Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Carei

Copertine pergole Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Carei. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca ati amanat mereu instalarea de copertine din cauza lipsei lor de flexibilitate, va sugeram sa examinati solutiile moderne, de tip retractabil. In oferta noastra se afla modele variate de copertine marchize retractabile. Ele va permit sa protejati zonele cele mai expuse, doar cand doriti!

Extrem de usor de folosit de la distanta (prin telecomanda sau aplicatie de pe telefon), o pergola electrica (cu actionare electrica) este aproape nelipsita din decorurile moderne.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Nu lasati vremea urata sa va impiedice din a va bucura de spatiul terasei. Va propunem sa examinati oferta noastra vasta de pergole si copertine terase.

Pentru un buget limitat, va sugeram sa alegeti copertine fixe. Le vom instala rapid si va vor proteja usile si ferestrele de la terasa in timpul furtunii sau al altor fenomene meteo dificile.

Daca, in schimb, bugetul dvs este mai generos si va focusati pe versatilitatea oferita de un sistem de protectie, va recomandam sa instalati sisteme retractabila. Cu o copertina terasa retractabila veti putea doar la nevoie zonele preselectate.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior pe toata durata anului, va recomandam sa optati pentru copertine pergole. Copertinele exterioare pot fi construite din materiale rezistente la razele nocive UV care nu obtureaza vizibilitatea. Pentru protectie ridicata impotriva conditiilor meteo nevaforabile (vant, ploaie), copertina/marchiza inchisa este o solutie extrem de practica.

Sistemele retractabile sunt des intalnite la exteriorul restaurantelor si barurilor intrucat mecanismele de actionare sunt discrete.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Cand facem referire despre structurile versatile de protectie la exterior, trebuie sa acordam atentie speciala pergoleleor bioclimatice. Acestea au lamele de aluminiu astfel dispuse incat  veti putea modifica unghiul de deschidere al pergolei. Astfel, vara veti deschide acest unghi pentru o circulatie eficienta a aerului, in timp ce iarna il veti inchide pentru incalzirea spatiului.

In catalogul nostru se regasesc si pergole bioclimatice cu senzori de lumina, ploaie sau temperatura. Activarea acestor senzor duce la actionarea pergolelor bioclimatice.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Poate inca nu v-ati gandit, dar puteti instala copertina si la intrarea in locuinta. Executam copertine intrare pentru locuinte si spatii comerciale din materiale durabile si in design-uri variate. Putem crea pergola usa intrare cea mai potrivita pentru locuinta dvs, astfel incat sa va bucurati si de protectie la usa, dar si de un element decorativ nou si atragator.

Avem numeroase solutii si pentru spatiul gradinii. Fabricam pergole copertina gradina din materiale variate. Cei mai multi clienti opteaza pentru pergole copertine gradina din lemn.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Pentru protectia balcoanelor fara acoperis, construim pergole/copertine din materiale diverse. Foarte cautate pentru zona de balcon sunt sistemele retractabile. Va sugeram sa analizati si varianta de copertine policarbonat, remarcabile prin rezistenta la impact. In plus, ele nu obtureaza cu nimic vizibilitatea spre priveliste.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Chiar daca multi clienti opteaza pentru pergole din otel, pergolele din aluminiu sunt aproape la fel de populare printre clienti. Daca modelele din otel sunt mai grele si impun lucrari de consolidare a fundatiilor, pergolele din aluminiu elimina nevoia acestor lucrari, ele fiind mai usoare. In plus, aluminiul se poate modela si structurile pot fi construite pentru imbinarea perfecta in decor.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Cu o pergola piscina veti obtine umbrirea care lipsea din zona piscinei. Pentru zona din fata garajului, gasim ca o pergola garaj aduce valoare atat functionala, cat si estetica. Nu amanati sa ne apelati pentru informatii despre pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram