Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Cugir

Copertine pergole Cugir reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Cugir. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Doriti pergole usor de operat la nevoie? Alegeti dintre modelele noastre de pergole si copertine retractabile. Cu un sistem automat de copertine, veti putea proteja zonele stabilite doar cand aveti nevoie. Pergolele retractabile sunt raspandite atat in locatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Instalam copertine si pergole retractabile pentru terasa. Aceasta va permite protectia totala sau partiala sau doar la nevoie a terasei. Copertina terasa retractabila este excelenta, oferind umbrirea necesara pe timpul zilelor frumoase de vara. Pergola este rezistenta la intemperii, putand sta desfasurata pe timp de ploaie, vant sau ninsoare. Pergola poate fi si inchisa cu sticla culisanta, pentru a permite folosirea terasei in afara sezonului cald.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Instalarea de copertine pergole permite servirea clientilor 365 de zile din an. Utilizam materiale durabile cu protectie impotriva razelor UV si realizam copertine exterioare potrivite pentru restaurantul/barul dvs. Indiferent de cat de tare ploua sau bate vantul, clientii se vor simti la fel de bine in afara barului dupa ce vom instala o copertina/marchiza inchisa.

Intrucat au mecanismele de operare ascunse de ochii clientilor, sistemele retractabile sunt cele mai cautate pentru baruri si restaurant.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti interesati de produse cu tehnologii inovatoare, examinati variante pergolelor bioclimatice. La pergola bioclimatica lamelele de aluminiu sunt astfel dispuse incat sa se poata modifica unghiul de deschidere/inchidere a pergolei. Riscul de infiltrare a apei este redus, lamelele preluand si drenand apa printr-un sistem de jgheaburi.

Va propunem sa analizati si optiunea pergolelor bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura). Aceste pergole sunt actionate ori de cate ori se activeaza senzorii.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Alegeti copertine intrare pentru a proteja intrarea in locuinta. Va putem construe marchiza intrare casa din materiale diverse pentru a se integra perfect in aspectul exterior al casei dvs. marchiza usa intrare schimba in bine imaginea unei proprietati si ofera protectie la intrarea in locuinta.

Instalam si pergole si copertine pentru curte. Pentru a monta o pergola sau copertina in curte, va fi nevoie sa va ganditi unde o veti instala. Pergola poate fi independenta pe structura proprie, pe cand copertina are nevoie de un suport pentru ancorare.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejam balcoanele descoperite prin construirea de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt cele mai populare pentru balcon. Pentru balcoanele inguste de bloc instalam copertine verticale, pentru balcoanele descoperite instalam copertine retractabile, iar pentru balcoanele mai mari putem instala pergole clasice si cu lamele, optional inchise cu sticla. Astfel va veti putea bucura de spatiul balconului si toamna tarziu si iarna!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine retractabile pe structura de aluminiu. Acestea sunt usoare putand fi montate pe orice terasa cu minime lucrari de intarire si amenajare. Pergolele din aluminiu sunt de doua tipuri: cu prelata si bioclimatice cu lamele.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Maximizati confortul in zona piscinei prin instalarea de copertina piscina—ea va crea umbrirea dorita. Suntem aici pentru detalii si preturi pentru pergole si copertine!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram