Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Drobeta Turnu Severin

Copertine pergole Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Drobeta Turnu Severin. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spre deosbire de structurile de umbrire fixe care umbresc si delimiteaza un spatiu, indiferent daca este nevoie sau nu, sistemele retractabile permit umbrirea doar la nevoie. Copertinele si pergolele retractabile se regasesc atat in spatiile comerciale (restaurante, cafenele, baruri, pensiuni, hoteluri), cat si in cele rezidentiale. Versatilitatea spatiului este doar un beneficiu adus de structurile retractabile, pe lista beneficiilor adaugandu-se si infrumusetarea spatiului, reducerea nevoilor de aer conditionat la interior, atragerea clientilor, samd.

Intre modelele retractabile, pergola electrica (cu actionare electrica) este preferata de cei mai multi clienti, fiind usor de actionat din telecomanda si chiar aplicatie pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pentru a creste confortul si petrece mai mult timp pe terasa, va sugeram sa instalati structuri de umbrire. Va propunem copertine si pergole din materiale durabile ce protejeaza de razele nocive ale soarelui. Va puteti alege dintre numeroasele culori disponibile.

Pentru terasa, cele mai cautate sunt copertinele si pergolele retractabile, intrucat umbresc doar cand este necesar. Mai mult decat atat, ele ofera posibilitatea umbririi partiale sau totale a terasei. Nu va faceti griji ca va trebui sa strangeti copertina sau pergola pe furtuna sau ninsoare. Folosim materiale care rezista vantului, ploii, ninsorii.

Daca va surade ideea protejarii totale de elementele naturale, puteti adauga pe terasa inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor transforma terasa intr-un spatiu ce poate fi folosit cu incredere indiferent de vremea de afara.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii din domeniul HoReCa interesati de ameliorarea confortului pentru clienti in zonele de servire si de la exterior pot sa ne contacteze pentru instalarea de pergole si copertine. Acestea umbresc eficient, protejeaza de razele nocive ale soarelui si infrumuseteaza spatiul, putand fi realizate in culorile cele mai potrivite pentru local.

Va recomandam sistemele retractabile pentru restaurant, cafenea, bar, pensiune, hotel, intrucat sunt usor de folosit de catre angajati. Mecanismele de actionare sunt discrete, deci nu vor altera in vreun fel aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca va intereseaza cele mai inovatoare produse de umbrire, trebuie sa examinati pergolele bioclimatice. Acoperisul acestora este alcatuit din lamele de aluminiu care pot fi orientate divers, dar si deschise in anumite unghiuri, pentru a se obtine confortul dorit. Cand ploua, apa nu va trece de lamele, dar aerul va fi lasat sa intre pentru a se permite ventilatia. Mai mult, apa nu se va infiltra, fiind adunata si eliminata printr-un sistem de jgheaburi.

Pergolele bioclimatice sunt mereu automatizate, pot fi actionate din aplicatie de pe telefon si telecomanda. Pot fi prevazute si cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) care le vor declansa cand sunt activati.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Evitati cheltuielile semnificative de varuire a exteriorului locuintei dvs si alegeti sa-i schimbati aspectul cu o marchiza usa intrare. Folosim materiale rezistente, in culori diverse, pentru ca marchiza usa intrare sa evidentieze cat mai placut casa dvs. Marchiza usa intrare ofera si protectie la intrarea in casa de vant, ploaie, ninsoare.

Pentru terasa si gradina, va sugeram sa alegeti intre copertine sau pergole. Inainte de a alege un model, va trebui sa hotarati locul de instalare a structurilor de umbrire. Pergola nu este complicata, ea avand structura si fiind independenta, dar copertina are nevoie mereu de o alta structura suport pentru a fi ancorata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Amplificati utilitatea balconului descoperit prin instalarea de copertine si pergole balcon. Cele mai raspandite produse de umbrire in balcon sunt sistemele retractabile, cu brate sau verticale cu carlig.

Consideram ca un balcon ingust de bloc este cel mai bine umbrit cu o copertina verticala, in timp ce un balcon spatios (la etajul vilei, terase) este optim protejat de soare cu pergole clasice sau bioclimatice.

Va amintim ca si balcoanele pot deveni functionale indiferent de vreme. Ca si la terase, balcoanele pot fi completate cu inchideri cu sticla glisanta securizata. Ele vor proteja balconul de vant, ploaie, ninsoare, zgomot stradal, etc.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este tot mai des utilizat in realizarea de structuri de umbrire. Folosim duraluminiu de prima prelucrare, remarcabil prin rezistenta inalta si greutatea mica. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu care nu pun presiune pe fundatiile spatiilor de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va complet de zona piscinei si instalati copertine sau pergola pentru umbrire. Piscinele de mari dimensiuni, comerciale, dar si cele mai mici, rezidentiale, pot fi umbrite cu pergole cu prelata si pergole bioclimatice.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram