Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Dej

Copertine pergole Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Dej. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de copertine din cauza lipsei lor de flexibilitate, va sugeram sa examinati solutiile moderne, de tip retractabil. Copertinele si pergolele retractabile sunt excelente pentru spatiile rezidentiale, dar si comerciale din domeniul HoReCa. Ele reduc nevoia de aparate de aer conditionat la interior, schimba in bine aspectul unei locatii si chiar pot creste valoarea unei proprietati.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este cel mai cautat produs de umbrire retractabil, intrucat este actionat foarte usor de la distanta, prin telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati soarele intens sa va opreasca din a va relaxa pe terasa. Luati in considerare instalarea de copertine si pergole pentru terasa ce protejeaza deradiatiile UV nocive. Produsele noastre infrumuseteaza orice spatiu si pot avea culori diverse.

Ganditi-va in a instala pergole sau copertine retractabile. Acestea va vor lasa sa umbriti doar cat doriti (partial sau total)terasa, conform nevoilor. In plus, ele pot fi lasate extinse, materialele rezistand la expunerea la soare, ploaie, vant, ninsoare.

Nu uitati ca puteti folosi terasa asemeni unei camere, protejata tot anul de intemperii. Pentru aceasta, insa, este nevoie sa instalati si inchideri de sticla glisanta culisanta.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii in cele mai toride zile ale verii, umbrirea spatiului de servire de la exterior este imperios necesara. Montam copertine si pergole pentru cafenele, baruri, pensiuni, hoteluri care feresc clientii de radiatiile soarelui fara a bloca vizibilitatea spre priveliste.

Multi proprietari de localuri aleg sistemele retractabile, intrucat pot fi actionate usor si rapid de angajati. In plus, aceste sisteme au mecanismele de actionare ascunse, pentru a mentine aspectul elegant al fatadei.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cand facem referire la cele mai inovatoare produse de umbrire, trebuie sa evidentiem pergolele bioclimatice. Acestea au acoperisul compus din lamele de aluminiu dispuse paralel ce pot fi deschise sau inchise in unghi divers, dar si orientate in functie de nevoi. Cu pergola bioclimatica, veti putea proteja terasa de apa ploii, dar veti elimina efectul de sera, lasand aerul sa treaca printre lamele.

Pergolele bioclimatice nu sunt doar automatizate, ci si echipabile cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Astfel, pergolele vor fi activate ori de cate ori sunt actionati senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Poate inca nu v-ati gandit, dar puteti instala produse de umbrire si la intrarea in locuinta. Va oferim marchize usa de intrare, realizabile in culori variate pentru a se integra cat mai placut fatadei casei dvs. Marchizele usa intrare sunt functionale, protejand de soare, vant, ploaie, la intrarea intr-o cladire, dar si estetice, putand ameliora aspectul casei.

Copertinele si pergolele sunt propunerile noastre pentru terasa si gradina dvs. Inainte de a va alege un model, insistam sa alegeti locul de instalare, intrucat el este esential pentru ce tip de produs putem instala. Astfel, pergolele pot fi instalate oriunde, avand structura proprie, in timp ce copertinele au mereu nevoie de o alta structura-suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru protectia balcoanelor fara acoperis, construim pergole si copertine din materiale diverse. Foarte cautate pentru zona de balcon sunt sistemele retractabile, atat verticale cu carlig, cat si cu brate.

In balcoanele spatioase, de tipul teraselor sau balcoanelor de la etaj de vila, pergolele clasice si bioclimatice sunt alegeri adecvate. In balcoanele inguste, de bloc, mai potrivite sunt copertinele verticale.

Indiferent de marimea balconului, il puteti oricand proteja total de ploaie, vant, ninsoare prin adaugarea unor inchideri cu sticla glisanta securizata.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca multi clienti opteaza pentru pergole din otel, pergolele din aluminiu sunt din ce in ce mai populare printre clienti. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Aceste produse de umbrire nu pun presiune pe balcoane si terase, fiind usoare. In plus, sunt si rezistente si usor de intretinut.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Cu o pergola piscina veti obtine umbrirea care lipsea pentru confort si in zilele insorite de vara. Va recomandam pergole cu prelata si pergole bioclimatice pentru piscine comerciale, dar si rezidentiale. Va stam oricand la dispozitie pentru alte informatii!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram