Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Dragasani

Copertine pergole Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Dragasani. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat umbrirea spatiului de la exterior, gandindu-va ca veti limita mult modul de utilizare a acestuia, inseamna ca nu ati considerat si sistemele retractabile. Va propunem copertine si pergole retractabile cu care puteti umbri un spatiu, doar cand aveti nevoie. Mai mult, aceste produse fac restaurantul, cafeneaua, barul mai atractiv, cresc valoarea unei proprietati, reduc factura la curent intrucat nu va mai fi nevoie de aer conditionat la interior.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este cel mai reprezentativ model de sistem de umbrire retractabil. Ea poate fi usor actionata de la distanta, prin telecomanda sau chiar aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu ezitati sa extindeti suprafata locuintei prin construirea unei terase. Mai mult decat atat, luati in calcul umbrirea ei prin copertine sau pergole. Folosim materiale  durabile si va oferim o paleta generoasa din care sa alegeti.

Cele mai practice solutii de umbrire pentru terasa sunt copertinele si pergolele retractabile. Ele va lasa sa umbriti terasa, partial sau total, doar cand soarele este prea intens. Folosim materiale care nu se deterioreaza de la ploaie, vant, frig, ninsoare, asa ca veti putea lasa desfasurata pergola sau copertina si in afara sezonului estival.

Daca dispuneti de un buget mai generos, va sugeram sa luati in calcul si adaugarea de inchideri cu sticla securizata glisanta. Astfel, terasa va fi protejata indiferent de vreme si o veti folosi asemeni unui spatiu din casa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care urmaresc sa le ofere clientilor confort maxim pe terasa si cand soarele este puternic opteaza pentru montarea de pergole si copertine. Va propunem modele din materiale durabile diversificate cromatic si care lasa clientii sa admire privelistea restaurantului.

Sistemele retractabile sunt cautate de proprietarii din domeniul HoReCa, deoarece presupun o actionare facila si rapida (mai ales daca sunt sisteme automatizate). In plus, ele au mecanismele de actionare la vedere, deci nu uratesc aspectul fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin modul in care este alcatuit acoperisul. Acesta este compus din lamele de aluminiu ce pot fi deschise, inchise si chiar orientate in moduri si unghiuri variate. Cand ploua, pergola bioclimatica nu lasa apa sa treaca, dar nu duce la aparitia efectului de sera in spatiul de instalare intrucat lasa aerul sa intre.

Pergolele bioclimatice sunt mereu automatizate si sunt prevazute cu senzori de ploaie, lumina, temperatura, etc. Ele se vor desfasura, strange ori de cate ori sunt actionati senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Nu este nevoie sa vopsiti fatada casei pentru a-i da o nota de originalitate. Cu o marchiza usa intrare case veti modifica fundamental aspectul exterior al casei dvs. Intrucat folosim materiale durabile, in culori diverse, marchiza usa intrare va proteja si de vant, ploaie, ninsoare la intrarea in cladire.

Imbunatatiti utilitatea spatiului din gradina si a terasei prin instalarea de pergole si copertine. Nu va grabiti atunci cand alegeti materialele si spatiul de instalare. Luati aminte ca o copertina are mereu nevoie de un suport pentru a fi instalata, in timp ce pergola are o structura, ea putand fi independenta.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Optati pentru copertine si pergole balcon pentru protectia balcoanelor descoperite. Cele mai populare pentru balcon sunt copertinele retractabile, atat copertine verticale cu carlig, cat si modelele cu brate.

In balcoanele inguste, de bloc, consideram ca potrivite sunt copertinele verticale, in timp ce in balcoanele mai mari (de la etajul caselor, de tipul teraselor), mai adecvate sunt pergolele clasice si bioclimatice.

Ca si in cazul teraselor, si balcoanele pot fi protejate total de vant, ploaie, ninsoare, zgomot stradal prin instalarea de inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materiale pentru pergole, aluminiul reprezinta unul dintre cele mai populare materiale. Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Ne focusam pe utilizarea duraluminiului de prima prelucrare, intrucat este usor ca si greutate, dar si rezistent. Produsele realizate nu vor pune presiune pe fundatia locului de instalare.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Daca evitati folosirea piscinei din cauza soarelui prea stralucitor, alegeti sa creati umbra prin copertine sau pergole. Va sugeram sa alegeti pergole bioclimatice si pergole cu prelata mare pentru piscinele de mari dimensiuni, comerciale. Si piscinele rezidentiale pot fi umbrite cu aceste produse.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram