Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Hunedoara

Copertine pergole Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Hunedoara. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca nu va incanta ideea unor structuri de umbrire permanente, care pot deranja in anumite momente, va sugeram sa examinati oferta noastra de pergole si copertine retractabile. Pe langa avantajul protejarii unor zone doar la nevoie, sistemele retractabile se evidentiaza cu aspectul elegant, diversitatea culorilor si infrumusetarea locului de instalare, fie el rezidential sau comercial.

Cu o pergola electrica (actionare electrica) nici nu trebuie sa fiti langa ea pentru a o opera. Multe sunt actionabile de la distanta prin telefonul smart din aplicatie sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pentru a putea folosi  confortul terasei, va incurajam sa ne apelati pentru instalarea de pergole si copertine terase. Dupa montaj, va veti putea relaxa pe terasa, chiar si in zilele cele mai insorite din an. Materialele produselor noastre opresc actiunea nociva a radiatiilor UV.

Copertinele si pergolele retractabile sunt preferatele clientilor in umbrirea teraselor. Ele permit umbrirea partiala sau totala, in functie de nevoi. In plus, ele pot ramane desfasurate tot anul, materialele fiind rezistente la ploaie, vant, ninsoare. Alegeti sa completati terasa cu inchideri de sticla securizata glisanta. Ea va deveni un spatiu sigur de folosit chiar si in zilele cele mai urate din an.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Solutiile de umbrire atrag clientii in restaurante, pensiuni, cafenele, baruri. Va sugeram sa alegeti copertine si pergole din materiale durabile, care infrumuseteaza si umbresc in egala masura.

In topul alegerilor proprietarilor din domeniul HoReCa se afla sistemele retractabile, intrucat sunt usor de actionat de catre angajati. In plus, ele au un aspect elegant, mecanismele de actionare nefiind la vedere.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se remarca prin acoperisul compus din lamele de aluminiu. Se poate ajusta nu doar gradul de deschidere, inchidere a lamelelor, ci si modul de orientare a acestora. Astfel, se va putea opri ploaia, dar permite aerului sa treaca pentru ventilatie. Pergolele bioclimatice sunt automatizate total si apa pluviala nu se infiltreaza, datorita unui sistem eficient de preluare si indepartare prin jgheaburi.

Avem in catalog si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura) ce sunt operate prin activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Protejati intrarea in locuinta cu o marchiza intrare case. Marchizele usa intrare vin in culori variate, pentru a se potrivi cat mai bine casei. Ele adauga o nota speciala locuintei si ocrotesc de ploaie, vant, ninsoare, la intrarea in casa.

Pentru curte si terasa va propunem copertine si pergole. Fiecare dintre aceste solutii are nevoi diferite de instalare, deci alegeti cu atentie locul de instalare. Copertina are nevoie de un suport pentru a fi ancorata, in timp ce pergola poate fi amplasata oriunde, ea detinand o structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati suprafata balconului prin montajul de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile (verticale cu carlig sau cu brate) sunt extrem de populare printre clienti, datorita versatilitatii oferite spatiului.

Pergolele clasice si bioclimatice sunt excelente pentru balcoanele mari, de tipul teraselor, balcoanelor de la etajul vilelor. Copertinele verticale sunt adecvate balcoanelor mai inguste, des intalnite in blocuri. Nu uitati ca puteti proteja maxim balconul de elementele naturale prin adaugarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu  la preturi atractive si cu finisaje variate. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, extrem de rezistent, dar cu greutate mica. Acesta nu pune presiune pe fundatii, balcoane, terase si este usor de mentinut in stare optima.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Prin instalarea de copertina sau pergole, piscina va beneficia de umbra necesara confortului. Montam pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice. Ele sunt potrivite atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.  Sunati-ne azi pentru informatii suplimentare despre pergola pret.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram