Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Iasi

Copertine pergole Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Iasi. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca va doriti sa acoperiti doar la nevoie zone de la exterior, va incurajam sa optati pentru pergole retractabile. Ele sunt sisteme automate au valoare functionala si estetica, intrucat umbresc si infrumuseteaza spatiul de instalare.

Cu o pergola electrica (cu actionare electrica) veti putea sa protejati zona de la exterior fara a fi langa aceasta. Actionarea se poate face de la distanta, prin aplicatie de pe smartphone sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu renuntati in a va relaxa pe terasa doar pentru ca soarele este prea puternic. Va oferim solutia instalarii de pergole si copertine pentru terase din materiale durabile si cu aspect atragator.

Multi clienti opteaza pentru sistemele retractabile, care permit protejarea  partiala sau totala a terasei, in functii de necesitatile de la un moment dat. Cu o copertina terasa retractabila veti putea umbri terasa cand razele solare devin insuportabile. Montam pergole ce pot fi desfasurate la nevoie, dar si modele cu inchidere cu sticla glisanta. Ele vor transforma terasa intr-un spatiu folosibil si pe vreme urata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Folositi la maximum spatiul la exterior al barului/restaurantului dvs si apelati-ne pentru instalarea de copertine si pergole. Folosim materiale inalt calitative pentru pergole; ele vor proteja clientii de raze UV fara a bloca privelistea. Spatiul de la exterior al unui bar sau restaurant poate fi utilizat mai mult dupa instalarea unei copertine.

Printre cele mai populare modele in aceasta categorie se afla sistemele retractabile. Acestea au mecanisme discrete si pot fi usor actionate de catre angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

In multitudinea modelelor de pergole si copertine, categoria de pergole bioclimatice este aparte. Pergola bioclimatica are lamelele de aluminiu astfel dispuse incat sa se poata ajusta unghiul de deschidere/inchidere. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa pluviala printr-un sistem eficient de jgheaburi.

Pergole pot fi echipate cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) ce usureaza si mai mult folosirea pergolelor. Astfel, pergolele vor fi actionate ori de cate ori sunt activati senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa adaugati un element decorativ original casei dvs, analizati instalarea unei marchize. O marchiza usa intrare nu doar transforma in bine aspectul fatadei, dar si protejeaza spatiul de intrare atunci cand ploua, bate vantul, etc.

Folositi cat mai mult curtea si terasa prin montarea unor sisteme de umbrire. Alegeti cu atentie locul de instalare al unei pergole sau copertine. Va amintim ca o copertina necesita suport pentru ancorare, in timp ce pergola poate fi de sine statatoare, avand structura sa.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile (cu brate sau verticale cu carlig) sunt optiuni frecvente printre clienti.

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale,  iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice, optional inchise cu sticla glisanta securizata. Ele vor oferi cea mai buna protectie si siguranta in spatiul balconului.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Copertinele retractabile cu brate sunt solutii de umbrire adecvate pentru multe locatii. Realizam pergole din duraluminiu de prima prelucrare, extrem de rezistent si usor. Aceste pergole nu pun presiune excesiva pe terase si balcoane si pot avea design-uri diverse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina creaza umbrirea necesara spatiului de langa piscina. Instalam pergole cu prelata de mari dimensiuni, dar si pergole bioclimatice, atat pentru piscine rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Suntem aici pentru a va oferi cat mai multe detalii despre produsele noastre!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram