Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine pentru Ferestre

Umbrirea casei la interior si exterior este un pas important in diminuarea temperaturii in casa vara. Intr-o zi torida de vara, solutiile de umbrire pot reduce temperatura la interior si cu 20 de grade. Mare parte din caldura din casa ajunge inauntru prin casa. Daca resedinta dvs are mai multe geamuri la sud si vest, ele vor fi expuse la lumina directa a soarelui pentru mult timp. In afara unor solutii de umbrire pentru geamuri, caldura la interior poate deveni insuportabila. Solutiile de umbrire exterioare precum copertinele sunt mai eficiente decat solutiile de umbrire de la interior in a reduce temperatura in interiorul casei.

 

Microbox 300

Microbox

La Copertine Pergole veti gasi diverse modele de copertine de instalat la geamuri. Modelele noastre pot fi realizate la dimensiunile necesare, in acord cu forma si particularitatile geamurilor dvs.

Ce beneficii aduc copertinele de geam?

Copertinele sunt excelente in umbrire intrucat pot bloca direct lumina naturala, oprind-o inainte de a ajunge la geamurile casei. Folosim materiale cu protectie la radiatiile UV, astfel ca in casa dvs lumina soarelui nu va mai reusi sa ajunga si sa produca efectele nedorite obisnuite: deteriorarea si decolorarea pieselor de mobilier, a obiectelor decorative, covoarelor, etc.

Ferestrele spre sud si vest primesc multa lumina solara, mai ales prin comparatie cu ferestrele cu expunere spre nord. Copertina corecta poate sa diminueze caldura soarelui cu 65% pentru o fereastra orientata spre sud si 77% pentru ferestrele orientate spre est si vest.

Copertinele in culori deschise sunt mai eficiente intrucat ele nu doar blocheaza lumina soarelui, ci o si reflecta. Copertinele au nevoie de ventilatie pentru a nu lasa aerul cald sa fie blocat in jurul ferestrelor. De aceea, este bine sa existe un gol intre laterala casei si partea superioara a copertinei pentru a ventila caldura acumulata sub copertina.

Alegeti copertine retractabile pentru geam!

Daca locuiti intr-o zona cu ierni friguroase, va sugeram sa alegeti copertine retractabile la geamuri. Ele vor oferi umbra necesara in timpul zilelor insorite de vara, dar vor lasa soarele sa treaca iarna, cand caldura soarelui este mai mult decat binevenita.

Microbox

La copertinepergole.ro gasiti copertine nu doar functionale, ci si atragatoare. Ele au design-uri estetice si pot aduce valoare estetica oricarei cladiri. Instalate la unghi de 45 de grade, copertinele retractabile vor impacta vizual trecatorii si scoate o cladire din anonimat.

Locul de amplasare a ferestrei va determina caderea de care aveti nevoie. Daca fereastra este in vestul sau estul casei dvs, copertina ar trebui sa acopere 65-75% din fereastra pentru bloca eficient razele soarelui. Pentru a genera aceeasi umbrire, o copertina pe partea de sud a casei va trebui sa acopere doar 50% din fereastra. Daca nu sunt respectate aceste recomandari, copertina poate bloca accesul spre privelistea de la fereastra; copertinele tip jaluzele for permite vizualizare limitata.

copertina microbox inchisa

Copertinele pot fi folosite pentru a umbri doar o fereastra; va stam la dispozitie pentru a crea copertina dorita, la dimensiunile, culorile si in stilul dorit pentru ferestrele dvs. Materialele sunt de calitate excelenta, cu rezistenta inalta la elementele naturale si durata lunga de viata. Contactat-ne pentru detalii.

Ce modele de copertine de geamuri va propunem?

La Copertine Pergole gasiti diverse modele de copertine pentru geamuri. Va recomandam sa le examinati pe indelete, pentru a identifica modelul cel mai potrivit pentru geamurile dvs. Fiecare dintre copertinele de geamuri pe care vi le propunem se integreaza diferit in fatade, anumite stiluri impunand anumite cerinte la instalare. In plus, copertinele au stiluri variate, unele functionand mai bine cu stilurile minimaliste moderne, in timp ce altele completeaza mai placut stilurile traditionale.

Maxiscreen

Maxiscreen

Puteti alege din 270 de culori pentru materiale si alte 29 de culori pentru feronerie. Impreuna, putem crea copertinele de geam ideale pentru locuinta dvs. Materialele pe care le folosim sunt durabile si trec prin tratamente impotriva mucegaiului, bacteriilor, radiatiilor nocive UV.

Pentru flexibilitate la utilizare, luati in considerare copertinele retractabile pentru geamuri. Le puteti extinde cand soarele este puternic si doriti umbra, dar retrage cand nu aveti nevoie de ele sau vremea este urata. De altfel, pentru prelungirea durabilitatii lor, este recomandat sa inchideti aceste copertine la sfarsitul zilei.

Ganditi-va ce fel de actionare doriti pentru copertinele retractabile de geam. Modelele cu actionare manuala nu depind de alimentarea cu curent si sunt mai ieftine, in timp ce copertinele cu actionare electrica sunt simplu de folosit si ceva mai scumpe. Ele pot fi operate prin apasarea unui singur buton de telecomanda si chiar echipate cu senzori (vant, ploaie). In acest caz, copertinele se vor extinde sau strange automat, ori de cate ori se activeaza senzorii lor.

Un model potrivit pentru multe geamuri este copertina PRT-21, care are brate frontale pliabile si un sistem de tensionare special. Acest sistem imbunatateste instalatiile traditionale Straight Point astfel ca sistemele suporta vantul fara a se deforma. Cea mai remarcabila caracteristica a acestei copertine o reprezinta bratele sale, care conteaza functional si estetic pentru copertina. Lacul nu erodeaza si copertinele au durata de viata mai lunga.

PRT 21

PRT-21

Bratele PRT-07 ale copertinei au sistem intern de transmisie a tensiunii printr-o curea plata si flexibila Art, prelungind semnificativ durabilitatea copertinei. Sunt brate Straight Point cu tensiune PRT sau semi tensiune PRS, cu inclinare de maxim 180 de grade. Sistemul este special realizat pentru ca tensiunea sa fie redusa atunci cand copertina se strange; canvasul sau suporturile nu vor fi supuse unor forte inutile atunci cand copertina este ridicata. Designul copertinei este elegant si atragator, imbinarile fiind inchise iar elementele de tensionare ale sistemului sunt ascunse.

PRT-21

PRT-21

Designul copertinei este metalic cu numar limitat de elemente din plastic. Instalarea este facila si flexibila, copertina venind cu suport cu trei gauri, iar un sistem de caseta pentru suport usureaza asamblarea tubului de rulaj. Bratul vine cu tensiunea blocata pentru instalare mai usuara, iar modelele PRT si PRS sunt similare pentru a putea fi combinate in aceeasi instalare.

Brate PRT 21

Brate PRT-21

Un alt model extrem de potrivit pentru umbrirea diverselor ferestre este Microbox 300. Aceasta copertina auto-protectoare este lacuita in acord cu standardele Qualicoat si se instaleaza cu suruburi si nituri din otel. Stabila si durabila, copertina are un sistem auto-protector care mentine materialul in conditie excelenta. Structura copertinei este eleganta si functionala, ea integrandu-se perfect in majoritatea fatadelor. Ideala pentru ferestre, copertina Microbox 300 are caderea bratelor tensionate cu inclinare pana la 170 de grade. Copertina poate avea actionare manuala, motorizata sau automata si poate fi instalata pe tavan, perete si intre pereti. Este o copertina adecvata si la balcoane.

Microbox

Arhitectura moderna a incurajat utilizarea copertinelor verticale pentru a se proteja fatadele de lumina intensa a soarelui. Copertinele verticale exterioare necesita sisteme care sa mentina materialul in sistemul de ghidaj. O astfel de copertina este Screen Zip 500, o copertina care se produce rapid si usor. In acelasi timp, este o copertina extrem de sigura si durabila in timp. Cutia sa atrage cu liniile drepte, estetice si contemporane.

screen zip umbrire verticala

Screen Zip

Copertina Screen Zip 500 a vine cu sistem de ghidaj cu fermoar care amplifica posibilitatile de aplicatii pentru copertina. Inchiderea cu fermoar transforma copertina intr-un instrument excelent de protejare a golurilor de fatade. Ea poate fi integrata armonios in structuri si verande. Intrucat nu are deschideri laterale, copertina ofera protectie excelenta impotriva soarelui, ploii si vantului. Ea se evidentiaza si cu rezistenta impotriva vantului, plasandu-se in Clasa 2 cu rezistenta la vanturi de pana la 38 Km/h. Materialul ramane mereu intre ghidaje pentru o sigilare cat mai ermetica. In plus, materialul este mereu protejat datorita casetei.

screen zip stor umbrire verticala

Screen Zip

Cu ajutorul copertinei Screen Zip 500 puteti delimita spatii si obtine intimitatea mult dorita, copertina oprind privirile curiosilor. Aspectul sau este completate de ghidaje de tip clips ce ascund suruburile si niturile. In plus, ghidajele de tip clips usureaza asmablarea si lucrarile ulterioare pentru intretinere. Copertina are un suport automat ce permite accesul si extragerea grupului de ghidaj fara a se demonta structua. Screen Zip 500 prezinta 3 posibilitati de fixare, pentru a se adapta spatiilor de instalare; ea poate fi fixate pe perete, pe tavan si intre pereti.

screen zip stor extern umbrire verticala

Screen Zip

Pentru feretrele mari si alte suprafete de geam de mari dimensiuni, copertina Maxiscreen este o aditie extrem de potrivita. Aceasta copertina poate capata dimensiuni si de 5x5metri si poate fi instalata la exterior cu cablu sau sistem de ghidaj cu tija. Aceste sisteme sunt posibile si la instalarile la interior, situatie in care nu mai este nevoie de ghidaj. Pentru utilizare facila si rapida, recomandam sa optati pentru actionarea motorizata a copertinei Maxiscreen.

Maxiscreen

Maxiscreen

Cu toate acestea, copertina poate fi si cu actionare manuala. Aspectul copertinei este elegant si modern, ea fiind lacuita la standardelele Qualicoat. La instalare se folosesc suruburi si bolturi din otel. Copertina se evidentiaza prin versatilitate la asamblare, oferind numeroase posibilitati pentru sistemele de ghidare, fixari si tensionari. Poate fi utilizata la balcoane, structuri verticale, ferestre de mari dimensiuni si instalata pe perete, tavan si intre pereti.

Maxiscreen

Pentru informatii suplimentare despre copertinele pentru geamuri, sau pentru alte diverse aplicatii, apelati la echipa noastra de la copertinepergole.ro. Tehnicienii nostri sunt gata sa va raspunda la solicitari!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram