Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Focsani

Copertine pergole Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Focsani. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca solutiile traditionale sunt limitate, ele protejand permanent spatiul ales, produsele de genul pergolelor retractabile ofera functionaliate net superioara. Ele sunt cu mult mai flexibile, permitand protectia la nevoie a unor zone. Versatilitatea lor face sa intalnim copertine marchize retractabile atat in locatii private, cat si in locatii comerciale si de business.

Folosim materiale de inalta calitate pentru pergole, care pot presupune actionare manuala sau automatizata. Pergola electrica (cu actionare electrica) este preferata clientilor, ea fiind operabila si din telecomanda sau de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu ezitati sa va folositi la maximum de spatiul terasei si alegeti sa instalati copertine si pergole. Astfel, va veti bucura de spatiul terasei si atunci cand ploua.

Daca nu aveti rabdare si vreti sa beneficiati cat mai repede de protejarea terasei, optati pentru copertine fixe. Ele presupun instalare rapida si au preturi avantajoase. Atunci cand doriti o mai mare flexibilitate in protectia spatiului terasei, va recomandam sa instalati copertine terasa retractabila.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca doriti sa extindeti spatiul de servire al restaurantului/barului dvs la exterior si pentru toata durata anului, va propunem sa instalati copertine si pergole. Instalama copertine care protejeaza impotriva razelor nocive ale soarelui. O copertina/marchiza inchisa este solutia perfecta si ofera  protectie sporita impotriva vremii rele si a temperaturilor scazute.

Examinati si varianta sistemelor retractabile care au mecanisme ascunse—un argument de achizitie pentru detinatorii de restaurante si baruri.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Spre deosebire de alte tipuri de pergole, pergola bioclimatica are lamelele din alumiuniu dispuse astfel incat ele sa fie ajustate la unghiuri variate. Astfel, veti putea deschide sau inchide acoperisul atat cat doriti.

Pe timpul verii, veti deschide lamelele pentru o circulatie eficienta a aerului. Odata cu venirea timpului racoros, veti inchide lamelele pentru a spori confortul termic al spatiului. Pergolele bioclimatice sunt automatizate total si pot fi operate de la distanta de pe smartphone sau tableta.

In oferta noastra sa afla si pergole cu senzori (ploaie, temperatura, lumina) pentru actionarea automata corespunzatoare.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Va oferim copertine intrare care vor oferi protectia necesara la intrarea in locuinta dvs. Materialele noastre sunt rezistente, iar produsele impresioneaza prin design si finisaj. O pergola usa intrare poate schimba, fundamental, aspectul exterior al locuintei dvs!

Puteti sa ne apelati si pentru pergola copertina gradina. Va sugeram sa alegeti cu atentie materialul, precum si spatiul in care o veti instala. Nu uitati si de bugetul in care doriti sa va incadrati. Printre clientii nostri, optiunea favorita este reprezentata de copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Bucurati-va de spatiul din balcon prin instalarea unei copertine. Realizam copertine si pergole din materiale excelente, iar sistemele retractabile sunt foarte cautate. In catalogul noastra se regasesc si copertine policarbonat, rezistente la impact.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca otelul este, poate, cel mai raspandit material pentru pergole, aluminiul este din ce in ce mai folosit. Cum otelul este greu, copertinele din otel presupun lucrari de consolidare pentru fundatie. Pergolele din aluminiu elimina aceste lucrari, ele fiind mai usoare. Un alt argument pentru achizitionarea de pergole din aluminiu este varietatea modelelor, aluminiul fiind mai flexibil.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina aduce umbrirea necesara in spatiul piscinei, ameliorand confortul. Daca doriti sa infrumusetati si sa extindeti spatiul functional din fata garajului, va propunem pergola garaj. Apelati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram