Solicită ofertă: 
0770 955718
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Chiajna

Copertine pergole Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Chiajna. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca doriti pergole cu flexibilitate superioara modelelor traditionale, va recomandam pergolele retractabile. Cu ajutorul lor, veti proteja anumite zone de la exterior si doar atunci cand este nevoie. Astfel, se explica de ce aceste copertine marchize retractabile sunt frecvent instalate in orice spatiu, fie el comercial sau rezidential.

materialele pe care le folosim sunt durabile si putem instala pergole cu actionare manuala sau automata. Multi clienti opteaza pentru pergola elecrica (cu actionare electrica) intrucat permite operarea din telefonul smart sau telecomanda.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Profitati la maximum de terasa dvs si protejati-o prin instalaarea de copertine sau pergole. Pentru instalari rapide si putin costisitoare, va propunem copertine fixe. Ele sunt extrem de rezistente la conditiile de vreme extreme (furtuni, vant puternic).

Pentru flexibilitate mai inalta, va recomandam sa alegeti copertina terasa retractabila. Cu ajutorul unei astfel de produs, veti putea proteja doar anumite zone ale terasei atunci cand este nevoie.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant/bar si va intereseaza extinderea si folosirea spatiului exterior, va sugeram sa instalati copertine si pergole. Clientii dvs sa vor bucura de privelistea oferita tot timpul anului. Realizam copertine care opresc razele nocive ale soarelui. O copertina/marchiza inchisa, va veti proteja clientii de vant, ploaie, temperaturi scazute, pe toata perioada anului.

Am constatat ca cei mai multi detinatori de restaurante/baruri opteaza pentru sisteme retractabile, intrucat mecanismele lor de actionare nu sunt la vedere.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Modul de construire face din pergolele bioclimatice o categorie aparte. Lamelele de aluminiu sunt amplasate pentru a permite ajustarea la unghiuri variate. Va fi posibil sa inchideti/deschideti acoperisul doar cat doriti.

Pentru o ventilatie sporita in timpul zilelor calduroase de vara, veti putea deschide lamelele. In schimb, in timpul lunilor racoroase, le veti inchide pentru a incalzi spatiul terasei. Fiind automatizate total, pergolele bioclimatice permit operarea de la distanta din tableta sau smartphone.

Va oferim si pergole cu senzori (lumina, temperatura, ploaie) care se vor activa automat, conform senzorilor cu care sunt prevazute.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Pana cand va deschideti umbrela la iesirea din casa, va puteti feri de ploaie prin instalarea unei copertine intrare. Realizam modele extrem de variate din materiale calitative si la pret avantajos. Pe langa protectia sporita, o pergola usa intrare va fi elementul distinctiv al locuintei dvs.

Instalam si produse de protectie pentru gradina. Ganditi-va care este spatiul de care dispuneti, ce materiale doriti si bugetul alocat. Multi clienti aleg copertine si pergole din lemn pentru gradina.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

O copertina va oferi protectia mult dorita la un balcon descoperit. Instalam copertine si pergole pentru balcon din materiale diverse. Sistemele retractabile sunt des instalate in balcon. Pentru modele extrem de rezistente la impact si transparente, va sugeram instalarea de copertine policarbonat.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Materialele cel mai frecvent folosite in fabricarea de pergole sunt otelul si aluminiul. Daca modelele din otel exercita presiune pe structura (sunt absolt necesare lucrarile de intarire a fundatiei), pergolele din aluminiu sunt mai usoare si mai putin costisitoare. Cum aluminiul este si mai flexibil, modelele din aluminiu pot fi realizate in cele mai variate design-uri.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va total de spatiul piscinei prin montarea de copertina piscina—ea va creste umbrirea mult dorita. Pentru spatiul din fata garajului, o pergola garaj va imbunatati aspectul exterior si creste functionalitatea lui. Contactati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

    Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

    crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram