Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine Electrice Balcon

Spatiul de la exterior, fie el balcon, terasa, gradina, poate fi locul preferat cand vremea este placuta, pentru a ne reveni la sfarsitul unei zile pline. Daca, in schimb, soarele este prea puternic sau ploua, aceste spatii devin ultimul loc in care dorim sa mergem. Copertinele devin aditii perfecte pentru spatiile de la exterior. La Copertine Pergole va oferim modele variate, cu actionare manuala, electrica, motorizata, pentru terase, balcoane, gradini, hoteluri, terase de mari dimensiuni, etc.

SuperStor S1

Superstor

Copertinele electrice pentru balcon ofera protectia dorita de elementele naturale si sporesc confortul chiar si atunci cand soarele este prea intens. Ele transforma balconul (sau orice spatiu de relaxare de la exterior) intr-un spatiu mai placut si functional cand razele sunt prea puternice. In plus, copertinele protejeaza mobilierul, decoratiunile de la exterior, dar si interior, diminuand riscul de decolorare a acestora. Ele vor avea o durata de viata mai lunga si vor elimina cheltuielile inutile pentru noi piese de mobilier, covoare, tablouri, etc.

Varietatea copertinelor electrice pentru balcon este benefica, intrucat puteti gasi modelul cel mai adecvat pentru balconul dvs, in acord cu stilul decorativ al cladirii si bugetul de care dispuneti. In acelasi timp, insa, procesul selectiei poate fi dificil in absenta unor informatii despre ce pot oferi copertinele electrice pentru balcon.

SuperStor S1 copertina balcon

Superstor

Copertina electrica pentru balcon se evidentiaza prin facilitatea folosirii. Actionata electric, ea elimina operarea manuala, utilizarea fiind simpla, printr-o apasare de buton. Copertinele noastre sunt realizate din materiale de inalta calitate, cu rezistenta la bacterii, mucegai, raze UV. Au elemente din aluminiu si pot avea o durata de viata si de 15-20 de ani. Iata la ce va puteti astepta de la copertinele electrice de balcon:

 • Pot fi adaptate pentru a se incadra in orice balcon, indiferent de marimea, forma, sau particularitatile detinute
 • Se instaleaza rapid
 • Pot fi realizate in culoarea dorita (avem 270 de culori pentru materiale), in feroneria solicitata (sunt 29 de culori din care alegeti)
 • Sunt usor de operat si silentioase
 • Au preturi convenabile

Ce modele sunt adecvate in balcon

In oferta noastra se afla diverse modele de copertine pentru balcon, fiecare dintre ele cu trasaturi ce le recomanda pentru diverse locatii. Analizati, cu atentie, modelele noastre pentru a identifica exact copertina ideala pentru balconul dvs.

screen zip umbrire verticala

Screen Zip

Spre exemplu, copertina Screen 500 Zip este produsul eforturilor profesionistilor din domeniu, interesati de solutii de umbrire verticale, pentru protejarea de soare si elementelor naturale (ploaie, vant) a fatadelor. Coperinele verticale exterioare au nevoie de un sistem care sa tina materialul in sistemul de ghidaj. Screen 500 Zip este o astfel de solutie inovativa care, pe langa faptul ca este usor de realizat, ofera mare rezistenta si putere produselor de umbrire. Are cutie din linii drepte, estetice si include un sistem de ghidaj cu fermoar care amplifica posibilitatile de aplicare. Inchiderea cu fermoar o recomanda pentru protejarea golurilor din fatade si incorporarea copertinelor verticale in balcoane, structuri, verande.

screen zip stor extern umbrire verticala ferestre mari

Screen Zip

Intrucat ea nu are deschideri laterale, ofera protectie totala de soare, vant, ploaie (cand vin din parti). Acest produs are rezistenta la vant de pana la 38km pe ora si materialul ramane mereu intre ghidaje, pentru inchidere ermetica. Copertina ofera confort termic, are valoare estetica si ajuta la delimitarea spatiilor si sporirea intimitatii, tinand departe privirile vecinilor.  Ea vine cu ghidaje tip clips, ce ascund suruburile si niturile. Suportul automat permite accesul si extragerea grupului de rulaj fara a se demonta structura. Copertina permite trei tipuri de fixare, in functie de aplicatie: pe perete, pe tavan, sau intre pereti.

screen zip stor umbrire verticala

Screen Zip

Gandita pentru umbrirea spatiilor generoase, copertina Maxiscreen poate avea dimensiuni si de 5x5 metri. Ea se poate instala la exterior cu un cablu sau sistem de ghidaj cu tija. Aceste sisteme sunt posibile si cand copertina se monteaza la interior, caz in care se poate apela la varianta fara ghidaj. Pentru o utilizare cat mai rapida si mai facila, actionarea motorizata pentru aceasta copertina este cea mai indicate varianta. Copertina este o alegere inspirata nu doar pentru balcoane, ci si pentru structuri verticale diverse, ferestre, ferestre de mari dimensiuni.

Maxiscreen

Cu toate ca Arond-350 este o copertina clasica, ea are un design special si caracteristici excelente. Prevazuta cu brate Onyx-400, aceasta copertina sporeste confortul pe balcon si permite utilizarea acestuia ziua si noaptea, bratele putand fi iluminate cu LED-uri. Partile de acoperire sunt realizate din aluminiu, lacuit in aceeasi culoare ca si suportul; ele nu se deterioreaza in urma deschiderii frecvente.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Copertina poate umbri spatii cu 6m lungime si are extindere de 3,5m, cu doar 2 brate. Are numeroase unghiuri de inclinare si poate fi instalata frontal, pe tavan sau pe perete. Sistemul de caseta cu grup de rulaj auto-suportiv asigura instalare rapida si sigura si nu este nevoie de unelte complicate pentru asamblare si ajustari.

copertina arond 350 deschisa

Arond

Cu brate invizibile, create special pentru balcoanele de dimensiuni mici si medii, copertina Art-250 are suporturi mici si un design aerisit. Finisajul acestei copertine este rafinat si bratele sale au tehnologie Art ce optimizeaza transmisia tensiunii, marind durata de viata a copertinei de 10 ori. Copertina permite trei tipuri de fixare si are sistem de ajustare intern pentru inclinarea bratelor, realizata atat din fata, cat si din spate.

Copertina retractabila Art 250

Art 250

Copertina Storbox 250 este un model usor, rapid de instalat si cu un aspect extrem de atragator. Datorita capacitatii de auto-protectie, aceasta copertina are nevoi minime de intretinere si o durata lunga de viata. Are un design aerodinamic avansat, cu linii rotunjite, pentru integrarea cat mai armonioasa in orice stil arhitectural. Elementele mecanice de fixare sunt complet ascunse si sistemul cutie protejeaza materialul si mecanismele copertinei atunci cand este ridicata. Aceasta copertina este usor de adaptat la spatiile mici, fara a-si pierde din performantele de umbrire.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Puteti sa analizati si modelul PRT-21 cu brate frontale pliabile si sistem de tensionare care optimizeaza instalatiile traditionale de tip Straight Point. Aceasta copertina nu se deformeaza de la vanturi puternice si bratele sale sunt remarcabile prin calitati de genul: lacul nu se erodeaza, durata de viata pentru copertina este lunga, etc. Sistemul este astfel create pentru ca tensiunea sa descreasca odata cu strangerea copertinei, materialul si suporturile nefiind supuse la forte inutile cand se strange copertina. Bratele sunt cu tensiune PRT sau semi-tensiune PRS, cu inclinare pana la 180 de grade.

PRT 21

PRT-21

Design-ul este atractiv, cu imbinari inchise pentru aspect mai estetic, elementele de tensiune ale sistemului ramanand ascunse. Copertina are constructie metalica, utilizandu-se un numar mic de elemente de plastic. Instalarea este facila prin brachet cu trei gauri, in timp ce sistemul de caseta al suportului usureaza asamblarea tubului de rulaj. Intrucat variantele PRT si PRS sunt similare, ele pot fi combinate in instalare.

PRT-21

PRT-21

Daca doriti mai multe informatii despre oricare dintre modelele noastre de copertine electrice pentru balcon, contactati echipa noastra de la copertinepergole.ro.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram