Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Constanta

Copertine pergole Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Constanta. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Spatiile de la exterior pot fi umbrite prin diverse structuri, dar sistemele retractabile ofera cea mai mare versatilitate pentru spatiu. Instalam pergole retractabile pentru umbrirea, doar la nevoie, a zonelor de la exterior. Aceste solutii nu sunt doar practice, ci si estetice, ele infrumusetand spatiul de instalare.

Cu o pergola electrica (actionata electric), veti putea lasa lumina sa treaca sau o veti opri, dupa cum doriti. In plus, actionarea o puteti face si de la distanta, din telecomanda sau aplicatie de pe telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cei mai multi clienti folosesc terasele doar pe vreme frumoasa, cand soarele nu este foarte arzator. Cu toate acestea, terasele pot fi umbrite cu pergole sau copertine, putand fi folosite si in cele mai toride zile din an. Folosim materiale de cea mai buna calitate, care protejeaza impotriva razelor UV.

Pentru clientii interesati de o mai mare versatilitate a terasei, instalam pergole retractabile. Cu o pergola retractabila, eliminati nevoia instalarii de aer conditionat la interior (creati umbra), transformati aspectul terasei si chiar cresteti valoarea proprietatii. Veti putea desfasura pergola cand ploua, bate vantul sau cand ninge. Daca adaugati si inchideri cu sticla securizata, puteti folosi terasa 365 de zile pe an.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Cu toate ca beneficiul protectiei de soare este cel mai important cand vorbim despre instalarea de copertine si pergole pentru cafenele, baruri, restaurante, avantajele sunt mai multe. Clientii pot alege intre mai multe spatii, copiii se bucura mai mult de libertarea spatiului de la exterior, iar localul devine mai atragator pentru cei mai multi clienti. Folosim doar materiale de inalta calitate, ce opresc razele nocive UV.

Cele mai cautate solutii de umbrire pentru spatiile din domeniul HoReCa sunt sistemele retractabile. Mecanismele de actionare pot fi discrete, iar angajatii nu vor pierde timp pentru operarea lor.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica are un loc aparte intre structurile moderne de umbrire datorita tehnologiilor si a modului de construire. Acoperisul unei pergole bioclimatice are lamele paralele, care pot fi orientate, deschise sau inchise in functie de cata lumina si aer vreti sa treaca. Mai mult, ea presupune un sistem complex de jgheaburi prin care lamelele preiau si dreneaza apa, riscul de infiltrare a apei fiind minim.

Va oferim si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Ele se vor activa automat, in functie de setarile si nevoile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa aduceti un suflu nou casei dvs, instalarea unei copertine, pergole, sau marchize este o decizie excelenta. Va sugeram sa alegeti marchiza usa de intrare care protejeaza de soare, vant, ploaie, la intrarea in cladire. In plus, aceasta are un impact vizual special, transformand total fatada unei case.

Pentru gradina si terasa dvs alegeti copertine sau pergole. Va sfatuim sa alegeti pe indelete locul de instalare a acestor structuri. Daca pergola poate fi independenta, avand o structura proprie, nu acelasi lucru se poate spune despre copertina, care are nevoie de un suport pentru a fi ancorata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Balcoanele descoperite pot fi completate cu ajutorul copertinelor si pergolelor. Recomandam copertinele verticale pentru balcoanele inguste de la bloc si pergole clasice pentru balcoanele mari. Si sistemele retractabile (cu brate sau verticale cu carlig) sunt adecvate pentru balcon. In balcoanele mai mari, de tipul teraselor, balcoanelor de case, pergolele bioclimatice cu sau fara inchideri cu sticla glisanta sunt investitii inspirate.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Copertinele retractabile cu brate si pergolele aluminiu sunt tot mai des alese de clienti pentru diverse aplicatii. Instalam structuri de umbrire din duraluminiu de prima prelucrare, ce rezista mult in timp si este usor ca si greutate. Aceste structuri nu vor pune presiune pe terase si balcoane si vor fi usor de intretinut, nefiind nevoie de re-vopsire.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va de spatiul piscinei si creati umbrire cu o copertina sau pergola. Pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni, pergolele cu prelate mari si modelele bioclimatice sunt solutii excelente. Chiar si piscinele rezidentiale pot beneficia prin instalarea de pergole bioclimatice. Suntem gata sa va oferim informatii suplimentare!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram