Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Fetesti

Copertine pergole Fetesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Fetesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Tot mai multi clienti sunt atrasi de sistemele automatizate pentru o folosire cat mai facila. Astfel, va oferim pergole retractabile cu o calitate a materialelor foarte inalta si extrem de fiabile. Aceste copertine de tip retractabil sunt practice, dar si estetice, ele infrumusetand spatiul de instalare.

Transformati spatiul exterior al resedintei dvs intr-o alta camera prin montarea de pergola electrica (cu actionare electrica). O veti putea actiona fie din telecomanda, fie prin aplicatia de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Daca pentru mult timp, puteati folosi terasa doar pe perioada verii, lucrurile s-au schimbat in ultimii ani odata cu aparitia de copertine si pergole. Utilizam cele mai bune materiale pentru produsele noastre.

Va propunem copertine si pergole retractabile, optional inchise cu sticla glisanta. Copertinele sunt folosite pe timp frumos de vara, pergolele pot fi folosite si pe timp ploios sau iarna, fiind rezistente la ploaie, vant si zapada.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Doar pentru ca vremea este neplacuta, nu trebuie sa insemne ca nu va mai puteti servi clientii. Daca sunteti proprietarul unui restaurant si doriti sa profitati de spatiul de la exterior 365 de zile din an, optati pentru copertine pergole. Materialele pe care le folosim sunt de calitate inalta si opresc razele nocive ale soarelui. Daca vreti o pergola inchisa, aceasta va oferi protectia necesara impotriva vremii urate si a temperaturilor scazute.

Contactati-ne pentru montarea de sisteme retractabile. Acestea sunt populare in restaurante si cafenele, intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti atras de solutii inovative de inchidere a spatiilor exterioare, va propunem pergolele bioclimatice. Ele sunt construite din lamele de aluminiu care pot fi ajustate in unghiuri variate, pentru ca un acoperis sa fie deschis/inchis atat de mult cat doriti. Pergolele bioclimatice sunt automatizate integral si le puteti actiona de la distanta prin smartphone sau tableta.

In timpul vremii calduroase, lamelele pot fi orientate pentru ventilatie eficienta. Odata cu venirea timpului racoros, veti putea ajusta lamelele astfel incat spatiul exterior sa devina mai calduros. Montam pergole bioclimatice cu senzori variati (ploaie, lumina, temperatura) pentru declansare in functie de acestia.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

V-ati gandit sa protejati intrarea in casa si nu stiati cum? Va sugeram sa instalati copertine sau marchize intrare. Putem realiza copertine de intrare in casa conform nevoilor si preferintelor dvs. Daca va ganditi ca resedintei dvs ii lipseste un element distinctiv, marchiza usa instrare este mereu o alegere potrivita. Mai mult, ofera si protectie la intrarea in casa.

Instalam si produse de protectie pentru terasa din curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Nu ezitati sa protejati balconul descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Extrem de populare pentru balcon sunt sistemele retractabile. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si bioclimatice, optional inchise cu sticla.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul reprezinta unul dintre cele mai populare materiale. Intrucat structurile din otel sunt mai grele si necesita lucrari aditionale pentru intarirea fundatiilor, multi clienti opteaza pentru pergolele din aluminiu. Ele sunt mai usoare si pot fi realizate pentru a se adapta perfect intr-un spatiu.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Copertina piscina va crea umbrirea necesara pentru confort in timpul verii. Suntem aici pentru detalii despre pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram