Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Chisineu-Cris

Copertine pergole Chisineu-Cris reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Chisineu-Cris. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Includem in catalogul nostrum pergole retractabile pentru aplicatii in care versatilitatea spatiului este importanta. Pergolele si copertinele retractabile atrag clientii la resturante si cafenele, infrumuseteaza spatiul de instalare, cresc pretul de vanzare a unei cladiri, etc.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este preferata intre solutiile retractabile, datorita utilizarii sale facile. Ea poate fi controlata direct din telecomanda sau aplicatie pe telefonul Smart.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Proprietarii de baruri si restaurante care doresc sa-si serveasca clientii si in zilele cele mai toride din an ii pot atrage prin solutii estetice de umbrire. Va propunem copertine si pergole din materiale rezistente la radiatiile UV, in culori variate, pentru integrarea cat mai placuta in aspectul localului dvs.

Multi proprietari aleg sistemele retractabile intrucat sunt usor de desfasurat si de strans de catre angajati. Ele au mecanismele de actionare ascunse, astfel ca nu modifica negativ fatada restaurantului, cafenelei, barului, etc.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica se distinge prin dispunerea lamelelor de aluminiu si posibilitatea ajustarii unghiului lor de deschidere si a modului de orientare a lamelelor. Astfel, veti putea lasa aerul sa treaca pentru ventilatie, dar veti putea opri ploaia.

Pergola bioclimatica nu este doar complet automatizata, ci poate fi si echipata cu senzori (lumina, temperatura, ploaie). Cu astfel de modele, pergolele sunt desfasurate sau retrase cand sunt activati senzorii.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va oferim modele variate de copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele deschise. Pentru balcon, multi clienti opteaza pentru sistemele retractabile cu brate si modele verticale cu carlig.

In oferta noastra se afla si copertine verticale-- le recomandam in balcoanele mai mici si inguste de la bloc. Pentru balcoanele spatioase, mai potrivite sunt pergolele clasice si cele bioclimatice. Pentru protectie superioara la  ploaie, vant, ninsoare, puteti adauga la balcon si inchideri cu sticla securizata glisanta.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Aluminiul este un material din ce in ce mai folosit pentru structurile de umbrire. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu. Utilizam duraluminiu de prima prelucrare. Este un material rezistent, dar usor ca si greutate, astfel ca produsele de umbrire nu vor pune presiune pe terase si balcoane.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Nu lasati razele luminoase ale soarelui sa va altereze confortul la piscina si instalati pergola piscina. Va sugeram pergola cu prelata de mari dimensiuni si pergola bioclimatica. Ele sunt adecvate atat pentru piscinele comerciale, cat si pentru cele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram