Solicită ofertă: 
0770 955718

Copertine și Pergole Retractabile Medias

Copertine pergole Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Medias. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

pergolele retractabile constituie optiuni excelente pentru clientii interesati de sisteme automate de copertine marchize. aceste pergole sunt, deopotriva, practice si estetice, ele ameliorand aspectul unui spatiu.

Prin instalarea de pergola electrica (cu actionare electrica), terasa devine o alta camera a proprietatii. Puteti actiona pergola de la distanta prin telecomanda sau prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Beneficiati la maxim de spatiul terasei prin instalarea de pergole sau copertine. Dispunem de o gama variata de materiale extrem de rezistente la conditiile meteo nevaforabile.

Daca bugetul dvs este limitat si doriti sa va bucurati cat mai repede de noul spatiu, puteti opta pentru copertine fixe. Ele se instaleaza usor si protejeaza impotriva vremii urate.

Copertina terasa retractabila este o alegere populara printre clienti. Ea ofera protectie la nevoie pentru o arie mai restransa a terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc sa-si serveasca tot anul clientii in spatiul exterior pot sa ne contacteze pentru copertine pergole. Utilizam materiale de inalta calitate pentru realizarea de copertine exterioare. Ele vor stopa razele nocive UV fara a altera vizibilitatea. Va incurajam sa maximizati spatiul de servire prin instalarea de copertina/marchiza inchisa—ea protejeaza eficient impotriva vantului, ploii, temperaturilor scazute, etc.

Multi proprietari aleg sistemele retractabile pentru restaurante si baruri intrucat mecanismele lor de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Acest tip de pergola nu aduce presiune inutial pentru structura. Mai mult, ea presupune un sistem complex de jgheaburi prin care lamelele preiau si dreneaza apa.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Ele se vor activa automat, in functie de setarile si nevoile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Adaugati elementul distinctiv pentru casa dvs prin instalarea de pergola intrare case. Avem materiale diverse din care putem construi copertine intrare. pergola usa intrare poate modifica fundamental aspectul unei locuinte. In plus, ea protejeaza intrarea in resedinta.

Contactati-ne si pentru instalarea de pergola copertina gradina. Ganditi-va care este spatiul in care va fi montata si ce buget aveti la dispozitie. Multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradini.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt optiunile favorite pentru clienti. Daca sunteti interesati, putem instala copertine policarbonat. Acestea sunt durabile si nu altereaza vizibilitatea.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul reprezinta, alaturi de otel, unul dintre cele mai populare materiale. Intrucat structurile din otel sunt mai grele si necesita lucrari aditionale pentru intarirea fundatiilor, multi clienti opteaza pentru pergolele dinl aluminiu. Ele sunt mai usoare si pot fi realizate pentru a se adapta perfect intr-un spatiu (aluminiul este malebabil).

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei si creati umbrire prin instalarea de copertina piscina. Daca detineti garaj, puteti sa aduceti un plus estetic si functional prin construirea de pergola garaj. Va oferim oricand detalii despre pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram