare estetica unei locuinte.

Pentru curte si terasa dvs, va recomandam sa alegeti intre copertine si pergole. Luati, insa aminte, ca aceste solutii de umbrire presupun instalari diferite. Copertina are nevoie de suport pentru ancorare, in timp ce pergola poate fi independenta de alte constructii, ea avand structura proprie. Alegeti mereu prima data locul de instalare pentru aceste structuri.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru protectia balcoanelor fara acoperis, construim pergole si copertine din materiale diverse. Foarte cautate pentru zona de balcon sunt sistemele retractabile, verticale cu carlig sau cu brate.

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, iar pentru balcoanele mai spatioase recomandam pergolele clasice si bioclimatice. Nu uitati ca puteti sa transformati balconul intr-un spatiu folosibil indiferent de vreme, dupa instalarea de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, ce se evidentiaza cu greutatea mica si rezistenta sa. Solutiile de umbrire din aluminiu sunt usor de intretinut si nu pun presiune pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Folositi piscina si cand soarele arde cu putere. Creati umbrire in zona piscinei  prin copertine si pergole. Montam pergole mari cu prelata si pergole bioclimatice. Ele sunt solutii excelente atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram