Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Lipova

Copertine pergole Lipova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Lipova. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de maximizare a spatiului terasei. Va punem la dispozitie o gama variata de materiale rezistente la elementele naturale si intemperii.

Pentru terase, va propunem si copertine fixe. Ele sunt usor de instalat si au preturi avantajoase. In plus, protejeaza eficient terasa de fenomenele naturii extreme (furtuni).

Si copertina terasa retractabila este o alegere inspirata pentru terase. V-o recomandam atunci cand doriti protejarea partiala si doar la nevoie a terasei. Multi clienti aleg copertine terasa retractabila pentru terasele lor.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Maximizati spatiul de exterior si serviti-va clientii de la restaurant/bar pe tot timpul anului, indiferent de vreme. Putem sa construim copertine pergole din materiale atractive si durabile care protejeaza si impotriva razelor UV. O copertina/marchiza inchisa este o alegere inspirata pentru spatiul exterior al unui restaurant/bar, protejand clientii de conditiile meteo nefavorabile.

Multi detinatori de restaurante/baruri opteaza pentru sistemele retractabile intrucat acestea au mecanismele de actionare putin vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu care ofera si rezistenta inalta la conditiile meteo nefavorabile. Acest tip de pergola nu aduce presiune inutial pentru structura. Mai mult, ea presupune un sistem complex de jgheaburi prin care lamelele preiau si dreneaza apa.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Ele se vor activa automat, in functie de setarile si nevoile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara prin instalarea unei copertine intrare. Dispunem de materiale variate astfel incat sa construim pergola intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs. In plus, pergola usa intrare are valoare estetica superioara; ea poate fi elementul de originalitate care lipsea in casa dvs.

Beneficiati la maxim de spatiul gradinii prin instalarea de pergola copertina gradina. Va incurajam sa va ganditi unde veti monta copertina pergola, ce materiale doriti si care este bugetul in care va incadrati. Cei mai multi clienti aleg pentru gradini copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru balcoanele deschise va propunem copertine si pergole balcon. Folosim materiale diverse si multi clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon. Examinati si variante de copertine policarbonat. Ele protejeaza impotriva impactului si nu va opresc din a va bucura de privelistea oferita de balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Cu toate ca otelul ramane materialul numarul 1 pentru structurile de la exterior, aluminiul este din ce in ce mai intalnit pentru realizarea acestora. Daca pentru pergolele din otel este nevoie de consolidarea fundatiei (otelul fiind greu), pergolele din aluminiu sunt mai usoare si nu implica astfel de lucrari si costuri. Aluminiul este mai usor de modelat si modelele de copertine pergole sunt mai atragatoare decat cele din otel.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca veti instala copertina piscina, va veti putea bucura si de umbrire in zona piscinei. Cat despre zona din fata garajului, o puteti optimiza oricand cu o pergola garaj. Aceasta infrumuseteaza si asigura utilitate pentru zona din fata garajului. Nu ezitati sa ne contactati pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram