Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Orastie

Copertine pergole Orastie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Orastie. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Includem in catalogul nostrum pergole retractabile pentru aplicatii in care versatilitatea este importanta. Cu ajutorul unui sistem automat de copertine marchise, veti putea proteja doar la nevoie zonele prestabilite.

Un beneficiu important pentru o pergola electrica (cu actionare electrica) este acela ca poate fi actionata de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda. Orice spatiu exterior va fi mai usor de folosit in acest mod.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca doriti sa va relaxati pe terasa sic and vremea este urata, va incurajam sa optati pentru pergola de terasa. Fabricam pergole si copertine din material variate care completeaza orice terasa.

Pentru solutii rapide si avantajoase ca pret, va propunem copertine fixe. Ele ofera protectie excelenta impotriva conditiilor meteo potrivnice (furtuni).

Multi clienti se indreapta catre copertina terasa retractabila. Ea aduce avantajul folosirii doar cand este necesar, pentru protectia anumitor sectiuni are terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc sa-si serveasca tot anul clientii in spatiul exterior pot sa ne contacteze pentru copertine pergole. Utilizam materiale de inalta calitate pentru realizarea de copertine exterioare. Ele vor stopa razele nocive UV fara a altera vizibilitatea. Va incurajam sa maximizati spatiul de servire prin instalarea de copertina/marchiza inchisa—ea protejeaza eficient impotriva vantului, ploii, temperaturilor scazute, etc.

Multi proprietari aleg sistemele retractabile pentru restaurante si baruri intrucat mecanismele lor de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Acest tip de pergola nu aduce presiune inutial pentru structura. Mai mult, ea presupune un sistem complex de jgheaburi prin care lamelele preiau si dreneaza apa.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Ele se vor activa automat, in functie de setarile si nevoile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pentru protectia la intrarea/iesirea din locuinta va propunem copertine intrare. Varietatea materialelor pe care le folosim ne ajuta la realizarea unor modele unice si atragatoare. Cu o pergola usa intrare, veti avea protectia dorita la intrare, dar si infrumuseta aspectul exterior al resedintei dvs.

Contactati-ne si pentru solutii de gradina. Cei mai multi clienti opteaza pentru instalarea in gradini de copertine si pergole de lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim modele variate de copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele deschise. Pentru balcon, multi clienti opteaza pentru sistemele retractabile. In oferta noastra se afla si copertine policarbonat, evidentiate de rezistenta la impact. Acestea nu vor fi un obstacol catre privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Otelul si aluminiul sunt materialele cele mai populare pentru pergole. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita lucrari de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si nu presupun astfel de lucrari. In plus, aluminiul este mai flexibil si structurile pot fi realizate mai variat.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu lasati razele luminoase ale soarelui sa va altereze confortul la piscina si instalati copertina piscina. Aduceti valoare estetica si functionala spatiului din fata garajului prin instalarea de pergola garaj. Suntem aici pentru a va oferi detalii despre pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram