Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Mioveni

Copertine pergole Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Mioveni. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de copertine din cauza lipsei lor de flexibilitate, va sugeram sa examinati solutiile moderne, de tip retractabil. In oferta noastra se afla modele variate de copertine marchize retractabile. Ele va permit sa protejati zonele cele mai expuse, doar cand doriti!

Extrem de usor de folosit de la distanta (prin telecomanda sau aplicatie de pe telefon), o pergola electrica (cu actionare electrica) este aproape nelipsita din decorurile moderne.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folosirea teraselor si pe timpul iernii nu a fost nicicand mai simpla datorita pergolelor si a copertinelor. Va propunem modele diverse ce acopera o plaja vasta de bugete.

Putem instala copertine fixe—foarte cautate de clientii cu bugete limitate. Pretul mic este doar un argument pentru achizitia lor, copertinele fixe protejand excelent de vremea urata si fiind rapid de instalat.

Considerati copertina terasa retractabila, care se remarca prin versatilitate. Ea asigura protectia doar la nevoie pentru zonele selectate.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior pe toata durata anului, va recomandam sa optati pentru copertine pergole. Copertinele exterioare pot fi construite din materiale rezistente la razele nocive UV care nu obtureaza vizibilitatea. Pentru protectie ridicata impotriva conditiilor meteo nevaforabile (vant, ploaie), copertina/marchiza inchisa este o solutie extrem de practica.

Sistemele retractabile sunt des intalnite la exteriorul restaurantelor si barurilor intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, in conformitate cu setarile si necesitatile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Fabricam copertine intrare pentru locatii rezidentiale si comerciale. Tehnicienii nostri sunt creativi si experimentati in realizarea unor modele durabile, dar si atractive ca design. Cu o pergola usa intrare, veti asigura si protejarea la intrare, nu doar modificarea aspectului exterior al locuintei.

Dispunem de resurse si pentru confectionarea de pergole copertina gradina. Lemnul este materialul cel mai folosit pentru gradina, dar va punem la dispozitie si alte materiale.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul balconului si alegeti unul dintre multele modele de pergole/copertine pe care vi le propunem. Sistemele retractabile sunt des utilizate pentru balcon. Va oferim si copertine policarbonat, extrem de rezistente la impact si atractive ca pret.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca multi clienti opteaza pentru pergole din otel, pergolele din aluminiu sunt aproape la fel de populare printre clienti. Daca modelele din otel sunt mai grele si impun lucrari de consolidare a fundatiilor, pergolele din aluminiu elimina nevoia acestor lucrari, ele fiind mai usoare. In plus, aluminiul se poate modela si structurile pot fi construite pentru imbinarea perfecta in decor.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca simtiti ca ceva lipseste in spatiul piscinei, considerati instalarea de copertina piscina. Ea va oferi umbrirea necesara pentru confortul sporit la piscina. Putem veni si instala si pergola garaj-ea da utilitate si infrumuseteaza zona din fata garajului. Suntem aici pentru detalii legate de pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram