Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertina Pliabila

Sa presupunem ca ati luat, in sfarsit, decizia de a optimiza spatiul de la exterior prin instalarea unei copertine. Dar, odata ajuns in fata optiunilor, realizati ca exista numeroase modele, tipuri, stiluri de copertine intre care sa alegeti. Ar trebui sa alegeti copertine pliabile sau fixe? Copertine cu caseta sau fara caseta? La Copertine Pergole gasiti copertine pliabile cu caseta, dar si fara caseta, ce pot fi adaptate spatiilor de diverse dimensiuni, tipuri, forme: terase, curti, gradini, piscine, terase de restaurante, hoteluri, cluburi de golf, etc.

Copertina Arond

Arond

De ce sa optati pentru o copertina pliabila?

Copertina pliabila ofera versatilitate superioara altor solutii de umbrire. Copertina pliabila poate fi extinsa atunci cand soarele este prea puternic, dar retrasa daca nu aveti nevoie de umbrire. De asemeni, daca vremea se inrautateste (vant puternic, ploaie torentiala, ninsoare abundenta, furtuna, lapovita, etc), copertina pliabila poate fi retrasa pentru a nu fi afectata.

Intrucat copertina pliabila se poate strange, materialul rezista mai mult timp. De cele mai multe ori, copertina retractabila pliabila are durata de viata mai lunga decat modele neretractabile, materialul fiind mai putin expus la elementele naturale.

copertina dubla deschidere duox

Duox

Copertinele pliabile sunt si usor de folosit, mai ales daca vorbim despre modelele cu actionare electrica. Sunt disponibile modele cu actionare manuala, recomandabile in aplicatiile de mici dimensiuni. Copertinele pliabile cu actionare electrica sunt insa mult mai usor de operat, actionarea realizandu-se printr-o simpla apasare de buton din telecomanda. Pentru utilizarea cea mai simpla, va incurajam sa alegeti modelele pliabile automate, echipate cu senzori (vant, ploaie). Aceste copertine pliabile se actioneaza automat, atunci cand se activeaza senzorii. Spre exemplu, daca incepe sa bata vantul cu putere, nu trebuie sa fiti acasa pentru a retrage copertina pliabila. Echipata cu senzor de vant, ea se va retrage, automat, singura.

senzor vant telecomanda intrerupator

La copertinepergole.ro folosim materiale de cea mai inalta calitate si elemente din aluminiu. Produsele noastre pot fi folosite cu incredere 15-20 de ani. Ele nu implica lucrari dificile de curatare si mentenanta, dar au nevoie de curatare regulata. De asemeni, recomandam retragerea copertinelor pliabile la sfarsitul zilei. Maturati cu grija copertina inainte de retragere, folositi apa cu jet cu presiune mica si evitati detergentii cu solventi pentru a spala copertinele pliabile. Examinati mecanismele din cand in cand; frunze, praf, resturi de la animale se pot aduna si impiedica rularea corecta a copertinelor.

Copertine pliabile cu caseta sau fara caseta—cum alegem?

Caseta este lacasul in care copertina se retrage atunci cand nu este extinsa. O copertina cu semi-caseta are o jumatate de caseta, amplasata deasupra materialului, acesta retragandu-se in caseta pentru a fi protejat de ploaie si praf. Caseta completa incaseteaza total materialul atunci cand este retras. Copertina fara caseta lasa materialul total expus.

copertine pentru piscine

Trebuie sa mentionam ca fiecare dintre modelele de copertine pliabile are beneficii si limite, fiecare protejand, in moduri specifice, mecanismele de rulaj.

O copertina pliabila fara caseta este recomandabila daca o instalati sub o streasina de casa, la o gradina inchisa. Rulajul si materialul sunt expuse cu aceasta copertina, dar puteti instala un acoperis aditional pentru protejarea acestora. Aceste copertine ofera acelasi nivel de umbrire ca si copertinele casetate, doar ca materialele si mecanismele nu sunt protejate de elementele naturale.

copertina storbox 400 deschisa noaptea cu iluminare

Storbox 400

Copertina pliabila cu caseta asigura nivel de protectie superior pentru rulaj si mecanismele bratelor, aflate in caseta atunci cand caseta se retrage. Caseta protejeaza intregul sistem de elemente, inclusiv ploaie torentiala, praf. Daca locuiti in zone aglomerate, o copertina pliabila cu caseta este ideala, intrucat protejeaza de distrugere si vandalism. Aceste copertine sunt ideale pentru restaurante, hoteluri, spatii comerciale, etc.

La copertinepergole.ro gasiti si modele de copertine pliabile cu semi-caseta, ce ofera nivel mediu de protectie impotriva elementelor naturale. Partea superioara a materialului este protejata de o caseta solida si se pot adauga capete pentru a proteja de acumularea de praf. Aceste copertine sunt recomandabile in spatiile in care exista structuri de protectie.

copertina Arond brat luminat

Arond

Atunci cand alegeti tipul de copertina pliabila, analizati proprietatea dvs, nivelul de protectie pe care doriti pentru copertina, etc. Daca instalati copertina in gradina, departe de alte structuri (balcoane, streasina) ce ar putea sa o protejeze, optati pentru o copertina pliabila cu caseta totala. Aceasta este ideala si pentru spatiile comerciale, din domeniul Horeca, unde riscul de vandalizare este mereu prezent. Daca, insa, copertina este protejata, in oarece masura, de elementele naturale, o copertina cu semi-caseta sau fara caseta va fi o alegere potrivita.

Copertine pliabile cu caseta

Daca doriti sa umbriti terasa, spatiul de relaxare din gradina, terasa de hotel, etc cu o copertina pliabila cu caseta, la Copertine Pergole gasiti o varietate generoasa de modele la preturi avantajoase. Realizam copertine pliabile cu caseta conform dimensiunilor solicitate, in acord cu stilul decorativ al cladirii si preferintele dvs.

copertina maticbox vedere apropiata

Maticbox

Va punem la dispozitie 270 de culori de materiale pentru copertine si alte 29 de culori pentru feronerie. Crearea copertinei pliabile perfecte pentru spatiul dvs va fi facila, iar instalarea se va desfasura rapid. Copertinele noastre pliabile rezista si pana la 15-20 de ani, mai ales daca le acordati atentia necesara prin lucrari de ingrijire si curatare. Folosim materiale durabile, cu rezistenta la mucegai, praf, bacterii, radiatii UV. Cu toate acestea, copertinele necesita curatare regulata si lucrari minore de intretinere precum retragerea la sfarsitul zilei, maturarea delicata inainte de inchidere, etc.

copertina maticbox deschisa

Maticbox

In categoria copertinelor pliabile cu caseta se afla copertina Splenbox, cu forme inspirate din natura. Aceasta copertina este, in egala masura, elegant, eficienta, robusta si usoara ca si greutate, tocmai datorita design-ului si tehnologiilor incluse. Aspectul sau metalic permite un finisaj colorat, copertina evidentiindu-se cu valoarea sa estetica. Caracteristicile si capacitatea sa fac ca aceasta copertina sa umbreasca spatii de pana la 6m lungime. Splenbox are capacitate de proiectie de 4m cu un singur set de brate si cu kit de profile intarite. Bratele copertinelor din seria Splendor sunt realizate pentru a asigura cea mai buna tensiune pentru canvas, gratie unui sistem de transmisie auto-adaptativ. Copertina este echipata cu o pereche de rulmenti (unica pe piata) ce ajuta la operarea eficienta si precisa a incheieturii.

copertina splenbox 400

Splenbox

Elementele de transmisie se afla in cot si, alaturi de design-ul metalic, contribuie la aspectul elegant si compact al copertinei. Ajustarea inclinarii se realizeaza prin grilaj si sistemul plat de ancorare permite asamblarea rapida si usoara. Copertina Splenbox, cu formele sale blande si unghiurile impetuoase reuseste sa fie o aditie placuta in orice décor. Dimensiunile sale optime asigura versatilitate, ea putand fi instalata in spatii variate.

copertina splenbox 400 casetata design deosebit perfect intinsa culoare antracit

Splenbox

O serie de mare popularitate printre clientii nostri este seria Modulbox 400, ce include mai multe modele de copertine cu sistem Monobloc. Astfel, copertinele ating dimensiunile maxime printr-o configurare compacta si atractiva. Folosind aceleasi elemente de baza, se obtin modelele: Full Box, Semi Box, Semi Open si Open. Fiecare dintre ele ofera, prin diverse moduri, protectie la material, brate sau mecanismele de operare.

Modulbox

Modulbox

La modelul Full Box, bratele si materialul sunt complet protejate, intrucat se retrag in caseta. Configuratia modelului Semi Box ofera protectie totala pentru canvas si partea frontala a copertinei, intrucat, la inchiderea copertinei, profilele se imbina perfect. Si modelul Semi Open protejeaza canvasul, suporturile si bratele prin profilul copertinei si acoperisurile laterale. Profilul frontal cu geometrie circulara deschide copertina Modulbox la posibilitati estetice diverse, fara ca rezistenta sau stabilitatea sa fie afectate.

copertina modulbox

Modulbox

Copertinele Modulbox-400 se impun cu numeroasele calitati tehnice si functionale. Calitatea finisajelor asigura un aspect estetic special, atentia pentru detalii fiind maixma. Toata acoperisurile sunt realizate din aluminiu pentru protectie inalta si durabilitate pentru sistem. Ele sunt lacuite in aceeasi culoare ca si restul structurii, aspectul final fiind extrem de omogen. Aceste copertine sunt recomandate in umbrirea spatiilor mari, capacitatea lor de proiectie fiind de 4m; cu 4 brate, ele pot acoperi lungimi de 12m.

copertina modulbox open

Modulbox Open

Bratele copertinelor Modulbox-400 sunt de tip Onyx Lux-400 si pot fi iluminate cu LED-uri, cablurile fiind ascunse. Suporturile interne sunt versatile si permit diverse configuratii, in timp ce profilul frontal respinge apa. Copertinele din aceasta serie pot fi echipate cu poala frontala ajustabila Sombrex. La instalare, marcajele de ghidaj de pe suporturile bratelor si terminalul frontal ajuta la ajustare si inchiderea perfecta.

copertine Modulbox noaptea

Modulbox

Aspectul special al copertinei Kuadbox-400 o ajuta la integrarea placuta in fatade de diverse stiluri. Copertina pliabila Kuadbox are o structura stilizata si un design cu linii drepte, fiind aditia ideala pentru cladirile cu stil minimalist. Kuadbox include mai multe seturi de brate, ce dau aspectul cu linii atragatoare, dar au si utilitate tehnica. Sistemul auto-pozitional pentru inclinare permite imbunatatirea dimensiunilor pentru ansamblu fara a se pierde din capacitatea inalta de proiectie. Copertina poate fi folosita ziua, dar si noaptea, profilul frontal si al cutiei fiind iluminate. Alunecarea se realizeaza prin profilul posterior. Configuratia tehnica si utilizarea suportului automat permit accesul la motor si la canvas fara a fi nevoie sa se demonteze ansamblul.

copertina kuadbox inchisa infasurata

Kuadbox

Pentru spatiile cu arhitectura contemporana, copertina Maticbox 350 este o alegere cum nu se poate mai potrivita. Cu forme dinamice si drepte, aceasta copertina intruneste cele mai multe dintre exigentele profesionistilor din domeniu. Copertina are un sistem auto-pozitional pentru inclinare ce permite intregului mecanism sa necesite mai putin spatiu la instalare. Pentru fixarea pe perete copertina are nevoie de sistem Cleverfix ce asigura flexibilitate si spatiu generos pentru manevrare in timpul instalarii. Copertina vine cu un clips auto-sustinator in suport. Astfel, grupul de rulaj poate fi agatat fara a trebui sa-I fie sustinuta greutatea in timp ce se desfasoara instalarea. Copertina Maticbox350 are linii drepte si este ideala pentru stilurile arhitecturale contemporane, reunind multe dintre calitatile cautate atat de arhitecti, cat si de tehnicienii din domeniu.

copertina maticbox inchisa

Maticbox

Copertine pliabile fara caseta

Cu toate ca, pentru unii clienti, pretul mai scazut este principalul argument pentru achizitionarea de copertine pliabile fara caseta, trebuie sa mentionam ca aceste modele prezinta si alte calitati. Spre exemplu, copertinele pliabile fara caseta pot avea proiectie mai mare si acoperi spatii mai vaste datorita absentei casetei.

Cel mai cautat model de copertina pliabila fara caseta la copertinepergole.ro este copertina Monobloc 500. Aceasta copertina are brate invizibile si este creata pentru a acoperi suprafete cu mari dimensiuni. Cu o proiectie de 5m, aceasta copertina poate acoperi, fara a fi nevoie de stalpi sau elemente aditionale de sustinere, suprafete de pana la 60m2. Copertina vine cu brate Art 500 ce includ sistem intern de tensionare de tip Art care optimizeaza tensiunea, reduce riscul alterarii stratului de lac si prelungeste semnificativ durata de viata a copertinei.

copertina monobloc art

Monobloc

Chiar si atunci cand proiectia este maxima, copertina isi mentine stabilitatea si siguranta cautate in copertinele pliabile. Monobloc 500 se evidentiaza cu lungimile mari pe care le poate lua. Astfel, cu un singur set de brate se pot acoperi lungimi de 6.5m. Atunci cand include mai multe seturi de brate si mai multe ancore, copertina poate atinge lungimi de pana la 12m.

Monobloc

Definita ca o copertina cu stil clasic, copertina Arond 350 are un design atent ales si prezinta caracteristici remarcabile. Copertina vine cu brate Onyx-400 si transforma terasa intr-un spatiu bine protejat, ce poate fi folosit pentru relaxare atat pe timpul zilei, cat si la sfarsitul zilei intrucat bratele sale pot fi completate cu LED-uri. Designul copertinei este elegant si functional, usor de adaptat la stilurile diverse de fatade. Acoperisurile sunt realizate din aluminiu, lacuite in aceeasi culoare ca si suportul. Ele nu se deterioreaza in urma deschiderii regulate a copertinei. Copertina se poate inclina la unghiuri diferite, fiind remarcabila pentru capacitatea de umbrire a teraselor.

copertina arond 350 inchisa

Arond

Arond 350 are un design functional ce poate fi adaptat pentru instalare frontala, pe tavan si pe perete. Cu doar doua brate, aceasta copertina poate umbri spatii de mari dimensiuni cu lungime de 6m, proiectia sa fiind de 3,5m. Bratele se aliniaza sigur si eficient, iar inclinarea copertinei este mereu precisa. Sistemul de caseta cu grip de rulaj auto-sustinator faciliteaza si face sigura instalarea. Uneltele neceasare la instalare si ajustare sunt simple si asamblarea se deruleaza rapid, in doar cativa pasi.

copertina arond 350 deschisa

Arond

La Copertine Pergole gasiti o mare varietate de copertine pliabile cu sau fara caseta. Pentru informatii suplimentare despre acestea si despre costuri, contactati cu incredere echipele noastre.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram