Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Galati

Copertine pergole Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Galati. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti sa umbriti spatiile de relaxare de la exterior cu structuri mai versatile, va propunem sistemele retractabile. Instalam pergole si copertine retractabile care permit umbrirea doar la nevoie a unei zone mai mari sau mai mici din spatiul de instalare.

Pergolele si copertinele retractabile nu doar amplifica utilitatea spatiului umbrit, ci si modifica in sens pozitiv aspectul spatiului. In plus, ele pot fi operate usor de la distanta prin telecomanda sau aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Folositi spatiul terasei si cand soarele este puternic prin instalarea de pergole sau copertine. Utilizam materiale de cea mai buna calitate, care rezista in timp expunerii la elementele naturale.

Va propunem copertine si pergole retractabile pentru terase. Ele permit umbrirea partiala sau totala a terasei, in functie de nevoi. Pergola poate fi desfasurata pe timp de ploaie, ninsoare sau vant. Pentru crearea unui spatiu ocrotit de temperaturi scazute, ploaie, vant, va sugeram sa completati pergola cu inchideri cu sticla glisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Extinderea spatiului de servire la exterior este un pas firesc spre fidelizarea clientilor barului, restaurantului, cafenelei dvs. Daca doriti, insa, ca acest spatiu sa atraga clientii si cand soarele este arzator, creati umbrire prin copertine sau pergole. Materialele folosite sunt rezistente si protejeaza impotriva razelor nocive UV.

Multi proprietari de baruri, restaurante, cafenele stradale, hoteluri aleg sistemele retractabile de umbrire. Acesta nu sunt doar usor de actionat, dar si discrete, mecanismele de operare fiind ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Aceste lamele reduc si riscul de infiltrare a apei, colectand si drenand apa eficient.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, temperatura, lumina). Senzorii cu care vin vor actiona pergolele in mod automat.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Aduceti un suflu proaspat resedintei dvs prin instalarea de pergola sau marchiza intrare casa. Modelele pe care le executam pot transforma total aspectul casei la exterior. Marchiza usa intrare poate avea finisaje si culori diverse, oferind protectie impotriva ploii, vantului, chiar la intrarea in cladire.

Avem si produse pentru spatiul gradinii. Cei mai multi clienti se orienteaza catre copertine si pergole, dar va sugeram sa alegeti mai intai locul lor de instalare. Va atentionam ca o copertina va avea nevoie de suport pentru a fi ancorata, in timp ce pergola poate fi independenta, datorita structurii proprii.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Puteti sa va relaxati si in balconul descoperit odata cu instalarea de copertine si pergole balcon.Instalam copertine verticale (ideale pentru balcoane inguste de bloc), dar si copertine retractabile (cu brate sau verticale cu carlig).

In balcoanele mai mari (gen terase), pergolele clasice si cele bioclimatice sunt optiuni adecvate. In plus, puteti sa amplificati protectia si siguranta in balcon prin instalarea de inchideri cu sticla securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Structurile de umbrire metalice sunt alegeri adecvate in multe situatii. Instalam copertine retractabile cu brate, pergole din duraluminiu de prima prelucrare. Chiar daca sunt usoare si nu exercita presiune pe terase si balcoane, pergolele din aluminiu sunt foarte rezistente in timp si nu necesita re-vopsire.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca alta data evitati sa folositi piscina din cauza soarelui arzator, astazi va puteti relaxa si cand soarele arde cu putere. Este nevoie sa instalati copertine sau pergole piscina. Instalam pergole cu prelata de mari dimensiuni pentru piscine comerciale, dar si pergole bioclimatice. Acestea sunt excelente pentru piscinile comerciale, dar si rezidentiale.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram