Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Jibou

Copertine pergole Jibou reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Jibou. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de umbrire, pergolele si copertinele retractabile sunt optiuni excelente. Sistemele retractabile au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma modul de utilizare a unui spatiu, in functie de nevoile de umbrire de la un moment dat. Mai mult, ea este foarte usor de actionat, putand fi extinsa din aplicatia de pe telefonul Smart sau din telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Bucurati-va de un moment de relaxare pe terasa si cand soarele este neplacut de intens prin instalarea unor copertine sau pergole. Folosim materiale care opresc razele intense ale soarelui, dar si completeaza estetic terasa, putand avea culori diverse.

Pergolele si copertinele retractabile sunt extrem de practice pentru terasa, deoarece va lasa sa umbriti terasa partial sau total, dupa cum aveti nevoie. Odata cu venirea anotimpului racoros, nu va trebui sa strangeti pergola, deoarece materialul folosit rezista expunerii la temperaturi scazute, ninsoare, vant.

Daca vreti sa folositi terasa pe tot parcursul anului, puteti completa pergola cu inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui restaurant/bar in cautarea de solutii pentru servirea clientilor la exterior, analizati instalarea de pergole. Utilizam materiale rezistente in culori variate, pentru a infrumuseta fatada localului dvs.

Pentru a usura munca angajatilor dvs, va sugeram sa alegeti sistemele retractabile. Ele sunt foarte usor de actionat, mai ales daca sunt electrice. Pergolele si copertinele retractabile au mecanismele de actionare discrete astfel ca nu altereaza fatada.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesat de produse cu tehnologii inovatoare, va sugeram sa optati pentru pergolele bioclimatice. Acoperisul acestor pergole este compus din lamele de aluminiu care pot fi orientate si deschise in unghiuri diverse. Daca ploua, lamelele pot fi astfel inchise incat sa opreasca apa, dar sa lase aerul sa intre pentru ventilarea spatiului. Apa nu se infiltreaza, ea fiind adunata si indepartata printr-un sistem de jgheaburi.

Complet automatizate, pergolele bioclimatice pot fi prevazute cu senzori (lumina, ploaie, temperatura) care vor actiona pergolele atunci cand se activeaza.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin instalarea de copertine si pergole. Des intalnite in balcoane sunt sistemele retractabile, atat verticale cu carlig, cat si cele cu brate.

Pergolele clasice si bioclimatice sunt modele adecvate pentru balcoanele mai mari (la etajul de vile, terase), in timp ce copertinele verticale sunt excelente pentru balcoanele inguste de la bloc. Fie ca balconul dvs este mare sau mic, nu uitati ca il puteti proteja complet de vant, ninsoare, ploaie cu inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Diminuati cheltuielile aduse de instalarea pergolelor din otel si alegeti sa instalati copertine  retractabile cu brate si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare, remarcat prin greutatea mica. Astfel, sistemele de umbrire nu vor pune presiune pe fundatii. In plus, materialul este rezistent si usor de intretinut.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Pentru a crea umbrire in zona piscinei, putem instala copertina si pergola piscina. Recomandarile noastre pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni sunt pergolele cu prelata mare si cele bioclimatice. Ele pot functiona si pentru piscinele mai mici, rezidentiale. Contactati-ne astazi pentru detalii pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram