Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Retractabila Orizontala

Terasele, gradinile, piscinele, curtile rezidentiale si comerciale, balcoanele sunt spatii in care ne putem relaxa la sfarsitul zilei si bucura de frumusetea si aerul curat din natura. Vara, cand soarele arde intens, aceste spatii pot deveni extrem de incofortabile in absenta unor solutii de umbrie. La Copertine Pergole va oferim copertine din materiale durabile, la preturi competitive, pentru aplicatii simple si complexe, fie ele rezidentiale sau comerciale.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Materialele folosite sunt rezistente la mucegai, bacterii, radiatii UV, caderi mari de apa. Va puteti alege intre nu mai putin de 270 de culori pentru materiale si alte 29 de culori pentru feronerie. Intre diversele tipuri de copertine, cele mai cautate sunt copertinele retractabile orizontale.

Ce sunt copertinele retractabile orizontale?

Copertina retractabila este o modalitate excelenta de a proteja spatiile orizontale (terasa, gradina, piscina, balcon, orice alta zona de relaxare de la exterior) de razele intense ale soarelui. Modelele retractabile sunt superioare ca functionalitate si durabilitate modelelor fixe. Astfel, prin actionare manuala, motorizata sau automata, copertina se poate strange sau extinde, in functie de nevoile de protectie de la un moment dat.

copertine pentru piscine

Care este principalul beneficiu al copertinelor retractabile orizontale?

Copertinele retractabile sunt folosite doar la nevoie ceea ce ajuta considerabil la durabilitatea copertinelor. Atunci cand conditiile de vreme sunt extreme (furtuni puternice, ninsori abundente), copertina retractabila se poate strange pentru a fi protejata. Expunerea materialului doar la nevoie sustine durata de viata pentru copertina retractabila orizontala—net superioara modelelor neratractabile.

copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Splenbox

O copertina retractabila conteaza si pentru valoarea unei proprietati. Daca doriti sa vindeti casa dvs, o copertina retractabila (mai ales cu actionare motorizata sau automata) va creste pretul de vanzare a proprietatii.

Construite cu elemente din aluminiu si materiale durabile, copertinele noastre retractabile sunt mereu investitii profitabile. Modelele motorizate cu actionare din telecomanda sunt extrem de populare, dar puteti opta si pentru echiparea copertinelor cu senzori de ploaie si vant—copertinele se vor retrage, automat, ori de cate ori senzorii se activeaza. Cat despre material, folosim material durabil, rezistent la radiatiile UV si intr-o generoasa paleta de culori pentru integrarea cat mai estetica a copertinei in spatiul dvs.

Care este durata de viata pentru copertinele retractabile?

Intrucat sunt create pentru a fi protejate de elementele naturale, copertinele retractabile au durata lunga de viata, de pana la 15-20. In plus, copertinele bine facute rezista vanturilor puternice, cu rezistenta variind intre 19 si pana peste 49km pe ora.

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

Pentru a extinde cat mai mult durata de viata a copertinelor, va recomandam sa le curatati de praf, mizerie, particule poluante, frunze, macar o data la 6 luni. Daca ati optat pentru copertine din material Recwater, va fi nevoie sa urmati anumite instructiuni pentru curatarea copertinelor fara a le distruge invelisul impermeabil. Utilizarea exclusive de perii moi, presiuni scazute pentru furtunul cu apa sunt cateva dintre aceste indicatii.

Ce modele va punem la dispozitie?

Indiferent de stilul arhitectural al cladirii, structurilor deja existente, marimii sau complexitatii spatiului unde se instaleaza copertina retractabila, in oferta de la copertinepergole.ro veti gasi cu usurinta modelul ideal pentru aplicatia dvs.

Verastor Sky

Fie ca vorbim despre inchiderile cu sticla, structuri de aluminiu, copertina Verastor Sky este un model cum nu se poate mai adecvat. Ea devine cu usurinta copertina orizontala dorita, cu sau fara inclinare. Este o copertina care se instaleaza repede si usor si care atrage privirile cu designul functional cu mai toate stilurile arhitecturale. Aceasta copertina retractabila poate umbri spatii de 72m2 cu doar 12m lungime de material textil, ce ramane in permanenta tensionat. Posibilitatile de fixare sunt multiple si copertina ramane mereu intinsa si fara cute. Vine cu un kit de montaj auxiliary, care sustine greutatea cutiei in instalare, pentru a reduce riscurile de accident asociate cu manevrarea la inaltime a incarcarilor mari.

Verastor Sky

Verastor

Pentru gradina si terasa rezidentiala, comerciala, copertina Elit este o optiune versatila, intrucat ea se poate adapta usor specificatiilor din diverse spatii, pornindu-se de la aceeasi structura de baza. Aspectul sau este atent ganditi si toate elementele sale de fixare sunt ascunse. Stabilitatea este remarcabila, datorita suporturilor angulare din colturi. Apa nu se va aduna in pliurile copertinei, datorita sistemului de inclinare din poale. Copertina poate fi completata cu un al doilea strat de canvas care il protejeaza pe primul si mentine canvasul intins, formand o camera de izolare termica. Sistemul de grilaj permite obtinerea unei copertine mai mari, fara a fi nevoie sa se mai adauge alte coloane.

elit awning

Elit

Un model foarte apreciat de clientii nostri este copertina Duox, un sistem de sine statator cu tub de rulare central din care pleaca in parti copertinele de umbrire. Ea acopera 6m lungime si are 3m de extindere inn fiecare din parti, acoperind spatii de 36m2. Sistemul se bazeaza pe structura solida si presupune instalare Monobloc, pentru asamblare si ajustare mai facila a bratelor.unghiurile de intarire ajustabile sustin stabilitatea structurii, care ramane stabila chiar si cand are dimensiuni maxime. Structura poate ramane pe sol pe tot parcursul anului, dar poate fi usor demontata la finele sezonului estival. Are un sistem special de blocare a vantului, pentru ca bratele sa nu fie ridicate de vanturile puternice. Copertina Duox se poate realiza cu sau fara canvas, pentru mai multa versatilitate.

copertina duox dubla deschidere

Duox

Daca va doriti un model clasic retractabil, va sugeram sa examinati copertina Arond-350. Prevazuta cu brate Onyx-400, aceasta copertina transforma orice terasa intr-un spatiu protejat, utilizabil si noaptea, nu doar ziua, datorita iluminarii bratelor cu LED-uri. Copertina are un aspect elegant, dar functional si usor de combinat cu majoritatea fatadelor. Invelisul este realizat cu aluminiu, lacuit in aceeasi culoare ca si suportul. Astfel, el nu se deterioreaza in urma utilizarii frecvente. Cu doar doua brate, aceasta copertina poate umbri spatii cu 6m lungime si extensie 3,5m. Se poate inclina nu multe unghiuri, fiind ideala pentru protectia terasei. Design-ul sau permite montajul frontal, pe tavan si pe perete.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Copertina Splenbox-400 are un design inspirat din natura, ea imbinand eleganta cu robustetea si eficienta. Are un aspect metalic, cu finisaj colorat pentru un design valoros estetic. Copertina poate acoperi spatii cu 6m lungime si extindere de 4m, printr-un singur set de brate si kit de profile intarite. Splenbox are brate din seria Splendor, care asigura tensiune optima pentru canvas printr-un sistem de transmisie auto-adaptativ. Operarea imbinarilor este precisa gratie unei perechi remarcabile de rulmenti. Elementele de transmisie sunt in cot si nu se vad, contribuind la aspectul total elegant al copertinei. Ajustarea inclinarii prin grilaj si sistemul de ancorare prin placa faciliteaza asamblarea si copertina se poate instala in numeroase locatii.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Categoria Modulbox-400 reprezinta o tipologie aparte pentru copertinele noastre. Vorbim despre mai multe modele de copertine cu sistem Monobloc ce ating dimensiuni maxime printr-o configurare compacta si atragatoare. Astfel, pornind de la elemente de baza comune, se obtin modele distincte, dupa cum urmeaza: Full Box, Semi Box si Semi Open. Daca la modelul Full Box, materialul si bratele sunt integral protejate in interiorul casetei, la modelul Semi Box, materialul si partea frontala sunt protejate daor cand copertina este retrasa, prin cuplarea perfecta a profilelor. La modelul Semi Open, invelisurile laterale si profilul protejeaza materialul, suporturile si bratele. Exista si modelul Open, cu subvarianta de brate incrucisate si control de extindere.

Modulbox

Modulbox

Toate invelisurile pentru copertina Modulbox-400 sunt din aluminiu pentru protectie si durabilitate. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, pentru un aspect omogen. Copertina Modulbox-400 poate acoperi spatii vaste, avand capacitate de proiecte de 4m si lungime de 12m, in instalarea cu 4 brate. Bratele Onyx-400 pot fi iluminate cu LED-uri fara sa se vada cablurile si profilul frontal respinge apa. In plus, copertina poate fi completata cu poala frontala ajustabila Sombrex.

copertina modulbox

Modulbox

Un alt model de umbrire, simplu in design, dar extrem de eficient in umbrire, este copertina Monobloc-350. Cu brate invizibile si sistem Monobloc, aceasta copertina retractabila are brat patrat de sine statator si copertina acopera lungimi mari in mod simplu si eficient. Cu un singur set de brate, aceasta copertina acopera lungimi de 5.5m si extindere de 3,5m. Mai apoi, se pot adauga alte seturi de brate pana cand se obtine lungimea dorita.

copertina monobloc art

Monobloc

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre copertinele retractabile orizontale de la copertinepergole.ro. Fie ca va doriti modele retractabile manual, automat sau motorizat, suntem gata sa va ghidam in alegerea modelului de copertina pentru spatiul dvs.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram