Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Craiova

Copertine pergole Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Craiova. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile sunt excelente cand va doriti structuri de protectie cu versatilitate superioara. Copertinele si pergolele automatizate sunt din ce in ce mai populare datorita actionarii facile.

O pergola electrica (cu actionare electrica) are darul de a creste functionalitatea unui spatiu, operararea realizandu-se de la distanta prin aplicatie de pe telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati vremea neplacuta sa va impiedice confortul pe terasa si alegeti sa o protejati cu pergole sau copertine. Instalam pergole si copertine care nu sunt alterate de expunerea la elementele naturale, fiind de calitate excelenta.

Analizati varianta instalarii de copertine si pergole retractabile, ce pot veni si cu inchidere cu sticla glisanta. Copertinele sunt excelente pentru zilele insorite, in timp ce pergolele extind folosirea spatiului de la exterior si in zilele ploioase si racoroase (rezista la ploaie, vant si zapada).

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

 

Extindeti spatiul de servire al barului/restaurantului dvs la exterior prin instalarea de pergole. Folosim materiale de cea mai buna calitate, cu protectie sporita la razele nocive ale soarelui. Va propunem sa examinati varianat de copertina inchisa ce va ameliora confortul clientilor pe timpul iernii.

Multi proprietari de baruri/restaurante aleg sa instaleze sisteme retractabile. Mecanismele de actionare ale acestora sunt ascunse si, astfel, mai putin remarcate de catre clienti.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Daca sunteti in cautarea unor produse de protectie la exterior care sa ofere versatilitate sporita, pergolele bioclimatice constituie mereu optiuni sigure. Lamelele de aluminiu ale acestora sunt dispuse astfel incat sa puteti modifica unghiul lor. Vara, veti dori sa deschideti unghiul pentru ventilatie eficienta, in timp ce iarna le veti inchide pentru a incalzi spatiul de la exterior. Pergolele bioclimatie sunt automatizate si permit actionarea prin tableta sau smartphone.

In catalogul nostru se afla si pergole bioclimatice cu senzori (lumina, temperatura, ploaie), care sunt operate cand se activeaza acesti senzori.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Puteti schimba aspectul exterior al casei dvs si altfel decat prin vopsirea fatadei intr-o noua culoare! Realizam o gama variata de copertine—alegeti astazi copertine sau marchize intrare case cea mai potrivita pentru locuinta dvs! O marchiza intrare case va da un are proaspat resedintei si proteja intrarea din casa.

Va propunem si solutii pentru terasa din curte. Indiferent de modelul de pergola sau copertina ales, selectati cu atentie locul de instalare. Copertina va avea nevoie de un suport pentru a fi ancorata, in timp ce pergola poate avea structura independenta.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati spatiul de la balcon cu ajutorul de copertine sau pergole balcon. Tot mai multi clienti opteaza pentru sistemele retractabile la balcon. In cazul unui balcon ingust de bloc, pot fi instalate copertine verticale. Balcoanele mai mari pot fi protejate cu pergole clasice si bioclimatice, ce pot veni si cu inchidere de sticla.

Examinati instalarea de copertine retractabile cu brate sau verticale cu carlig pentru spatiul balconului. Balcoanele de bloc sunt locatii usor de protejat cu ajutorul pergolelor si copertinelor.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergolele din aluminiu castiga din ce in ce mai mult teren in fata altor materiale aducand beneficii importante. Ele sunt mai rezistente la elementele naturale, umezeala, apa si sunt mai usor de curatat fata de alte materiale. In plus, aluminiul este mai facil de ajustat, pergolele din aluminiu putand lua forme extrem de variate si atragatoare estetic.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Protejati piscina dvs si aduceti umbrire prin instalarea de copertina piscina. Instalam pergole mari cu prelate pentru piscinele de mari dimensiuni de nivel comercial. Pergolele bioclimatice sunt optiuni inspirate pentru umbrirea in spatiul piscinei.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram