Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Caransebes

Copertine pergole Caransebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Caransebes. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Cu toate ca solutiile fixe de umbrire sunt, in continuare, raspandite, modelele retractabile castiga tot mai mult in popularite. Copertinele si pergolele retractabile sunt instalate atat pe proprietati rezidentiale, cat si in cele comerciale (restaurante, baruri, cafenele, etc). Ele aduc nu doar beneficiul umbririi doar la nevoie, ci si cel al infrumusetarii spatiului, atragerii clientilor, cresterii pretului de vanzare pentru o proprietate, etc.

In categoria sistemelor retractabile, cele mai populare sunt pergolele electrice (cu actionare electrica), deoarece pot fi operate din telecomanda si aplicatie pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Completati terasa cu solutii de umbrire de tipul copertinelor si pergolelor. Utilizam materiale durabile, ce protejeaza de razele nocive solare, fara a pierde valoarea estetica. Produsele noastre pot veni in culori diverse, in functie de preferintele dvs.

Va recomandam copertine si pergole retractabile pentru terase intrucat veti putea umbri terasa doar la nevoie si doar in masura in care doriti (partial sau integral). Folosim materiale care nu se degradeaza de la vant, ploaie, ninsoare. Astfel, veti putea lasa desfasurata copertina sau pergola pe tot parcursul anului, fara teama ca se vor deteriora.

Examinati si varianta adaugarii de inchideri cu sticla securizata glisanta pentru terasa. Acestea vor proteja terasa de vant, ploaie, zapada, transformand-o intr-un spatiu sigur de folosit indiferent de vreme.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Daca detineti un restaurant, hotel, bar, cafenea, pensiune, cu siguranta ca doriti sa cresteti confortul clientilor si in spatiile de servire de la exterior. Instalarea de pergole si copertine este principalul mijloc de umbrire a acestor spatii. Utilizam materiale in culori variate, care sa complimenteza cat mai bine stilul cromatic si decorativ al localului. Materialele sunt durabile si protejeaza de razele nocive ale soarelui.

Sistemele retractabile sunt ideale pentru spatiile din domeniul HoReCa, intrucat angajatii nu pierd timp pentru a le actiona. Mecanismele de actionare sunt ascunse, deci nu vor modifica negativ spatiul de instalare.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este cea mai inovatoare solutie de umbrire. Lamelele de aluminiu care o compun pot fi deschise in ughiuri diferite, dar si orientate conform nevoilor dvs. Cand ploua, pergola bioclimatica nu lasa apa sa treaca, dar permite aerului curat sa intre, pentru ventilarea spatiului protejat.

Complet automatizate si operabile de pe tableta sau Smartphone, pergolele bioclimatice pot fi prevazute si cu senzori (lumina, temperatura, ploaie, etc). Cand senzorii se activeaza, pergolele bioclimatice se declanseaza, conform setarilor.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Puteti oricand sa aduceti un element de noutate si originalitate la exteriorul locuintei dvs prin instalarea de marchiza usa intrare. Folosim materiale durabile si puteti alege culoarea cea mai potrivita pentru fatada casei dvs. Marchisa usa intrare este mai mult decat un accent decorativ special; ea protejeaza si de vant, ploaie, ninsoare, la intrarea in casa.

Pergolele si copertinele sunt propunerile noastre pentru curte si terasa. Nu va focusati pe model, inainte de alege locul de instalare, intrucat fiecare dintre acestea presupune instalari diferite. Daca pergola are structura sa, putand fi independenta, copertina are mereu nevoie de o alta structura pentru a fi instalata.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

In cazul balcoanelor fara acoperis, fabricam pergole si copertine balcon din materiale rezistente. Cei mai multi clienti aleg, din motivul versatilitatii, sistemele retractabile cu brate si verticale cu carlig.

Daca locuiti la bloc, cel mai probabil aveti un balcon mic si ingust; il puteti umbri prin copertine verticale cu carlig. Daca aveti un balcon mai spatios, orientati-va catre pergole clasice si bioclimatice.

Si balconul poate deveni un spatiu folosibil indiferent de conditiile meteo. Ca si cu terasele, va fi nevoie sa adaugati inchideri cu sticla glisanta securizata ce vor proteja balconul de vant, ploaie, ninsoare, etc.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Tot mai multi clienti aleg pergolele din aluminiu pentru umbrire. Va propunem copertine verticale cu carlig si pergole aluminiu. Produsele nu vor pune presiune pe fundatii, intrucat folosim duraluminiu de prima prelucrare --un material usor ca si greutate, dar rezistent.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Obtineti cel mai inalt confort in zona piscinei prin crearea de umbrire cu o copertina sau pergola piscina. Instalam pergole prelata si pergole bioclimatice pentru piscinele mari comerciale. Ele pot fi folosite si pentru piscinele rezidentiale.


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram