Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Retractabila 4x3

Copertinele retractabile va ofera cea mai mare flexibilitate, oferind umbrire si protectie cand aveti nevoie sau soare, atunci cand doriti. La Copertine Pergole gasiti o mare varietate de copertine retractabile, folosibile in spatii cu dimensiuni diverse.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Executam copertine retractabile in dimensiunile solicitate (4x3), tinand cont de particularitatile spatiului (forma, nevoi specifice la instalare), preferintele dvs, bugetul de care dispuneti. Puteti alege intre nu mai putin de 270 de culori pentru materiale si 29 de culori pentru feronerie.

Copertinele retractabile 4x3 pot fi actionate electric, dar si manual, prin manivela. Modelele cu actionare electrica sunt mai scumpe, dar elimina eforturile la extinderea, retragerea copertinei. La aceste copertine, nu e nevoie decat sa apasati un buton pentru operare. Exista si modele dotate cu senzori (vant, ploaie), caz in care actionarea copertinelor se realizeaza automat, ori de cate ori se activeaza senzorii.

Ce anume sa analizati cand alegeti copertinele retractabile?

Putem realiza copertine retractabile la dimensiunile necesare, conform particularitatilor spatiului de instalare. Va sugeram sa alegeti intelept culoarea, stilul copertinelor. Asa cum am mentionat, culorile pentru materiale si feronerie sunt numeroase. Stilurile copertinelor sunt si ele variate; alegeti in functie de arhitectura cladirii sau spatiului in care sunt instalate.

Archiexpo

Exista doua categorii de copertine retractabile: casetate si fara caseta. La modelele casetate, materialul este retras in caseta la strangere, iar elementele de actionare sunt protejate (partial sau complet) in caseta. Aceste modele sunt ceva mai scumpe decat copertinele necasetate, dar rezistenta pentru materiale si componente este superioara, ele fiind mai putin expuse la elementele naturale.

Cu toate ca modelele fara caseta nu protejeaza materialul sau mecanismele de actionare, ele se evidentiaza prin capacitatea mai mare de extindere a bratelor, mai putin limitate decat pentru modelele cu caseta. In plus, aceste copertine au preturi mai mici decat modelele cu caseta.

Folosim materiale si elemente din aluminiu, astfel ca atat copertinele casetate cat si cele fara caseta au durata mare de viata.

Cum aveti grija de copertinele retractabile?

Intretinerea si ingrijirea copertinelor retractabile (cu sau fara caseta) trebuie sa aiba loc in mod regulat, pentru a se extinde durata lor de viata si pentru functionarea lor optima. Curatati copertina macar o data pe an si tineti cont de cateva sugestii:

Copertina retractabila Art 250

Art 250

  • Urmati recomandarile producatorului cand ingrijiti copertinele retractabile. Fiecare brand si fiecare model pot avea instructiuni speciale, de care este bine sa tineti cont.
  • Extindeti total copertina atunci cand o folositi pentru a evita lasarea—in timp, aceasta poate intinde excesiv materialul.
  • Curatati mecanismele de rulaj din cand in cand pentru ca acestea sa functioneze silentios si usor. Curatati elementele care se misca si folositi, la nevoie, spray de lubrifiere. Atat copertinele manuale, cat si cele automate pot beneficia in urma aplicarii de lubrifiant.
  • Daca parti din rama, structura, material, brate sau mecanisme de rulare se deterioreaza, nu amanati remedierea problemelor pentru a nu genera probleme si mai grave.

Cand sa retrageti copertina?

Cu toate ca o copertina protejeaza mobilierul de gradina de efectele soarelui, ea nu are puteri nelimitate in protectia de elementele naturale. Va sugeram sa tineti copertina stransa in timpul ploilor abundente, lapovitei, vanturilor mai intense de 20 mph, intrucat ele pot aduce daune importante pentru brate si material.

copertina Monobloc

Monobloc

Copertina nu actioneaza asemeni unei umbrele si trebuie retrasa cand ploua. Daca apa se aduna, materialul se poate intinde si fibrele pot fi distruse permanent. De cele mai multe ori, garantia nu acopera distrugerea copertinei provocata de vant, lapovita, ploaie si alte evenimente meteo. Pentru a nu anula garantia, va sugeram sa retrageti copertina cand nu o folositi, mai ales daca este anuntata o furtuna sau vreme rea. Faceti-va un obicei din a retrage copertina la sfarsitul zilei, indiferent de vremea care se anunta.

copertina dubla deschidere duox

Duox

Nu uitati sa verificati inainte de a retrage copertina daca este acoperita cu praf, frunze. Astfel, veti evita distrugerea determinata de obiectele care s-ar putea bloca in casete. Nu strangeti niciodata o copertina daca nu este complet uscata. Daca este umeda, poate sa dezvolte mucegai sau sa afecteze motorul daca deschideti copertina dupa ce s-a intarit de la vremea rece.

Copertina retractabila 4x3 casetata

La copertine pergole gasiti numeroase modele de copertine retractabile cu caseta. Realizate din materiale durabile de inalta calitate, acestea sunt ideale pentru umbrirea teraselor, spatiilor de relaxare din curte, balcoanelor. Modelele casetate permit retragerea materialelor in caseta, pentru protectie completa impotriva elementelor naturale. In acelasi timp, mecanismele de actionare se afla in caseta, astfel ca aceste copertine rezista mult in timp.

O copertina aflata in topul preferintelor clientilor nostri este Modulbox 400, in fapt o mini-serie de copertine cu sistem monobloc pentru a atinge dimensiunile maxime prin configuratia compacta si estetica. In urma imbinarii unor piese de baza, se obtin modele, dupa cum urmeaza: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open.

copertina modulbox

Modulbox

La modelul Full Box bratele si canvasul sunt protejate in cutie, pentru protectie totala, in timp ce la modelul Semi Box, canvasul si partea frontala a copertinei sunt protejate cand copertina este inchisa, prin cuplajul perfect al profilelor. Copertina Semi Open asigura protectie pentru canvas, suporturi si brate datorita acoperisurilor laterale si profilului copertinei. Modelul Open are doua variante, una cu brate incrucisate si cealalta cu control pentru extindere.

copertina modulbox open

Modulbox

Copertinele Modulbox-400 asigura avantaje tehnice si functionale speciale, iar finisajul contribuie la valoarea lor estetica. Toate acoperisurile sunt realizate cu aluminiu pentur protectie inalta si durabilitate pentru sistem. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare precum restul structurii, aspectul omogen fiind atragator. Cu Modulbox-400 se protejeaza spatii vaste datorita capacitatii de proiecte de pana la 4m si lungimii de 12m in instalatii, cu 4 brate.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Copertinele vin cu brate Onyx Lux-400 ce pot fi prevazute cu lumini led, fara cabluri vizibile. Se poate atasa poala frontala ajustabila Sombrex.  Pe suportul bratului si terminalul frontal exista marcaje de ghidare, pentru ca ajustarea si inchiderea sa fie cat mai precise. Suporturile intele sunt versatile, optiunile de configurare fiind numeroase. Aceste copertine au profil frontal care respinge apa, ceea ce contribuie la rezistenta lor in timp.

copertina modulbox deschisa

Modulbox

Structura stilizata si design-ul cu linii drepte fac din Kuadbox-400 copertina idealea in integrarea in fatade moderne. Stilul sau minimalist, completat de caracteristici tehnice precum incorporarea mai multor seturi de brate, recomanda copertina Kuadbox-400 in aplicatiile contemporane cu necesar de 4x3m.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Copertina are un sistem de auto-pozitionare a inclinarii, astfel ca se imbunatateste dimensiunea ansamblului fara a se pierde din extensie. Profilul frontal si cutia pot incorpora lumini, iar profilul posterior permite alunecarea si includerea a mai mult de un set de brate. Configuratia tehnica a copertinei, precum si suportul automat fac posibil accesul la motor si canvas fara a se demonta copertina.

copertina kuadbox dubla desfasurata

Kuadbox

Un alt model de copertina cu arhitectura contemporana este Maticbox 350. Aceasta are forme dinamice si drepte, instalarea sa aducand provocari in anumite instalatii. Caseta acestei copertine este realizata in acord cu exigentele profesionistilor din domeniu. Astfel, sistemul auto-pozitional de inclinare face ca mecanismul sa aiba nevoie de mai putin spatiu pentru incasetare. Copertina foloseste sistem de utilizare in perete cleverfix pentru sistem si ofera flexibilitate, precum si spatiu generos pentru manevrare la instalare.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Clipul de auto-sustinere cu care vine copertina Maticbox350 permite agatarea grupului de ghidaj fara a fi nevoie sa i se sustina greutatea in timp ce are loc instalarea. Liniile simple si drepte ale copertinei o recomanda pentru arhitecturile contemporane.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Copertina Storbox este un model clasic, aparut in 1993, dar care a trecut prin numeroase modificari de-a lungul timpului, pentru a se alinia noilor tendinte. Astfel, Storbox-400 impresioneaza cu aspectul care emana putere si dinamism. Capacitatea de proiectie este de pana la 4m si copertina permite echiparea cu lumini in brate si profilul frontal.

copertina storbox 400

Storbox 400

Sistemul de ajustare este rapid si precis, generand rezultate excelente; ajustarea inclinarii se realizeaza cand copertina este inchisa. Copertina poate fi actionata manual sau electric, din telecomanda. Finisajele sunt 100% metalice si poate acoperi lungimi de 6m si proiectie de 4m.

copertina storbox 400 deschisa

Storbox 400

Intre copertinele cu aspecte inspirate de natura se evidentiaza copertina Splenbox-400. Designul si tehnologia fac ca aceasta copertina sa fie, in egala masura, eleganta, puternica, eficienta, usoara ca si greutate. Splenbox-400 are un concept metalic ce permite un finisaj colorat in acord cu celelalte structuri si cladiri. Este o copertina deosebit de atragatoare cu caracteristici tehnice remarcabile. Ea poate umbri spatii de 6m si are proiectie de 4m cu doar un set de brate si kit de profile intarite.

copertina splenbox 400

Splenbox

Bratele din seria Splendor sunt create pentru a asigura tensiune optima pentru canvas, datorita sistemului de transmisie auto-adaptativ. Operarea imbinarii este mereu precisa, datorita unei perechi de rulmenti originale. Elementele de transmisie sunt complet ascunse in cot si designul metalic contribuie la aspectul elegant, compact si special pentru Splenbox-400. Designul imbina unghiuri si linii blande, ce aminteste de formele variate din natura. Dimensiunile optime ale setului permite ajustarea copertinei la spatii cu nevoi diferite.

copertina splenbox 400 deschisa cu sombrex

Splenbox

Copertina Moonbox-400 este un model care inspira senzatii diverse. Combinarea de materiale, forme rotunjite si oblice ofera copertinei un aer  linistitor, care imbie la relaxare. In plus, cu doar un set de brate, copertina reuseste sa acopere lungimi de 6m si are proiectie de 4m. Aspectul sau echilibrat si unic este completat de marginile din aluminiu si acoperisuri laterale care conteaza pentru rezistenta. Ajustarea unghiului pentru inclinare se realizeaza printr-un sistem de grilaj si copertina este o alegere speciala pentru multe locatii.

copertina moonbox deschisa

Moonbox

Copertina retractabila 4x3 necasetata

Chiar daca materialul si mecanismul nu sunt protejate, nu inseamna ca o copertina retractabila necasetata nu poate fi folosita pentru multi ani. La copertinepergole.ro folosim materiale de inalta calitate, recwater—un material impermeabil care nu lasa apa sa treaca. Materialele sunt tratate impotriva bacteriilor si a mucegaiului si rezista la radiatii uv. Folosim doar elemente din aluminiu si tehnicienii nostri sunt minutiosi pe tot parcursul instalarii. Atat timp cat copertinele retractabile necasetate sunt ingrjite corespunzator, in mod regulat, ele pot fi folosite cu incredere si 20 de ani.

Copertinele retractabile necasetate sunt alegeri potrivite pentru climatele mai uscate sau proprieratile cu alcov pentru protectie superioara impotriva elementelor naturale. O calitate speciala a acestor copertine este ca pot acoperi proiectii mai mari decat latimea lor, datorita absentei casetei. In plus, ele au preturi mai mici decat modelele cu caseta. Sunt alegeri excelente pentru spatiile  inchise sau cele deschise cu alcov.

Copertina Monobloc 500 este ideala pentru terasele de mari dimensiuni. Ea include brate invizibile, special create pentru a acoperi spatii generoase. Cu o extensie si de 5metri, aceasta copertina va fi o optiune excelenta pentru spatiile 4x3m. Monobloc 500 poate acoperi spatii de 60m2  fara a fi nevoie de alte coloane sau elemente de sustinere. Ea vine cu brate Art500 si incorporeaza sistem de tensionare internra art care previne alterarea stratului de lac si extinde durata de viata a intregului ansamblu.

copertina monobloc art

Monobloc

Copertina atinge proiectie si de 5m, fara a se compromite in vreun fel siguranta si rezistenta la aceste dimensiuni. Se evidentiaza prin lungimile mari pe care le poate acoperi. Astfel, cu un singur set de brate se acopera lungime de 6,5m, in timp ce, cu mai multe seturi de brate si ancore, se pot acoperi lungimi si de 12m.

copertina monobloc deschisa cu volan

Monobloc

Arond-350 este o copertina clasica, cu design atent gandit si caracteristici speciale. Ea este completate de brate Onyx-400 si transforma terasa intr-un spatiu protejat ce poate fi folosit pentru relaxare ziua si noaptea. Asta pentru ca aceasta copertina permite iluminarea cu led-uri in brate. Copertina are un design elegant si functional, usor de adaptat la stiluri variate de fatade. Acoperisurile sunt realizate din aluminiu, lacuite in aceeasi culoare precum si suportul.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Ele nu se deterioreaza in urma retragerii regulate. Cu doar doua brate, aceasta coperinta poate atinge lungimi de 6m si 3,5m extensie. Poate fi inclinata in diverse unghiuri si este ideala pentru umbrirea teraselor. Design-ul functional permite instalarea ei frontala, pe tavan sau pe perete, prin utilizarea unor unelte simple pentru ajustare si asamblare. Are sun sistem de caseta cu grup de rulare auto-sustinator pentru ca instalarea sa fie cat mai simplasi mai sigura. Alinierea bratelor se realizeaza precis si sigur si copertina este o aditie inteleapta in multe proiecte.

Arond 350

Arond

Echipa de tehnicieni de la copertinepergole.ro va sta oricand la dispozitie pentru informatii suplimentare despre modele si preturi. Contactati-ne cu incredere oricand!

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram