Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Cehu Silvaniei

Copertine pergole Cehu Silvaniei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Cehu Silvaniei. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Fabricam si instalam copertine de tip retractabil atat in locatii comerciale, cat si rezidentiale. Daca nu va atrag sistemele traditionale din cauza limitelor in folosire, va propunem pergolele retractabile. Cu un sistem automat de copertine marchize retractabile veti putea proteja zonele dorite doar la nevoie!

Va indemnam sa alegeti pergola electrica (cu actionare electrica) intrucat o puteti actiona chiar si daca nu sunteti in apropierea ei. Un astfel de model poate fi actionat de la distanta prin telecomanda si chiar aplicatie din telefon.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu va limitati in a folosi spatiul terasei doar in timpul sezonului calduros. Extindeti folosirea acestuia pe tot parcursul anului prin instalarea de pergole si copertine terase. Produsele noastre exceleaza prin calitate si durabilitate.

Daca aveti alocat un buget limitat, putem sa fabricam copertine fixe. Instalarea lor este rapida si vor oferi protectie superioara in timpul fenomenelor meteo extreme. Pentru mai multa flexibilitate insa, va sugeram sa alegeti copertina terasa retractabila. Cu ea veti putea proteja zonele alese doar cand doriti.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior pe toata durata anului, va recomandam sa optati pentru copertine pergole. Copertinele exterioare pot fi construite din materiale rezistente la razele nocive UV care nu obtureaza vizibilitatea. Pentru protectie ridicata impotriva conditiilor meteo nevaforabile (vant, ploaie), copertina/marchiza inchisa este o solutie extrem de practica.

Sistemele retractabile sunt des intalnite la exteriorul restaurantelor si barurilor intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Datorita dispunerii speciale, lamelele preiau si dreneaza apa cu ajutorul unui sistem complex de jgheaburi.

Puteti alege pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie, temperatura. Ele vor fi actionate automat, in conformitate cu setarile si necesitatile dvs.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Puteti oricand sa aduceti un element de noutate si originalitate la exteriorul locuintei dvs prin instalarea de copertine intrare. Folosim materiale rezistente in timp si cream design-uri care sunt atragatoare si originale. Cu o pergola usa intrare, puteti infrumuseta si proteja intrarea in locuinta la un pret redus.

Includem in catalogul nostru si numeroase solutii pentru gradini. Executam pergole copertina gradina din materiale variate, chiar daca cei mai multi clienti aleg lemnul. Alegeti mereu materialul si modelul pentru pergola gradina in acord cu spatiul de instalare si bugetul disponibil.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

In cazul balcoanelor fara acoperis, fabricam pergole/copertine balcon din materiale rezistente. Analizati variante de copertine policarbonat pentru balcon, intrucat sunt rezistente la impact si nu altereaza accesul spre privelistea de la balcon. Pentru balcoane, sistemele retractabile sunt cele mai cautate de clienti.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca multi clienti opteaza pentru pergole din otel, pergolele din aluminiu sunt aproape la fel de populare printre clienti. Daca modelele din otel sunt mai grele si impun lucrari de consolidare a fundatiilor, pergolele din aluminiu elimina nevoia acestor lucrari, ele fiind mai usoare. In plus, aluminiul se poate modela si structurile pot fi construite pentru imbinarea perfecta in decor.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Obtineti cel mai inalt confort in zona piscinei prin crearea de umbrire cu o copertina piscina. Daca doriti sa oferiti utilitate si valoare estetica spatiului prea putin folosit din fata garajului, va indemnam sa alegeti pergola garaj. Nu ezitati sa ne apelati pentru informatii despre pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram