Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Marghita

Copertine pergole Marghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Marghita. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de umbrire, pergolele si copertinele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu. Pergolele si copertinele atrag clientii pentru restaurante, cafenele, pensiuni, baruri si cresc pretul de vanzare a unei proprietati.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este una dintre cele mai populare solutii retractabile de umbrire, fiind usor de actionat direct din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Alegeti sa folositi terasa si in zilele cele mai insorite din an prin instalarea de structuri de umbrire. Folosim materiale care protejeaza de radiatiile nocive ale soarelui, in culori variate pentru integrarea armonioasa in spatiul de instalare.

Pergolele si copertinele retractabile sunt optiuni preferate de clienti pentru umbrirea teraselor, intrucat ele permit umbrirea la nevoie, partiala sau totala. Puteti lasa desfasurate pergolele tot anul, ele fiind fabricate cu materiale care nu se degradeaza usor de la ploaie, ninsoare, vant. Terasele pot fi folosite tot anul, indiferent de vreme, dupa ce sunt instalate si inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atrageti clientii in zilele insorite de vara la cafeneaua, restaurantul, barul, pensiunea dvs prin instalarea unor structuri de umbrire. Ele pot fi realizate in culori variate pentru a infrumuseta localul dvs.

Multi proprietari de localuri aleg sistemele retractabile, deoarece sunt usor de desfasurat si strans de catre angajati. In plus, ele au mecanismele de inchidere ascunse, devenind accente decorative elegante pentru orice restaurant, cafenea, bar, hotel.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care lasa aerul si soarele sa treaca asa cum doriti. Atat unghiul de deschidere, cat si modul de orientare a lamelelor permit ajustarea. Astfel, veti putea bloca intrarea ploii, dar permite aerului sa treaca pentru ventilarea spatiului protejat.

Pergolele bioclimatice sunt automatizate integral si pot fi echipate cu senzori (ploaie, lumina, temperatuara). In acest caz, ele se vor declansa ori de cate ori senzorii sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara la intrarea in casa prin instalarea unei marchize  intrare. Folosim materiale colorate divers pentru ca marchiza usa intrare sa se imbine cat mai placut in fatada casei. Marchiza usa intrare nu este doar protectiva, ci si estetica, ea putand transforma total aspectul unei case.

Pentru curte si terasa dvs, va sugeram sa alegeti prin a stabili locul in care doriti sa creati umbrire. Daca pergolele nu necesita suporturi aditionale, ele avand structuri proprii, nu acelasi lucru se poate spune despre copertine. Acestea au nevoie de suport pentru a putea fi montate.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele deschise va propunem copertine si pergole balcon. Folosim materiale diverse si multi clienti aleg sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) pentru balcon.

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice. Nu uitati ca puteti transforma balconul intr-un spatiu sigur si ocrotit de ploaie, ninsoare, vant, odata cu instalarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Montam opertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Acestea sunt usoare putand fi montate pe orice terasa cu minime lucrari de amenajare. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, care nu este doar usor ca si greutate, ci si rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca veti instala copertina sau pergola la piscina, va veti putea bucura si de umbrire si in aceasta zona. Pergole cu prelata mare si pergolele bioclimatice sunt optiuni excelente pentru piscine, fie ele comerciale sau rezidentiale. Suntem aici pentru informatii despre preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram