Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Curtea de Arges

Copertine pergole Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Curtea de Arges. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

In locatiile in care se doreste o mai mare flexibilitate, putem instala pergole retractabile. Acestea permit protejarea zonelor setate doar atunci cand este nevoie. Sistemul automat de copertine marchize este raspandit atat printre locatiile rezidentiale, cat si cele comerciale.

Exista modele cu actionare manuala, dar cei mai multi clienti opteaza pentru cele automate. O pergola electrica (cu actionare electrica) poate fi actionata prin telecomanda si chiar aplicatie de pe smartphone.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Atunci cand se doreste folosirea teraselor si pe vreme urata, putem fabrica pergole si copertine pentru terase. Folosim materiale de inalta calitative la preturi atractive.

Pentru clientii cu bugete limitate, propunem copertine fixe. Acestea implica o instalare rapida si sunt extrem de rezistente la fenomenele meteo puternice. Pentru mai multa flexibilitate, putem instala copertina terasa retractabila. Ea ofera cea mai mare versatilitate pentru protectia zonei terasei.

Ergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior pe toata durata anului, va recomandam sa optati pentru copertine pergole. Copertinele exterioare pot fi construite din materiale rezistente la razele nocive UV care nu obtureaza vizibilitatea. Pentru protectie ridicata impotriva conditiilor meteo nevaforabile (vant, ploaie), copertina/marchiza inchisa este o solutie extrem de practica.

Sistemele retractabile sunt des intalnite la exteriorul restaurantelor si barurilor intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Fabricam si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura). Senzorii vor actiona pergolele, conform setarilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pentru protejarea intrarii in locuinte, va sugeram sa optati pentru copertine intrare locuinte. Folosim materiale durabile si design-uri variate in realizarea de pergola intrare case. Pe langa valoarea functionala, o pergola usa intrare are si valoare estetica, ea putand imbunatati esential aspectul exterior al unei resedinte.

Avem numeroase solutii si pentru gradina. Este necesar sa analizati spatiul de amplasare, materialul si bugetul disponibil atunci cand alegeti modelul de pergola/copertina gradina. Pentru gradini, foarte populare sunt copertine/pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi protejate prin instalarea de copertine si pergole. Des intalnite in balcoane sunt sistemele retractabile. Examinati si varianta de copertine policarbonat, cu rezistenta la impact. Ele nu altereaza vizibilitatea catre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergolele din otel si aluminu reprezinta cele mai populare modele de protectie a spatiilor exterioare. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si necesita intarirea fundatiilor, modelele din aluminiu sunt mai usoare. Mai mult decat atat, aluminiul este extrem de maleabil si permite realizarea unor structuri perfecte pentru spatiul exterior.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Pentru a crea umbrire in zona piscinei, putem instala copertina piscina. Dispunem de solutii diverse si pentru spatiul din fata garajului, unde putem instala pergola garaj. Contactati-ne astazi pentru detalii pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram