Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Orsova

Copertine pergole Orsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Orsova. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de pergolele traditionale care limiteaza prin crearea unui spatiu, solutiile moderne de tipul pergolelor retractabile se evidentiaza prin versatilitate. Ele sunt flexibile si functionale, indiferent de anotimp. Aceste copertine marchize de tip retractabil se potrivesc tutuor spatiilor, fie ele rezidentiale, comerciale, etc.

Pergolele pot fi realizate din materiale variate, fiind fie cu functii manuale, fie automatizate. Pergola electrica (cu actionare electrica) este foarte cautate, ea fiind actionata de pe smartphone (prin aplicatie) sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Maximizati utilitatea terasei prin instalarea de copertine sau pergole. Folosim materiale diverse, durabile, iar design-urile noastre infrumuseteaza orice terasa.

Va propunem copertine fixe daca va grabiti cu instalarea unor structuri de protectie pentru terase. Acestea ofera protectie sporita mai ales in cazul unor fenomene meteo extreme. In plus, au preturi avantajoase pentru cei mai multi clienti.

Daca, in schimb, dispuneti de un buget mai generos si doriti o solutie mai flexibila, examinati copertina terasa retractabila. Aceasta permite protectia pentru anumite arii, ori de cate ori aveti nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Avem solutii variate si durabile pentru proprietarii de restaurante si baruri care isi doresc sa-si serveasca afara clientii pe toata perioada anului. Executam copertine si pergole din materiale care opresc elementele naturale si razele UV. Dupa instalarea de copertina/marchiza inchisa, clientii se vor bucura de o cina la exterior chiar si in lunile racoroase.

Am remarcat ca sistemele retractabile sunt cele mai populare printre proprietarii de restaurante si baruri. Mecanismele lor de actionare nu sunt vizibile, ceea ce explica popularitatea lor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

O categorie aparta o constituie pergolele bioclimatice. Ele sunt construite din lamele din aluminiu pe care le puteti ajusta la unghiuri variate. In sine, veti putea deschide/inchide acoperisul doar atat cat va doriti. Pe timpul verii, deschiderea lamelelor va permite o ventilatie eficienta, in timp ce in timpul lunilor racoroase, inchiderea lamelelor va creste confortul termic. Cum ele sunt automatizate total, pergolele bioclimatice pot fi actionate de pe smartphone sau tableta.

In oferta noastra includem si pergole cu senzori (temperatura, lumina, ploaie) ce se vor actiona automat, in functie de senzorii detinuti.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va sugeram sa luati in considerare protejarea intrarii in locuinta cu ajutorul unei pergole. Putem realiza copertine intrare extrem de variate, din materiale cu mare durabilitate in timp. Produsele noastre pot deveni elementul de originalitate mult visat pentru orice locuinta.

Avem numeroase solutii si pentru gradini. Multi dintre clientii nostril opteaza pentru pergola si copertina gradina din lemn, dar putem folosi multe alte materiale. Alegeti in functie de buget si spatiul in care veti instala pergola.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim numeroase copertine si pergole balcon pentru protectia balconului descoperit. Sistemele retractabile sunt la mare cautare pentru spatiile de balcon. Putem realiza copertine policarbonat—ele se remarca prin rezistenta la impact. In plus, veti putea sa va bucurati de privelistea oferita de balcon!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul si otelul constituie materialele cele mai populare pentru pergole. Daca otelul este mai greu si duce la nevoia consolidarii fundatiei, nu acelasi lucru se poate spune despre aluminiu. Pergolele din aluminiu nu exercita presiune, fiind mai usoare. Cum aluminiul este mai modelabil, produsele realizate iau forme extrem de variate.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Completati confortul adus de piscina prin instalarea de copertina piscina. Ea va aduce umbrirea mult dorita vara. Adaugati valoare estetica si maximizati spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru pergola pret!

 


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram