Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Odorheiu Secuiesc

Copertine pergole Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Odorheiu Secuiesc. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca nu va incanta ideea unor structuri permanente, care pot deranja in anumite momente, va sugeram sa examinati oferta noastra de pergole retractabile. Pe langa avantajul protejarii unor zone doar la nevoie, aceste copertine marchize sunt si usor de folosit. Multe dintre modele sunt automatizate.

Cu o pergola electrica (actionare electrica) nici nu trebuie sa fiti langa ea pentru a o opera. Multe sunt actionabile prin telefonul smart din aplicatie sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pentru a putea folosi  confortul terasei, va incurajam sa ne apelati pentru instalarea de pergole si copertine terase. Dupa montaj, va veti putea relaxa pe terasa, chiar daca ploua sau bate vantul. Va propunem copertine fixe, remarcabile prin rezistenta la conditiile meteo cele mai potrivnice. Le instalam rapid si preturile sunt foarte atractive.

Cand versatilitatea primeaza in alegeri, va sfatuim sa optati pentru coperatina terasa retractabila. Aceasta poate fi operata doar la nevoie, pentru zonele alese.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

V-ati gandit sa profitati la maximum de spatiul exterior al restaurantului/barului dvs si sa-l inchideti cu pergole/copertine? Materialele pe care le folosim sunt durabile si produsele noastre opresc si razele nocive UV. Spre exemplu, o copertina/marchiza inchisa va creste temperatura spatiului exterior protejat si feri clientii de vremea neplacuta.

Am remarcat ca cei mai multi proprietari de restaurante si baruri se indreapta catre sistemele retractabile intrucat ele au mecanisme de actionare discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul in care sunt dispuse lamelele de aluminiu ale pergolei bioclimatice o fac extrem de versatile. Aceasta permite modificarea unghiului pentru lamele. Astfel, veti deschide pergola vara pentru o buna circulatie a aerului si le veti inchide cand vremea este racoroasa sau urata. In plus, lamelele unei pergole bioclimatice preiau si dreneaza apa, diminuand riscul de infiltratie.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (temperatura, ploaie, lumina) ce vor declansa actionarea pergolelor, conform setarilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Protejati intrarea in locuinta cu o pergola intrare case. Nu va trebui sa iesiti cu umbrella desfacuta odata ce ati instalat o astfel de copertina. Folosim materiale durabile si atragatoare, astfel ca pergola intrare case va schimba in bine aspectul exterior al locuintei.

Putem sa instalam si copertine si pergole pentru gradina. De cele mai multe ori, lemnul este materialul folosit pentru aceste pergole.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati suprafata balconului prin montajul de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt extrem de populare printre clienti, datorita versatilitatii oferite spatiului. Avem si copertine policarbonat care sunt rezistente la impact si nu incurca accesul spre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Multi clienti amana instalarea de pergole, gandindu-se ca acestea necesita si lucrari de consolidare a fundatiei. Cu toate acestea, doar pergolele din otel necesita astfel de lucrari (otelul este greu). Va propunem pergole din aluminiu care sunt mai usoare si nu necesita lucrari aditionale pentru fundatie. Cum aluminiul este usor de manevrat, putem realiza modele extrem de variate.

Un alt material care suscita interesul multor clienti este fierul forjat. Cei mai multi dintre noi vor gasi o copertina din fier forjat atragatoare si romantica. Sa nu uitam ca fierul forjat este  extrem de rezistent la elementele naturii si nu necesita lucrari regulate de ingrijire.

Pergole si copertine pe structura din lemn

Doar pentru ca lemnul este mai sensibil la elementele naturale, necesitand lucrari regulate de ingrijire (vopsire cu lac), nu inseamna ca el nu este un material potrivit pentru pergole si copertine. Tot mai multi clienti aleg pergole pe structura pe lemn pe care le combinam cu multe materiale. Fierul forjat si otelul sunt materiale care se imbina frumos cu pergolele de lemn.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Prin instalarea de copertina piscina veti crea umbrirea necesara confortului in timpul zilelor insorite de vara. Avem pentru dvs si solutii pentru spatiul din fata garajului. Cu o pergola garaj, veti da functionalitate acestui spatiu si il veti infrumuseta. Suntem aici cu informatii suplimentare despre pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram