Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Covasna

Copertine pergole Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Covasna. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergolele retractabile castiga tot mai mult teren intrucat tot mai multi clienti prefera sistemele automate. Pergolele retractabile sunt sisteme automate de copertine marchize si usureaza actionarea. In plus, ele sunt atractive si infrumuseteaza orice décor.

Atunci cand instalam o pergola electrica (cu actionare electrica), spatiul exterior devine mult mai functional. Mai mult, veti putea actiona pergola de la distanta pentru telecomanda sau aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati o ploaie sa va altereze confortul pe terasa. Alegeti pergole sau copertine pentru a va proteja de vremea urata cand sunteti pe terasa. Materialele din care le realizam sunt durabile si estetice.

Daca nu vreti sa astepati foarte mult la instalare, va propunem copertine fixe. Ele se instaleaza rapid si ofera protectie deosebita la conditiile meteo nefavorabile. In plus, au preturi dintre cele mai atractive.

Puteti alege si copertina terasa retractabila pe care o puteti actiona la nevoie, pentru protectia unei zone a terasei.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca sunteti proprietarul unui bar/restaurant, puteti atrage mai multi clienti prin protejarea spatiului de la exterior prin copertine/pergole. Materialele pe care le folosim in constructie sunt durabile si stopeaza razele nocive UV. Pentru o protectie superioara chiar si pe timpul iernii, va propunem copertina/marchiza inchisa.

Va subliniem ca sistemele retractabile sunt cautate pentru restaurante si baruri. Mecanisemele de operare sunt ascunse, ceea ce le ofera un plus de valoare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Atunci cand pentru dvs primeaza, mai mult decat orice, versatilitatea, va invitam sa examinati pergolele bioclimatice. Lamelele din aluminiu din care este alcatuita permite ajustarea unghiului. Veti putea inchide/deschide acoperisul doar cat doriti. In plus, lamelele colecteaza si dreneaza apa printr-un sistem complex de jgheaburi.

In oferta noastra se afla si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie si temperatura. Ele vor fi actionate de catre senzorii cu care vin.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Nu este nevoie sa schimbati usa de la intrare pentru a infrumuseta intrarea in locuinta dvs. Va propunem sa instalati pergola intrare case. Aceasta nu doar infrumuseteaza intrarea, dar si protejeaza la intrarea din locuinta.

Va propunem diverse modele de pergola copertina gradina. Luati in considerare spatiul, bugetul, precum si materialul din care sa fie realizata. De cele mai multe ori, clientii aleg pentru gradini copertine si pergole din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Folositi la maximum spatiul balconului prin copertine si pergole balcon. Multi clienti opteaza pentru modelele retractabile. Putem realiza copertine policarbonat pentru balcon. Ele sunt rezistente si nu bloacheaza vizibilitatea spre privelistea de la balcon.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Cu toate ca otelul ramane optiunea numarul 1 pentru multe structuri de protectie a spatiilor exterioare, aluminiul castiga, la randul lui, din ce in ce mai mult teren. Spre deosebire de pergolele de otel care sunt grele si fac urgente lucrarile de intarire a fundatiei, pergolele din aluminiu sunt mai usoare si elimina nevoia unor astfel de lucrari. Mai mult, aluminiul este mai maleabil decat otelul, modelele din aluminiu avand forme mai atractive si mai variate.

 

Va amintim ca si fierul forjat este un material interesant de folosit pentru pergole. O copertina de fier forjat ofera un iz romantic oricarui spatiu. In plus, va rezista in timp mai mult decat alte materiale. Nu vor fi necesare lucrari de ingrijire regulate pentru copertine de fier forjat, materialul fiind rezistent la elementele naturii.

Pergole si copertine pe structura din lemn

Nu va ganditi ca pergolele din lemn se potrivesc doar unui stil rustic. Dimpotriva, ele sunt extrem de versatile si pot fi integrate in orice décor. In plus, folosim materiale variate si puteti combina, spre exemplu, acoperisul din lemn cu stalpi de otel.

Singura observatie pe care o avem legata de pergola de lemn este cea legata de ingrijirea ei. Cum lemnul este sensibil la elementele naturale, o pergola din lemn va necesita ingrijire regulata prin vopsirea cu lac.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Pentru zilele luminoase de vara, va sugeram sa optati pentru copertina piscina—va crea umbra necesara pentru confort. Realizam si pergola garaj; ea extinde si infrumuseteaza zona din fata garajului. Contactati-ne pentru informatii despre pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram