Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Deva

Copertine pergole Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Deva. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de umbrire, orientati-va catre pergole si copertine retractabile. Ele se potrivesc atat rezidentelor, cat si spatiilor comerciale de tipul restaurantelor, cafenelelor stradale, barurilor, etc. Copertinele si pergolele retractabile elimina nevoia aerului conditionat (scad cheltuielile pentru energie), asigura flexibilitate pentru modul de folosire a spatiului protejat, infrumuseteaza si cresc valoarea totala a unei proprietati.

Va recomandam sa optati pentru pergola electrica (cu actionare electrica), datorita facilitatii de operare. Ea poate fi deschisa sau retrasa din telecomanda sau aplicatie de pe telefon smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii populare de maximizare a confortului pe terasa. Utilizam materiale care protejeaza impotriva razelor nocive solare, dar si infrumuseteaza, putand avea culori diverse.

Cei mai multi clienti se indreapta catre pergolele si copertinele retractabile pentru terasa. Aceste solutii permit umbrirea partiala sau integrala a terasei, numai la nevoie. In plus, ele sunt confectionate din materiale care nu se deterioreaza de la soare, vant, ploaie, ninsoare. Veti putea lasa desfasurate pergolele si copertinele pe tot parcursul anului.

Nu uitati ca este posibil sa transformati terasa intr-o adevarata camera de interior, protejata de elementele naturale tot anul. Puteti realiza acest lucru prin instalarea de inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant si vreti sa oferiti confort clientilor dvs in spatiul de servire exterior, alegeti sa creati umbrire cu pergole si copertine. Utilizam materiale care nu sunt doar atragatoare (vin in culori diverse), ci si ocrotitoare impotriva razelor UV fara sa obtureze vizibilitatea spre decor.

Sistemele retractabile sunt preferatele proprietarilor de restaurante, cafenele, baruri, pensiuni, hoteluri. Ele scutesc angajatii de eforturi mari pentru utilizare, fiind usor de retras sau extins. In plus, nu au mecanisme de operare vizibile-- conteaza din punct de vedere estetic.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este speciala intrucat lamelele de aluminiu ce compun acoperisul pot fi orientate si deschise in unghiuri variate. Lamelele pot lasa aerul sa treaca atunci cand opresc ploaia. Pergola bioclimatica nu se infiltreaza, apa pluviala fiind adunata si indepartata de pe acoperis printr-un sistem complex de jgheaburi.

Pergolele bioclimatice sunt intotdeauna automatizate si pot avea senzori. Cand acesti senzori sunt activati, pergolele sunt declansate.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Oferiti musafirilor dvs protectia necesara la intrarea in casa prin instalarea unei marchize intrare. Dispunem de materiale variate ca si culori astfel incat sa construim marchiza usa intrarea intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs. In plus, marchiza usa intrare are valoare estetica superioara, transformand total aspectul unei case.

Beneficiati la maxim de spatiul gradinii si al terasei prin instalarea de pergole sau copertine. Analizati pe indelete locul de instalare, intrucat aceste produse au nevoi diferite pentru instalare. Daca pergola are structura si este independenta, copertina necesita mereu un suport pentru instalare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Contactati-ne pentru instalarea de copertine si pergole balcon—ele sunt excelente pentru protectia balcoanelor descoprite. Sistemele retractabile sunt optiuni frecvente printre clienti si instalam atat copertine retractabile cu brate, cat si modele verticale cu carlig.

Pentru un balcon ingust de bloc, o copertina verticala este un model adecvat. Daca, in schimb, aveti un balcon spatio, puteti alege pergole clasice sau bioclimatice.

Luati in considerare si inchiderea totala a balconului. Adaugarea de inchideri cu sticla glisanta securizata va proteja balconul de conditiile meteo nefavorabile tot anul.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Atunci cand vorbim despre materialele utilizate pentru structurile de protectie la exterior, otelul si aluminiul constituie primele optiuni. Va recomandam copertinele retractabile cu brate si pergolele aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare--un material usor ca si greutate, dar rezistent. Solutiile de umbrire instalate nu vor pune presiune pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Aduceti umbrire in spatiul piscinei prin instalarea de copertine si pergole piscina. Instalam pergole cu prelata mare si pergole bioclimatice pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni. Propunem aceleasi solutii de umbrire si pentru piscinele rezidentiale. Contactati-ne astazi pentru detalii!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram