Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Ocnele mari

Copertine pergole Ocnele mari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Ocnele mari. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Cand va doriti solutii cat mai functionale, analizati variante de copertine si pergole retractabile. Cu un astfel de sistem automat de umbrire veti putea sa protejati ariile preselectate doar la nevoie. Pergolele si copertinele retractabile sunt instalate in numeroase locatii, fie ele comerciale sau rezidentiale.

Va incurajam sa alegeti o pergola electrica (cu actionare electrica) intrucat o veti putea controla fara a fi langa pergola. Actionarea de la distanta se realizeaza prin aplicatie de pe telefonul Smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar in cautarea de solutii pentru servirea clientilor la exterior, indiferent de vreme, analizati instalarea de pergole. Utilizam materiale rezistente pentru copertinele exterioare. In timpul vremii racoroase sau urate, clientii restaurantului dvs se vor relaxa la cina dupa instalarea de copertina/marchiza inchisa.

Foarte des intalnite in spatiile de la exteriorul barurilor si restaurantelor sunt sistemele retractabile. Mecanismele lor de actionare nu sunt evidente, de aceea sunt alese pentru astfel de spatii.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este o tipologie aparte datorita modului inovator de dispunere a lamelelor de aluminiu. Astfel, aceastea sunt amplasate incat sa poata fi posibila modificarea unghiului de deschidere a pergolei. Pergola bioclimatica se va deschide total pentru circulatia aerului optima in timpul verii. Iarna, veti inchide total unghiul pentru a mentine cat mai calduros spatiul in care este amplasata.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de temperatura, ploaie sau lumina. Odata ce acesti senzori se activeaza, are loc si actionarea pergolelor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Executam modele variate de copertine intrare la preturi competitive. Utilizam materiale durabile si va putem crea copertina intrare casa cea mai potrivita pentru resedinta dvs. marchiza usa intrare va schimba in bine aspectul locuintei si oferi protectia necesara atunci cand ploua.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Asigurati protectie in balcoanele fara acoperis prin instalarea de copertine si pergole. Cei mai multi clienti aleg sa instaleze sisteme retractabile. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu. Acestea sunt usoare putand fi montate pe orice terasa cu minime lucrari de intarire si amenajare. Pergolele din aluminiu sunt de doua tipuri: cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de relaxarea oferita de piscina si obtineti umbrire prin montarea de copertina piscina. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram