Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Comanesti

Copertine pergole Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Comanesti. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca nu va incanta ideea unor structuri permanente, care pot deranja in anumite momente, va sugeram sa examinati oferta noastra de pergole retractabile. Pe langa avantajul protejarii unor zone doar la nevoie, aceste copertine marchize sunt si usor de folosit. Multe dintre modele sunt automatizate.

Cu o pergola electrica (actionare electrica) nici nu trebuie sa fiti langa ea pentru a o opera. Multe sunt actionabile prin telefonul smart din aplicatie sau prin telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pentru a putea folosi  confortul terasei, va incurajam sa ne apelati pentru instalarea de pergole si copertine terase. Dupa montaj, va veti putea relaxa pe terasa, chiar daca ploua sau bate vantul. Va propunem copertine fixe, remarcabile prin rezistenta la conditiile meteo cele mai potrivnice. Le instalam rapid si preturile sunt foarte atractive.

Cand versatilitatea primeaza in alegeri, va sfatuim sa optati pentru coperatina terasa retractabila. Aceasta poate fi operata doar la nevoie, pentru zonele alese.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Puteti avea clienti tot anul si in exteriorul restaturantului/barului dvs prin montarea de pergole copertine. Folosim materiale durabile care va vor proteja clientii de razele UV si alte elemente naturale. Va incurajam sa prelungiti spatiul de servire cu o copertina/marchiza inchisa- ea va creste confortul termic in timpul lunilor racoroase.

Multi proprietari de baruri si restaurante aleg sistemele retractabile intrucat au mecanisme de operare subtile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se remarca prin modul de dispunere a lamelelor din aluminiu. Acest mod permite modificarea unghiului lamelelor, in functie de nevoi. Vara le veti deschide, pentru ventilatie, iar iarna le veti inchide pentru incalzirea spatiului unde sunt montate. Aceste lamele colecteaza si dreneaza apa, printr-un sistem eficace de jgheaburi.

Avem in catalog si pergole bioclimatice cu senzori (ploaie, lumina, temperatura) ce sunt operate prin activarea senzorilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Protejati intrarea in locuinta cu o pergola intrare case. Nu va trebui sa iesiti cu umbrella desfacuta odata ce ati instalat o astfel de copertina. Folosim materiale durabile si atragatoare, astfel ca pergola intrare case va schimba in bine aspectul exterior al locuintei.

Putem sa instalam si copertine si pergole pentru gradina. De cele mai multe ori, lemnul este materialul folosit pentru aceste pergole.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Protejati suprafata balconului prin montajul de copertine si pergole balcon. Sistemele retractabile sunt extrem de populare printre clienti, datorita versatilitatii oferite spatiului. Avem si copertine policarbonat care sunt rezistente la impact si nu incurca accesul spre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va oferim pergole si copertine din aluminiu la preturi atractive si cu finisaje variate. Cum aluminiul este mai usor decat otelul, pergolele din aluminiu nu pun presiune pe structura si nu duc la lucrari de consolidare a fundatiei. Maleabil, aluminiul ne permite sa realizam pergole speciale si diverse.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Prin instalarea de copertina piscina veti crea umbrirea necesara confortului in timpul zilelor insorite de vara. Avem pentru dvs si solutii pentru spatiul din fata garajului. Cu o pergola piscina, veti da functionalitate acestui spatiu si il veti infrumuseta. Suntem aici cu informatii suplimentare despre pergola pret.


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram