Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Otelu rosu

Copertine pergole Otelu rosu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Otelu rosu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Catalogul produselor pe care vi le oferim include pergole si copertine retractabile. Cu un sistem automat de umbrire retractabil, veti putea ocroti zonele alese doar in momentele dorite. Aceste modele surclaseaza copertinele fixe prin flexibiliate.

Daca doriti modele usor de folosit chiar si de la distanta, va sugeram sa optati pentru modelele electrica. O pergola electrica (cu actionare electrica) poate fi operata prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart, transformand spatiul de la exterior intr-o camera aditionala a locuintei.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Suntem pregatiti sa extindem zona de servire a barului/restaurantului dvs la exterior prin instalarea de copertine pergole. Folosim materiale durabile care nu lasa razele nocive UV sa treaca. Clientii restaurantului/barului dvs se vor bucura la o cina chiar si in timpul vremii ploioasa dupa ce instalam o copertina/marchiza inchisa.

Cel mai des intalnite in spatiile exterioare barurilor/restaurantelor sunt sistemele retractabile, pentru discretia mecanismelor lor de actionare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de amplasare a lamelelor din aluminiu face pergola bioclimatic extrem de speciala. Cu o astfel de pergola, veti putea ajusta unghiul de deschidere al lamelelor, in functie de necesitatile de moment. Pergola bioclimatica este usoara si diminueaza riscul de infiltratie printr-un sistem complex de jgheaburi.

Daca va intereseaza, putem instala pergole bioclimatice cu senzori de lumina/temperatura/ploaie. In momentul in care acesti senzori se activeaza, se actioneaza automat si pergola bioclimatica.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam copertine intrare pentru locatii rezidentiale si comerciale. Tehnicienii nostri sunt creativi si experimentati in realizarea unor modele durabile, dar si atractive ca design. Cu o marchiza usa intrare, veti asigura si protejarea la intrare, nu doar modificarea aspectului exterior al locuintei.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole/copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile sunt des utilizate pentru balcon. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu. Acestea sunt usoare putand fi montate pe orice terasa cu minime lucrari de intarire si amenajare. Pergolele din aluminiu sunt de doua tipuri: cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste in spatiul piscinei, considerati instalarea de copertina piscina. Ea va oferi umbrirea necesara pentru confortul sporit la piscina. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram