Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine Retractabile Aluminiu

Copertinele pot fi aditii indispensabile la o resedinta. Ele nu doar infrumuseteaza o curte, dar si permit familiei sa petreaca mai mult timp la exterior, chiar si atunci cand razele soarelui sunt intense. La Copertine Pergole veti gasi copertine de diverse modele, la preturi convenabile si de cea mai inalta calitate. Daca va aflati pentru prima oara in fata achizitionarii de copertine retractabile, urmatoarele informatii va vor fi de folos.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Ce sunt copertinele retractabile aluminiu?

Atunci cand vine vorba despre copertine, modelele retractabile castiga detasat in fata modelelor neretractabile. Asta pentru ca modelele retractabile sunt mai versatile, permitand umbrirea, doar la nevoie, a unui spatiu. Astfel, daca soarele este puternic, puteti deschide copertina retractabila pentru a obtine umbra dorita. Daca, insa, este iarna si doriti sa lasati soarele sa ajunga la interior, puteti inchide copertina. Cand vremea este urata, copertina poate fi retrasa pentru a fi protejata mai bine de ploaie, vant puternic, lapovita, ninsori, furtuna.

copertina dubla deschidere duox

Duox

Cum materialul este mai putin expus la elementele naturale, este de la sine inteles ca o copertina retractabila este mai durabila decat un model neretractabil. La copertinepergole.ro utilizam materiale de inalta calitate, cu rezistenta la mucegai, bacterii, radiatii UV, caderi importante de apa. In contextul intretinerii corecte si a curatarii regulate, copertinele noastre retractabile pot fi folosite cu incredere 15-20 de ani.

copertine pentru piscine

Acordati atentie mecanismului de actionare pentru copertinele retractabile. Acolo unde bugetul este limitat sau copertina este mica, actionarea manuala prin manivela este alegerea potrivita. Pentru utilizare facila si rapida, va sugeram, insa, sa alegeti copertine retractabile motorizate—puteti inchide sau deschide copertina dintr-un singur buton de pe telecomanda. Copertinele noastre pot fi echipate si cu senzori (vant, ploaie). In acest caz, daca sunteti plecat, copertina se va retrage sau extinde automat, atunci cand se activeaza senzorii. Astfel, daca izbuscneste o furtuna, copertina echipata cu senzori in acest sens, se va retrage singura.

Ce beneficii au copertinele retractabile aluminiu?

Copertinele retractabile sunt mai durabile in timp, versatile in utilizare, dar si facil de operat. Atunci, cand insa, sunt realizate cu aluminiu, lista beneficiilor devine mai lunga. Iata cateva alte beneficii aduse de modelele retractabile din aluminiu:

copertina storbox 400

Storbox 400

  • Sunt rezistente

Copertinele metalice sunt fabricate, de obicei, din otel si cupru. Cupru este un material eficient si sigur, in timp ce otelul este extrem de durabil, dar foarte greu si scump. Spre deosebire de acestea, aluminiu este rezistent la corodare si aluminiu, copertinele din aluminiu neimpunand (asemeni celor din cupru sau otel) lucrari complexe de intretinere si protectie impotriva elementelor naturale.

  • Sunt usoare si facil de montat

Aluminiul este unul dintre cele mai usoare si mai abundente materiale. O copertina din aluminiu este usoara ca si greutate si mai usor de instalat decat o copertina de metal. Copertinele retractabile din aluminiu pot fi montate pe aproape orice material de exterior, fara a impune lucrari suplimentare de intarire a fundatiei (asemeni modelelor din otel). Spre exemplu, o copertina personalizata din metal va impune unelte specializate si instalare complexa, ceea ce nu se intampla cu modelele din aluminiu.

copertina storbox 400 deschisa

Storbox 400

  • Nu ruginesc si nu se deterioreaza

Aluminiul este un metal care rezista la corodare in mod natural si nu este alterat de ruginirea minora. Dupa instalarea unei copertine de aluminiu, va recomandam sa examinati, din cand, copertina pentru a identifica semnele de deteriorare. De cele mai multe ori, aceste semne sunt pur estetice si nu afecteaza structura copertinei. Pe de alta parte, o copertina de otel va avea nevoie de un strat protector pentru a deveni rezistenta la rugina. Chiar si atunci, infiltrarea umezelii este inevitabila, mai ales pe timpul verii cand este cald si umed.

  • Sunt durabile

Copertinele din aluminiu sunt mai ieftine decat copertinele din alte metale. Cu lucrari minime de intretinere, copertinele din aluminiu retractabile pot functiona eficient 15-20 de ani.

  • Sunt usor de modelat

Aluminiul permite finisaje si colorari si poate fi si modelat in diverse forme. Este alegerea cea mai populara pentru cladirile cu arhitectura moderna, datorita aspectului sau actual, care nu face nota discordanta cu elementele structurale existente. Va oferim copertine retractabile din aluminiu in diverse forme, dimensiuni si stiluri pentru a se incadra cat mai placut in decorul spatiului dvs.

Storbox 250

Storbox 300

  • Au preturi convenabile

Comparativ cu modelele din alte metale, copertinele din aluminiu sunt mai ieftine la productie si la instalare. Stilul, modul de actionarea, echiparea cu senzori, dimensiunea copertinei, precum si provocarile aduse de instalare sunt aspecte care vor influenta pretul final pentru copertinele din aluminiu.

Copertine retractabile aluminiu cu caseta

La copertinepergole.ro veti gasi copertine retractabile aluminiu cu si fara caseta. Cu toate ca pretul pentru modelele cu caseta este ceva mai ridicat decat cel pentru modelele fara caseta, acestea au o durata de viata mai lunga, fiind investitii extrem de profitabile.

copertina maticbox cu iluminare noaptea caseta spate si brate luminate

Maticbox

Copertinele retractabile aluminiu cu caseta au materialul si mecanismele protejate in caseta, dupa inchiderea copertinei. Astfel, acestea sunt mai putin expuse la elementele naturale si, implicit dureaza mai mult in timp.

In catalogul nostru se afla modele de aluminiu cu caseta, iar unul reprezentativ este Modulbox 400. Vorbim despre o colectie de copertine cu sistem Monobloc, create sa atinca dimensiunile maxime printr-o configuratie compacta si estetica. Prin combinarea unor elemente de baza comuna se obtin alte 4 modele de copertine: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open. Fiecare dintre aceastea protejeaza materialul, bratele sau mecanismele in anumite moduri.

Modulbox

Modulbox

Astfel, la modelul Full Box protectia pentru material si brate este totala, ele ramanand protejate in caseta. Configuratia modelului Semi Box permite protejarea canvasului si a partii frontale a copertinei dupa inchiderea acesteia, datorita cuplajului perfect intre profile. Si la copertina Semi Open exista protectie pentru brate, suporturi si canvas, ea fiind obtinuta prin acoperisurile laterale si profilul baldachinului.

copertina modulbox

Modulbox

Copertinele din seria Modulbox-400  au caracteristici tehnice si functionale care conving clientii. Calitatea finisajelor ofera un aspect placut si copertinele completeaza armonios orice stil decorativ. Toate acoperisurile sunt realizate din aluminiu, ceea ce explica durabilitatea si protectia inalta. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, pentru un aspect extrem de omogen. Copertinele Modulbox-400 sunt recomandate in umbrirea spatiilor de mari dimensiuni.

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Ele au capacitate de proiectie de 4m si ating lungimi de 12m in aplicatiile cu 4 brate. Sistemul de ajustare a inclinarii este rapid si sigur, iar suporturile interne permit configuratii diverse pentru copertine. Bratele sunt de tip Onyx Lux-400 si pot fi iluminate cu LED—veti putea folosi copertinele si dupa lasarea intunericului!

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Pe lista caracteristicilor trebuie sa amintim si ca profilul frontal al acestor copertine respinge apa. Totodata, ele pot fi echipate cu poala frontala ajustabila de tip Sombrex. Instalarea se deruleaza usor si eficient datorita marcajelor de ghidare de pe suportul bratelor si terminalul frontal. Ajustarea si inchiderea vor fi precise de fiecare data.

copertina modulbox open

Modulbox Open

O copertina usor de integrat in fatade cu diverse stiluri arhitecturale este copertina Kuadbox-400. Aceasta are o structura stilizata si un design cu linii drepte, usor de combinat cu alte elemente arhitecturale. Ea este aditia perfecta pentru stilurile minimaliste si ofera caracteristici tehnice avansate, ea fiind alcatuita din mai multe seturi de brate. Kuadbox-400 are un sistem de inclinare auto-pozitional ce permite imbunatatirea ansamblului fara a se pierde din capacitatea mare de proiectie.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Copertina este utilizabila ziua, dar si noaptea, intrucat profilul casetei si cel frontal pot fi iluminate. Pe de alta parte, alunecarea se realizeaza prin profilul posterior. Configuratia tehnica si utilizarea suportului automat permit accesul la motor si canvas, fara a fi necesara demontarea ansamblului. Liniile spectaculoase obtinute prin incorporarea de mai multe brate reprezinta, insa, cel mai important atu al copertinei Kuadbox-400.

copertina kuadbox mare deschisa desfasurata

Kuadbox

Copertina Splenbox 400 Sombrex este o copertina cu brate invizibile, proportii echilibrate si design cu forme blande. Aspectul estetic si tehnologia moderna permit iluminarea bratelor, copertina fiind utilizabila si la sfarsitul zilei. De altfel, aceasta copertina reuseste, datorita design-ului si tehnologiei, sa ofere balanta perfecta intre robustete, eficienta, eleganta si profil usor ca si greutate. Ea are un concept metalic ce permite un finisaj colorat.

copertina splenbox 400

Splenbox

Splenbox 400 Sombrex are un aspect impecabil, cu valoare estetica si functionala remarcabile. Proportiile echilibrate ale copertinei permit versatilitate inalta, copertina putand fi adaptata cu usurinta pentru diverse spatii. Designul sau este exclusiv metalic, fara elemente de plastic. Designul este o imbinare placuta de forme blande si unghiuri cu caracter, aspectul final al copertinei amintind de forme in natura.

copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Splenbox

Bratele copertinei pot fi iluminate, ceea ce prelungeste timpul de folosire pentru copertinei pana dupa lasarea intunericului. Splenbox 400 Sombrex vine cu poala care se retrage Sombrex. Aceasta ofera protectie inalta dimineata devreme si seara tarziu, cand razele soarelui cad orizontal. In plus, si profilul frontal Sombrex poate fi iluminat, detaliu ce nu face decat sa amplifice versatilitate copertinei Splenbox 400 Sombrex. In ceea ce priveste instalarea, trebuie sa amintim ca Splenbox 400 Sombrex are sistem de ancorare pentru asamblare rapida si precisa. Ajustarea inclinarii se realizeaza prin grilaj.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Daca sunteti in cautarea unei copertine cu aspect modern, copertina Maticbox 350 este o alegere adecvata. Arhitectura contemporana, cu formele sale dinamice si drepte, aduce numeroase provocari atunci cand vine vorba despre integrarea unor alte elemente in fatade. Din acest punct de vedere, copertina Maticbox 350 este alegerea fireasca, caseta sa fiind creata pentru a intruni cerintele impuse de arhitectura moderna.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Copertina are un sistem de inclinare auto-pozitional, astfel ca intregul mecanism necesita mai putin spatiu pentru a fi amplasat. Sistemul de fixare in perete este de tip Cleverfix, ce ofera flexibilitate si spatiu generos pentru manevrare pe timpul instalarii. Copertina Maticbox350 vine si cu un clip auto-suportiv care sustine grupul de rulaj; el va fi agatat fara a fi nevoie sa i se sustina greutatea in timp ce are loc procesul de instalare. Copertina are linii de baza, drepte, dar ideale pentru stilul arhitectural contemporan—sunt detalii de integrare cautate de arhitecti si profesionistii din domeniu.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Copertine retractabile aluminiu fara caseta

Acolo unde nevoile de umbrire sunt mai simple si bugetul nu este foarte generos, va recomandam sa alegeti copertinele retractabile aluminiu fara caseta. Chiar daca acestea nu vin cu caseta pentru protejarea materialului dupa inchiderea copertinei, prezinta suficiente calitati pentru a fi considerate in numeroase aplicatii. Spre exemplu, intrucat nu au caseta, copertinele retractabile aluminiu au extensie mai mare la brate.

Un model popular printre clientii nostri este copertina Monobloc 500. Aceasta copertina este o alegere ideala pentru terasele de mari dimensiuni. Ea are brate invizibile si este create pentru umbrirea eficienta a spatiilor generoase. Cu o proiectie de 5m, aceasta copertina poate umbri suprafete de pana la 60m2 fara a fi nevoie de instalarea unor coloane aditionale sau de alte elemente de sustinere. Chiar si atunci cand atinge proiectia sa maxima, copertina intruneste criteriile de siguranta si stabilitate impuse de astfel de dimensiuni.

copertina monobloc art

Monobloc

Copertina Monobloc 500 vine cu brate Art 500 care prezinta sistem de tensionare interna Art. Acest sistem imbunatateste tensionarea, reduce riscul alterarii stratului de lac de la utilizarea frecventa si prelungeste durata de viata pentru copertina. Principalul atu al copertinei Monobloc 500 il reprezinta capacitatea sa de a acoperi lungimi mari. Astfel, cu un singur set de brate, se poate ajunge la lungime de 6.5, in timp ce, cu mai multe seturi de brate si ancorele aferente, se poate ajunge pana la lungimi de 12m.

copertina monobloc deschisa cu volan

Monobloc

Arond 350 este o copertina cu design clasic, atent creat si mare atentie la detalii. Designul copertinei este elegant si functional, usor de imbinat armonios in fatade cu diverse stiluri decorative. Copertina este echipata cu brate Onyx-400 si ajuta la transformarea unei terase intr-un spatiu bine protejat.

copertina arond 350 deschisa detaliu brat luminat

Arond

Terasa va fi putea fi folosita nu doar ziua, ci si noaptea, intrucat bratele copertinei pot fi iluminate cu LED-uri. Acoperisurile copertinei sunt realizate din aluminiu, lacuit in aceeasi culoare ca si suportul. Astfel, se obtine un aspect unitar, dar si durabil, copertina mentinandu-si aspectul initial pentru mult timp.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Copertina Arond350 poate fi utilizata in umbrirea spatiilor de mari dimensiuni, cu lungime de 6m. Capacitatea sa de proiectie este de 3,5m,  cu doar doua brate. Alinierea bratelor se realizeaza sigur si eficient, asemeni si inclinarii intregului ansamblu. Inclinarea poate avea unghiuri diverse, copertina asigurand versatilitate la utilizare. Ea are un design functional si permite instalarea frontala, pe tavan, dar si pe perete.

Arond 350

Arond

La asamblare si ajustare sunt folosite unelte simple. Instalarea se deruleaza sigur si confortabil, intrucat sistemul casetei are grup de rulaj auto-sustinator.

copertina arond 350 deschisa

Arond

Pentru copertine retractabile aluminiu cu sau fara caseta, apelati la copertinepergole.ro. Echipele noastre va stau mereu la dispozitie cu informatii suplimentare despre copertine, instalare si preturi.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram