Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Oradea

Copertine pergole Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Oradea. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti sa umbriti un spatiu de la exterior doar la nevoie si nu permanent, va sugeram sa optati pentru pergole si copertine retractabile. Sistemele retractabile nu doar amplifica versatilitatea unui spatiu, ci si modifica in bine acest spatiu.

Cu o pergola electrica (cu actionare electrica), spatiul de la exterior poate fi umbrit numai la nevoie. Mai mult, actionarea se poate realiza de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cei mai multi dintre noi folosesc terasa doar in zilele placute, evitandu-le cand soarele este prea intens. Instala copertine si pergole retractabile pentru terase. Ele vor permite umbrirea totala sau partiala a terasei, in functie de nevoile de la un moment dat.

Utilizam materiale care protejeaza impotriva razelor nocive UV. Pergolele pot fi desfasurate si proteja, in anumite limite, de vant, ploaie, ninsoare. Puteti amplifica nivelu de protectie oferit de pergola prin completarea ei cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extinderea spatiului de servire la exterior este un demers firesc pentru multi proprietari de restaurante, baruri, cafenele stradale. Protejarea acestor spatii, insa, prin copertine si pergole atrage clientii in aceste locatii chiar si cand soarele este prea arzator. Instalam pergole si copertine din materiale care blocheaza actiunea nociva a razelor UV.

Sistemele retractabile sunt cautate pentru restaurante, cafenele stradale, baruri, intrucat permit actionarea facila de catre angajati. In plus, ele nu modifica fatada locatiei, mecanismele de actionare fiind discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica reprezinta unul dintre cele moderne si inovatoare solutii de umbrire.Ele au acoperisul compus din lamele de aluminiu ce pot fi ajustate ca orientare si unghi de deschidere, permitand aerului si luminii solara sa treaca. Mai mult, apa pluviala este preluata si eliminata de pe acoperis printr-un sistem complex de jgheaburi.

Instalam pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina), ce vor actiona automat pergolele atunci cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Includem in catalogul nostru si marchize intrare din materiale durabile. Ele vor oferi protectia necesara la intrarea in locuinte. Va sugeram sa optati pentru marchize din materiale in culori diverse care modifica in bine fatada locuintei dvs.

Pentru gradina si terase, puteti alege pergole sau copertine. Inainte de alegerea unui model, alegeti cu atentie locul de instalare. Trebuie sa subliniem ca pergolele pot fi independente, avand structura proprie, in timp ce copertinele vor avea nevoie de suport pentru a fi ancorate.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate cu jutorul pergolelor si al copertinelor. In balcoanele de blocuri, mai inguste si mai mici, sugeram instalarea de copertine verticale. Balcoanele de mai mari dimensiuni, de tip terase, balcoane de vile sau blocuri mai mici, pot fi ocrotite de soare cu pergole clasice si bioclimatice. Daca acestea sunt completate cu inchideri de sticla, balcoanele pot fi folosite indiferent de vreme. Si copertinele retractabile sunt solutii pentru balcoane.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Solutiile de umbrire cu structura metalica sunt tot mai cautate pentru aplicatiile comerciale si rezidentiale. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole din duraluminiu de prima prelucrare. Acesta este un material durabil, rezistent, dar usor ca si greutate. Pergolele din aluminiu nu pun presiune pe terase si balcoane si nu au nevoie de re-vopsire.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Profitati de confortul adus de o piscina prin umbrirea acesteia cu o copertina piscina. Instalam pergole cu prelate de mari dimensiuni pentru piscine comerciale, dar si pergole bioclimatice. Acestea sunt adecvate si pentru piscinele rezidentiale. Contactati-ne pentru informatii despre pret si alte detalii.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram