Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Giurgiu

Copertine pergole Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Giurgiu. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile sunt excelente cand va doriti structuri de protectie care dau utilitate variata spatiului de instalare. Copertinele si pergolele retractabile dau valoare estetica restaurantului, cafenelei, barului, cresc pretul de vanzare pentru o casa si reduc nevoia utilizarii unui aparat de aer conditionat la interior.

Intre sistemele retractabile se remarca pergolele electrice (cu actionare electrica). Ele sunt foarte usor de intins sau retras cu ajutorul telecomenzii sau al aplicatiei de pe telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Profitati la maximum de spatiul terasei si instalati copertine si pergole terase. Utilizam materiale in diverse culori, cu protectie impotriva radiatiilor nocive ale soarelui.

Pentru terasa, va propunem copertinele si pergolele retractabile, intrucat ele asigura umbrirea partiala sau totala a terasei, in functie de nevoi. Materialele de fabricare nu se degradeaza de la vant, soare, ninsoare,ploaie, astfel ca puteti lasa desfasurata copertina tot anul. In plus, daca doriti sa transformati terasa intr-un spatiu protejat de frig si conditii meteo nefavorabile, puteti adauga inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Chiar daca extinderea spatiului de servire la exterior atrage clientii in restaurante, pensiuni, baruri, cafenele vara, este prea putin pentru fidelizarea clientilor. In absenta unor solutii de umbrire, clientii se vor indrepta spre alte locatii.

Va recomandam copertine si pergole retractabile, din materiale rezistente la razele UV. Ele au mecanismele de actionare subtile, iar operarea lor este facila pentru angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior cu tehnologii inovatoare, pergolele bioclimatice sunt cele mai bune exemple. Acestea au acoperisul alcatuit din lamele de aluminiu paralele. Puteti modifica atat orientarea, cat si unghiul de deschidere a lamelelor pentru a permite luminii si aerului sa treaca. Pergolele bioclimatice sunt complet automatizate si nu se infiltreaza, apa pluviala fiind colectata si eliminata printr-un sistem de jgheaburi.

In catalogul nostru se afla si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, temperatura, ploaie), care sunt operate cand se activeaza acesti senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Stiati ca puteti sa schimbati total aspectul exterior al casei dvs printr-o investitie avantajoasa si durabila in timp? Alegeti sa instalati marchiza usa intrare ce protejeaza de soare, vant, ploaie, la intrarea in cladire. Realizam marchize usa intrare in culori diverse, cu aspecte ce sa se imbine armonios casei dvs.

Pentru gradina si terasa va recomandam sa alegeti copertine si pergole. Intrucat acestea implica lucrari de instalare diferite, incepeti prin a decide locul lor de instalare. Luati aminte ca o copertina va avea nevoie de suport pentru a fi instalata, in timp ce pergola poate fi amplasata oriunde, avand structura proprie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu mai amanati inchiderea balconului si contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon. Multi dintre clienti aleg sistemele retractabile pentru balcon; modelele verticale cu carlig si cele cu brate sunt adecvate pentru balcon.

Daca aveti un balcon ingust intr-un bloc, va propunem copertine verticale.Daca,  in schimb, locuiti la casa si aveti balcoane spatioase, sau aveti balcoane de tip terase, puteti alege intre pergolele clasice si cele bioclimatice. Puteti chiar sa adaugati si inchideri cu sticla glisanta securizata. Ulterior, balconul va functiona asemeni unei camere de la interior.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Alegeti copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu atunci cand nu doriti sa efectuati lucrari de consolidare a fundatiei. Instalam structuri din duraluminiu de prima prelucrare, rezistent si usor ca greutate. Aceste structuri nu vor pune presiune pe terasa si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Oricat de luminoase ar fi zilele de vara, veti putea sa va relaxati si mai mult la piscina dupa instalarea de unor structuri de umbrire. Instalam pergole cu prelata si pergole bioclimatice. Ele sunt potrivite atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram