Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertina Dubla Retractabila

In zilele noastre, copertinele nu mai sunt create doar pentru a oferi protectie. Ele au atins un nivel nou si pot juca roluri importante in estetica unei cladiri. La Copertine Pergole va punem la dispozitie o  gama variata de copertine, ce pot fi ajustate la cele mai particulare spatii de exterior.

Datorita utilizarii lor extinse, copertinele moderne pot fi ajustate cat mai fin pentru a indeplini nevoile dvs de umbrire, specificul spatiului de instalare (terasa, gradina, curte, terasa de restaurant), dar si pentru a se incadra cat mai armonios in stilul decorativ si arhitectural al cladirii.copertina dubla deschidere duox

In magazinul nostru se afla copertine realizate din materiale de inalta calitate, cu durata lunga de viata, rezistenta la bacterii, mucegai, caderi importante de apa. Puteti alege intre numeroase culori pentru materiale (270), dar si pentru feronerie (29 de culori). Copertinele pe care vi le propunem nu au elemente de plastic, ci doar din aluminiu. Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Copertina dubla pentru terasa - avantaje

Profitati la maximum de spatiul terasei si alegeti sa-l protejati cu ajutorul unei copertine duble. Potrivita acolo unde terasa nu este lipita de casa, copertina cu panta dubla este mereu o alegere inspirata.

Cu o copertina dubla retractabila pentru terasa veti putea sa va bucurati de spatiul exterior si atunci cand razele soarelui sunt intense. Mai mult, ea va proteja mobilierul instalat pe terasa, prevenind degradarea acestuia de la razele intense ale soarelui.copertina dubla duox

Exista numeroase motive pentru care sa alegeti o copertina dubla pentru terasa, instalarea facila fiind unul important de amintit. Iata cateva alte argumente pentru instalarea de copertina dubla pentru terasa:

 • Copertina dubla nu are nevoie de fundatie pentru a fi instalata—este foarte adecvata pentru terase de vara si restaurate, tocmai din acest motiv
 • Instalarea unei copertine duble nu implica perforarea pavajului si ea poate fi montata si in orase
 • Materialele folosite au lunga durata de viata de pana la 20 de ani. Folosim materiale de calitate superioara, care nu se murdaresc usor si pot fi curatate printr-o simpla spalare.
 • Pot fi folosite si materiale impermeabile si cele mai multe dintre materialele folosite rezista la 300mm coloana de apa sau 3 tone de apa pe metro patrat inainte sa apara scurgeri
 • Materialele pentru copertina au rezistenta la razele UV, dar si la mucegai si bacterii
 • Structura este extrem de solida, fiind rezistenta la vanturi puternice
 • Copertinele vin in mare varietate de culori (270) si puteti alege si intre numeroase culori pentru feronerie (29). Produsul final se poate intregra cat mai armonios in curtea dvs, urmarind culorile si stilul decorativ al cladirii si celorlalte structuri din curte.

Cum puteti utiliza copertina dubla la potential maxim

copertina duox dubla deschidere

Pe langa numeroasele beneficii aduse de copertina cu panta dubla, trebuie sa mentionam si urmatoarele aspecte:

 • Copertinele duble pot fi actionate cu motor electric, prin telecomanda, sau manual, cu manivela
 • Pentru o mai eficienta si prompta utilizare, copertina dubla poate fi echipata cu senzori de vant si/sau ploaie. Astfel, nu va fi nevoie sa fiti langa copertina pentru a o inchide cand conditiile meteo o impun.

Copertina retractabila dubla actionata electric

La copertinepergole.ro va propunem una dintre cele mai performante si mai practice copertine, respectiv copertina retracatbila dubla actionata electric. Vorbim despre modelul Duox, care vine cu motor. In cazul instalarii de copertine mai mari de 3m, recomandam o actionare electrica pentru utilizare cat mai facila.

Copertina retractabila dubla Duox constituie un sistem de umbrire independent, care incepe cu un tub unic central si care umbreste prin partile laterale. Dimensiunile maxime pentru aceasta copertina sunt de 6m lungime si 3m extindere pe fiecare dintre parti, oferind in final umbrire pentru 38m2.

Aceasta copertina vine cu o structura extrem de solida cu instalare de Monobloc—un sistem ce usureaza asamblarea, dar si ajustarea bratelor. Copertinele retractabile duble Duox sunt ideale pentru hoteluri, restaurante, cluburi sociale, gradini, terase de mari dimensiuni, piscine, solarii, cluburi de golf, etc.

Lacuirea este realizata conform standardelor inalte de calitate (Qualicoat), ceea ce contribuie la mentinerea proprietatilor initiale ale copertinelor pentru mult timp. Se folosesc suruburi din otel, iar bratele sunt lacuite integral.copertina dubla duox umbra suprafata mare

Actionarea electrica a copertinei duble Duox implica utilizare extrem de facila. Pentru terasele de mari dimensiuni, curti, terase rezidentiale sau in domeniul Horeca, aceste terase sunt mereu investitii inspirate.

In lista numeroaselor calitati, trebuie sa amintim si ca aceste copertine permit iluminarea in brate. Instalarea celor doua panouri de umbrire ale structurii se realizeaza prin Monobloc, in timp ce unghiurile de intarire ajustabile contribuie la stabilitatea structurii. Chiar si atunci cand este realizata la dimensiunile maxime, copertina retractabila Duox va fi sigura si extrem de rezistenta. Ea vine cu un sistem de blocaj impotriva vantului, care nu lasa bratele sa fie ridicate in timpul vanturilor puternice.

Aceasta copertina poate ramane fixata pe sol pe tot parcursul anului. In cazul in care se doreste dezasamblarea copertinei, aceasta se realizeaza cu usurinta.

Unul dintre motivele pentru care copertinele moderne de la Copertine Pergole sunt atat de apreciate este varietata modelelor. Copertinele Duox nu fac o exceptie, ele putand avea materiale in diverse culori, finisaje variate pentru feronerie. Ele pot fi prevazute sau nu cu sistem de protectie din canvas.

Copertina retractabila dubla actionata manual

Acolo unde spatiul care necesita acoperire nu este foarte vast, sau unde bugetul nu este extrem de generos, puteti alege copertina manual cu panta dubla.copertina dubla duox detalii picior si caseta

Optional, copertina Duox poate fi actionata manual cu manivela. Chiar si asa, actionarea copertinei se va realiza destul de usor, in mai putin de un minut, cu o simpla actionare a manivelei. O astfel de copertina nu necesita alimentare electrica si isi indeplineste cu succes rolul de protectie impotriva soarelui.

Dupa instalarea unei copertine retractabile duble cu actionare manuala, veti obtine simplu si ieftin umbrirea dorita. Folosim materiale cu numeroase calitati, capabile sa diminueze temperatura sub ele si cu 9 grade. Instalarea se realizeaza rapid, iar structura rezultata este durabila in timp.

Indiferent de modelul care va intereseaza, echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta. Contactati-ne pentru a va oferi mai multe informatii despre modelele noastre de copertine si pentru o estimare de pret.

Solicită ofertă
Instalatori pergole si copertine

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram