Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Cluj-Napoca

Copertine pergole Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Cluj-Napoca. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Instalarea unor structuri de umbrire la exterior amplifica utilitatea zonelor de relaxare. Daca doriti flexibilitate pentru aceste spatii, va propunem copertine si pergole retractabile. Cu ele, veti putea umbri doar anumite zone si numai le nevoie spatiile de la exterior.

Pergolele electrice (cu actionare electrica) cresc confortul, elimina nevoia instalarii de aparat de aer conditionat si chiar cresc valoarea unei proprietati. In plus, actionarea acestor sisteme se poate realiza si de la distanta, cu o telecomanda sau aplicatie din telefonul smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Cu toate ca multi dintre noi alegem terasa sa ne relaxam intr-o zi placuta de vara, o evitam cand soarele este prea puternic. Considerati umbrirea terasei cu pergole sau copertine. Instalam copertine si pergole pentru terase rezidentiale si comerciale din materiale durabile si rezistente.

Poate va atrag copertinele si pergolele retractabile pentru terasa. Cu astfel de sisteme, veti putea umbrirea terasei doar la nevoie. Pergola este realizata din materiale rezistente si poate fi desfasurata pe ploaie, vant, ninsoare. Daca doriti sa folositi terasa indiferent de vreme, analizati completarea pergolelor cu inchideri de sticla glisanta securizata.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Multi clienti aleg un restaurant, cafenea, terasa pentru spatiul de servire de la exterior, mai ales daca acesta are acces spre o priveliste speciala. In zilele mohorate si ploioase, insa, acesti clienti vor evita aceste spatii daca nu ofera protectie in acest sens. Va oferim solutia atragerii clientilor si in zilele toride de vara prin instalarea de copertine si pergole. Utilizam materiale care blocheaza efectul daunator al razelor UV.

Multi proprietari din domeniul HoReCa aleg sistemele retractabile de umbrire. Acestea nu doar au mecanisme de actionare subtile, dar sunt si usor de operat de angajati.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica este una dintre cele mai moderne solutii de umbrire, modul de alcatuire a acoperisului fiind inovator. Acoperisul pergolei bioclimatice este compus din lamele paralele de aluminiu, care pot fi orientate, dar si deschise sau inchise in unghiul dorit. In plus, riscul de infiltrare a apei pluviale este redus, apa fiind preluata si indepartata de pe acoperis  printr-un sistem complex de jgheaburi.

Daca va intereseaza, putem instala pergole bioclimatice cu senzori de lumina/temperatura/ploaie. In momentul in care acesti senzori se activeaza, se actioneaza automat si pergola bioclimatica.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Montam copertine, pergole si marchize pentru casa si curtea dvs. La intrarea in casa, pentru protectie de soare, vant, sau ploaie, va sugeram marchizele usa de intrare. Acestea sunt realizate din materiale durabile, au culori diverse si pot schimba fundamental aspectul locuintei dvs.

Dispunem de resurse si pentru confectionarea de pergole si copertine pentru gradina. Daca o pergola poate functiona ca si solutie independenta, avand structura proprie, copertinele nu pot fi ancorate in absenta unui suport.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Copertinele si pergolele sunt solutii de umbrire si protectie solara in balcoanele deschise. In balcoanele inguste de bloc, copertinele verticale sunt solutii inspirate. Pentru balcoanele de mari dimensiuni recomandam pergolele clasice si bioclimatice. Acestea pot fi completate cu inchidere cu sticla glisanta securizata, balcoanele fiind maxim securizate si protejate de vant, ploaie, soare.

Nu eliminati nici sistemele retractabile (cu brate sau verticale cu carlig) pentru spatiul balconului.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Va propunem copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu ca si solutii de umbrire pentru terase si balcoane. Instalam structuri din duraluminiu de prima prelucrare ce este extrem de durabil si usor ca si greutate. Astfel de pergole nu vor exercita presiune pe terase si balcoane si nu vor necesita re-vopsire prea curand.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Puteti folosi spatiul piscinei si cand soare este mai intens ca niciodata prin instalarea de copertine sau pergole. Instalam pergole cu prelate de mari dimensiuni si modele bioclimatice pentru piscinile comerciale. Pergolele bioclimatice sunt excelente si pentru piscinele rezidentiale. Contactati-ne pentru informatii suplimentare!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram