Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Husi

Copertine pergole Husi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Husi. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Atunci cand va doriti sisteme automatizate de umbrire, copertinele si pergolele retractabile sunt printre cele mai adecvate optiuni. Realizate cu materiale durabile, in culori variate, sistemele retractabile creaza umbrire doar la nevoie, reduc cheltuielile pentru energie (nu va mai fi nevoie de aer conditionat) si chiar cresc pretul de vanzare pentru o resedinta.

Pergola electrica (cu actionare electrica) face spatiul de la exterior mai functional si mai usor de utilizat. Actionarea unei astfel de pergole se face si de la distanta, de pe telecomanda sau aplicatia din telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Terasa extinde suprafata unei locuinte, dar multi dintre noi o folosim doar pe vreme frumoasa. Adaugarea de copertine sau pergole va face terasa un spatiu placut chiar si cand soarele este puternic. Folosim materiale durabile, care nu se deterioreaza de la elementele naturale.

Va propunem copertine si pergole retractabile pentru terase. Cu ajutorul lor, veti proteja de soare total sau partial terasa, in functie de nevoi. Pergolele nu se altereaza de la intemperii si pot ramane desfasurate si cand ploua, bate vantul, sau ninge. Completati pergola cu inchideri cu sticla glisanta securizata-- terasa va deveni utilizabila 365 de zile din an.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi proprietari de restaurante, cafenele, baruri, au realizat rapid ca extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii in zilele frumoase. Pentru ca acestia sa ramana, este nevoie insa ca aceste spatii sa fie umbrite-- pergolele si copertinele sunt excelente in acest sens!

Instalam pergole si copertine pentru locatiile HoReCa din materiale ce stopeaza actiunea razelor nocive solare. Ele nu vor opri vizibiliatea spre decor. Multi proprietari opteaza pentru sistemele retractabile intrucat sunt usor de actionat de catre angajati, dar si estetice. Ele au mecanismele de actionare ascunse, astfel ca nu altereaza aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin acoperisul compus din lamele de aluminiu paralele. Aceste lamele pot fi orientate si deschise, lasand lumina si aerul sa intre in spatiul protejat. Riscul infiltrarii apei pluviale este minim, apa fiind preluata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem complex de jgheaburi.

In plus, pergolele bioclimatice pot veni cu senzori de lumina, temperatura, ploaie, etc. Ori de cate ori senzorii se activeaza, vor declansa si actionarea pergolei.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pentru a oferi protectie de soare, ploaie, vant la intrarea in locuinta dvs, va propunem sa analizati instalarea unei marchize. Instalam marchize usa intrare in culori variate pentru a se integra armonios cu stilul arhitectural al casei. O marchiza usa intrare va oferi o nota distincta si originala oricarei locuinte.

Pentru terasa si gradina, va propunem pergole si copertine. Nu va grabiti sa luati o decizie si incepeti prin a alege locul de instalare. O copertina are nevoie de suport pentru instalare, in timp ce pergola poate fi independenta, ea avand structura sa.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Optati pentru copertine si pergole balcon pentru protectia balcoanelor. Cele mai populare pentru balcon sunt sistemele retractabile (cu brate si verticale cu carlig).

Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, in timp ce pentru balcoanele de mari dimensiuni (de la etajul caselor, de tipul teraselor), recomandam sistemele retractabile. Pot fi instalate pergole clasice si bioclimatice. Odata cu adaugarea de inchideri de sticla glisanta securizata, balconul devine protejat si sigur indiferent de vreme.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul reprezinta cel mai popular material.

Instalam copertine retractabile cu brate si pergole din duraluminiu de prima prelucrare. Acesta este un material extrem de rezistent, dar si foarte usor. De aceea, pergolele de acest gen nu pun presiune pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Soarele intens ne poate face sa evitam piscina. Analizati instalarea de copertine si pergole pentru umbrirea in zona piscinei. INstalam pergole cu prelata de mari dimensiuni si pergole bioclimatice. Ele sunt adecvate atat piscinelor comerciale, cat si celor rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram