Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Ineu

Copertine pergole Ineu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Ineu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca va doriti sa acoperiti doar la nevoie zone de la exterior, va incurajam sa optati pentru pergole retractabile. Ele reprezinta sisteme automate de copertine marchize ce permit protejarea zonelor alese, doar cand este necesar.

Cu o pergola electrica (cu actionare electrica) veti putea sa protejati zona de la exterior fara a fi langa aceasta. Actionarea se poate face de la distanta, prin aplicatie de pe telefon sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu renuntati in a va relaxa pe terasa doar pentru ca bate vantul afara. V-ati gandit la utilitatea instalarii de pergole si copertine pentru terase? Avem solutii diverse ca design, din materiale durabile.

Pentru aplicatii rapide, va sugeram sa ne contactati pentru copertine fixe. Ele se instaleaza rapid si au costuri avantajoase. In plus, ofera protectie superioara pe vreme urata.

Multi clienti sunt atrasi de sistemele retractabile, care permit protejarea doar la nevoie. Costurile sunt mai ridicate fata de modelele fixe.
Copertine pentru casa si gradina

De ce s ava grabiti la intrarea in casa pentru ca ploua cand puteti sa instalati o copertina intrare? Realizam pergola intrare case din materiale de inalta calitate pentru a va oferi protectia necesara la intrarea/iesirea din locuinta. In plus, produsele noastre pot schimba fundamental aspectul locuintei dvs.

Nu uitati de spatiul gradinei! Chiar daca multi clienti opteaza pentru copertine si pergole din lemn pentru spatiul gradinei, puteti alege oricare dintre materialele pe care vi le propunem.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc sa-si serveasca tot anul clientii in spatiul exterior pot sa ne contacteze pentru copertine pergole. Utilizam materiale de inalta calitate pentru realizarea de copertine exterioare. Ele vor stopa razele nocive UV fara a altera vizibilitatea. Va incurajam sa maximizati spatiul de servire prin instalarea de copertina/marchiza inchisa—ea protejeaza eficient impotriva vantului, ploii, temperaturilor scazute, etc.

Multi proprietari aleg sistemele retractabile pentru restaurante si baruri intrucat mecanismele lor de actionare sunt ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

In multitudinea modelelor de pergole si copertine, categoria de pergole bioclimatice este aparte. Pergola bioclimatica are lamelele de aluminiu astfel dispuse incat sa se poata ajusta unghiul de deschidere/inchidere. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa printr-un sistem eficace de jgheaburi.

Putem instala si pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce vor fi actionate in functie de senzorii cu care vin.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt optiuni frecvente printre clienti. Putem instala si copertine policarbonat; ele sunt rezistente si nu opresc vizibilitatea spre priveliste.

Pergola pentru piscine si garaje

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Folositi spatiul din fata garajului prin montarea de pergola garaj—ea are si valoare estetica! Contactati-ne astazi pentru pergola pret!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Otelul si aluminiul sunt materialele cele mai populare pentru pergole. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita lucrari de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si nu presupun astfel de lucrari. In plus, aluminiul este mai flexibil si structurile pot fi realizate mai variat.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram