Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Iernut

Copertine pergole Iernut reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Iernut. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat instalarea de copertine pana acum gandindu-va ca acestea sunt fixe si prea putin utile in functionalitatea unui spatiu, va prezentam pergolele retractabile. Ele sunt sisteme automate de copertine si pergole pentru actionare facila. Realizam modele care se imbina armonios cu decorul locuintei sau afacerii dvs.

Imbunatatiti utilitatea unui spatiu la exterior prin instalarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea opera de la distanta prin telecomanda sau chiar aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

De ce sa va limitati in a folosi terasa doar pe vreme buna cand aveti optiunea instalarii de pergole si copertine terase? Modelele noastre sunt realizate din materiale durabile si au design-uri atragatoare.

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, puteti atrage mai multi clienti prin protejarea spatiului de la exterior prin copertine/pergole. Materialele pe care le folosim in constructie sunt durabile si stopeaza razele nocive UV. Pentru o protectie superioara chiar si pe timpul iernii, va propunem copertina/marchiza inchisa.

Va subliniem ca sistemele retractabile sunt cautate pentru restaurante si baruri. Mecanisemele de operare sunt ascunse, ceea ce le ofera un plus de valoare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand pentru dvs primeaza, mai mult decat orice, versatilitatea, va invitam sa examinati pergolele bioclimatice. Lamelele din aluminiu din care este alcatuita permite ajustarea unghiului. Veti putea inchide/deschide acoperisul doar cat doriti. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa printr-un sistem complex de jgheaburi.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie si temperatura. Ele vor fi actionate de catre senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va ganditi ca locuinta dvs are nevoie de o renovare la exterior? Puteti schimba total aspectul exterior al locuintei prin instalarea de marchiza intrare casa. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si protector. O copertina intrare casa va oferi protectie pret de cateva momente pana deschideti umbrela, spre exemplu.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Completati spatiul oferit de balcon prin montarea de copertine si pergole balcon. Modelele retractabile sunt foarte practice si cautate pentru balcon. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si fac urgente lucrarile de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si elimina nevoia unor astfel de lucrari. Mai mult, aluminiul este mai maleabil decat otelul, modelele din aluminiu avand forme mai atractive si mai variate. Pergolele din aluminiu sunt cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu intrati in casa din cauza soarelui stralucitor. Bucurati-va la maxim de spatiul piscinei prin construirea de copertina piscine—va va feri de razele prea stralucitoare ale soarelui. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram