Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertina Retractabila Piscina

Atunci cand vorbim despre piscine, in mod firesc, ne gandim si la soare. Piscinele sunt simboluri populare pentru lunile calduroase, contand mult pentru modul cum ne petrecem timpul vara. Tot mai multi iubitori de inot cauta piscinele cu umbra, pentru un confort mai inalt pe timpul verii. Fie ca este din nevoia de protectie impotriva razelor nocive ale soarelui, fie pentru a avea un moment de respiro in mijlocul zilei, sau pentru evita o arsura solara, tot mai multi posesori de piscina cauta solutii de umbrire pentru piscine.

pergoelit copertina baldachin ondulata material alb vedere colt

Pergoelit

CopertinePergole va pune la dispozitie o gama variata de copertine, potrivite pentru numeroase aplicatii: terase rezidentiale, terase de restaurante, hoteluri, gradini, balcoane, gradini, ferestre. Pentru spatiul piscinei va propunem copertine din materiale rezistente la razele UV, cu elemente exclusiv din aluminiu. Copertinele de piscine sunt rezistente in timp si vin intr-o mare varietate de culori pentru materiale (270), dar si numeroase culori pentru feronerie (29).

Instalarea unei copertine la piscina aduce multe beneficii, pe langa cel al protectiei de razele UV si al confortului. Structurile de umbrire moderne adauga valoare estetica unei piscinei, transformand-o intr-un spatiu original si atragator. Copertinele de piscine sunt structuri permanente care adauga si valoare proprietatii dvs.Verastor Sky

Va propunem, in acest sens, copertinele pentru piscine de tip retractabil—ele sunt, poate, cele mai eficiente solutii de umbrire pentru piscine, oferind umbrirea dorita partial sau integrala a piscinei. Ele sunt structuri elegante, iar retractabilitatea asigura versatilitatea dorita pentru piscina. Daca solutia de umbrire nu este retractabila, veti obtine o piscina de interior, si prea putin de exterior. Va incurajam sa analizati cu atentie modelele retractabile pentru umbrirea piscinei pentru a obtine o structura nu doar functionala, ci si estetica pentru proprietatea dvs.

Ce modele va sugeram pentru umbrirea piscinei?

Cu o copertina retractabila veti putea sa jonglati cu usurinta cantitatea de raze naturale care ajung in spatiul piscinei. Intrucat in magazinul nostru se afla mai multe modele de copertine retractabile, va sugeram sa alegeti pe indelete modelul pentru piscina dvs. Va doriti o copertina retractabila care indeplineste nevoile dvs de umbrire la piscina, are un aspect placut si armonios cu celelalte structuri si, mai ales, se incadreaza ca pret in bugetul disponibil.

Un model potrivit pentru spatiul piscinei este copertina Kuadbox-400. Ea se integreaza cu usurinta in diverse tipuri de fatade, datorita structurii sale stilizate si designului cu linii aerisite. Pentru un spatiu cu stil minimalist, aceasta copertina de piscina este mereu o alegere potrivita. Cu toate acestea, copertina are caracteristici tehnice avansate si incorporeaza mai multe seturi de brate.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Formele sale drepte urmeaza curentele actuale din arhitectura, Kuadbox-400 fiind intalnita in curtile cu arhitectura contemporana. Ea are un sistem de auto-pozitionare pentru inclinare, astfel incat se pot imbunatati dimensiunile ansamblului fara a se pierde din extindere. Atat cutia, cat si profilul frontal pot fi iluminate, ceea ce amplifica  utilitatea copertinei. Veti putea folosi spatiul piscinei si seara, datorita iluminarii. Configuratia tehnica, precum si suportul automat, permit accesul la motor si la material fara a fi nevoie sa se demonteze ansamblul. Profilul posterior permite glisarea si copertina de piscina impresioneaza cu liniile sale, mai ales cand include mai multe seturi de brate.

copertina kuadbox dubla desfasurata

Kuadbox

O alta propunere pentru umbrirea estetica a piscinei este copertina Modulbox-400. Aceasta include, in fapt, mai multe modele de copertine cu sistem Monobloc, creat pentru a obtine dimensiuni maxime printr-o configurare compacta si placuta ochiului. Folosind aceleasi elemente de baza, se obtin mai multe variante pentru Modulbox-400: Full Box, Semi Box si Semi Open. Modelul Full Box, care ofera performanta maxima asteptata de la o copertina, ofera protectie integrala, materialul si bratele fiind protejate in cutie. Varianta Modulbox-400 Semi Box are cuplaj perfect pentru profile, atunci cand copertina este inchisa, protejand total materialul si partea frontala a copertinei. O alta varianta pentru piscina este Modulbox-400 Semi Open ce protejeaza materialul, suportul si bratele prin acoperisurile laterale si profilul copertinei.

Modulbox

Modulbox

Modulbox-400 Open are doua variante: una cu brate incrucisate (se obtin extinderi excelente cu lungimi inferioare minimului general al copertinei) si una cu control pentru extindere (pentru a se ajusta inclinarea copertinei in functie de nevoile diverse de peste zi).

Cu brate invizibile si gandita pentru umbrirea spatiilor mari, de genul piscinelor, copertina Monobloc-500 este o alegere potrivita pentru multi detinatori de piscine. Aceasta copertina de piscina se extinde 5 metri si acopera usor si estetic spatii de 60m2 . In plus, ea reuseste sa acopere astfel de spatii fara a fi nevoie de alti stalpi sau elemente de sustinere. Copertina are brate Art 500 cu sistem de intensionare interna Art. Acesta imbunatateste tensiunea si diminueaza riscul alterarii lacului. Astfel, copertina va fi functionala mai mult timp. Cu doar un singur set de brate, copertina Monobloc-500 acopera acopera lungime de 6.5m, in timp ce, cu mai multe seturi de brate, reuseste sa se intinda pe lungimi si de 12m.

Modulbox

Modulbox

O alta copertina adecvata pentru umbrirea piscinelor este copertina Duox. Acest sistem auto-sustinator incepe dintr-un singur brat de rulare pentru a acoperi umbrire in partile laterale. Dimensiunile sale sunt de maxim 6m pentru lungime si 3m pentru extindere pe fiecare din parti. In final, copertina Duox poate umbri o suprafata de 36m2. Copertina de piscina are structura puternica datorita instalarii de tip Monobloc. Ansamblarea si ajustarea bratelor se va realiza cu usurinta. Aceasta copertina este o optiune excelenta nu doar pentru piscine, ci si pentru terase din domeniul Horeca, gradini, terase de mari dimensiuni, solarii, etc. In cazul unui vant puternic, bratele nu vor fi ridicate intrucat copertina are un sistem de blocare a vantului. Finisajul este variat, copertina putand fi prevazuta, sau nu, cu sistem de protejare din canvas. Trebuie sa mentionam ca aceasta copertina poate fi demontata la sfarsitul sezonului estival sau mentinuta pe tot parcursul anului.

copertina dubla duox

Duox

In cazul in care doriti sa completati copertina aleasa cu o copertina laterala, va sugeram sa analizati modelele verticale pentru umbrire. Spre exemplu, in oferta noastra se afla Maxiscreen- o copertina gandita pentru a acoperi spatii mari de sticla. Ea poate avea dimensiuni de 5x5metri, fiind o completare excelenta pentru piscina dvs. La exterior, ea se instaleaza cu sistem cu tija sau cu cablu, dar este posibila si montarea la interior. Cand este instalata inauntru, copertina poate fi montata si fara ghidaj. Va recomandam sa alegeti actionarea motorizata—veti irosi timp si energie pentru a umbri lateral piscina. Copertinele de piscine verticale au avantajul ca opresc nu doar razele prea intense ale soarelui, ci si privirile vecinilor prea curiosi. Aceste copertine sunt ideale daca doriti sa creati un spatiu cat mai intim in zona piscinei.

Pentru orice intrebari ati avea despre copertinele de piscine retractabile, contactati echipa noastra de la copertinepergole.ro. Suntem gata sa va oferim toate informatiile necesare pentru alegerea unui model!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram