Solicită ofertă: 
0770 427516
copertine pergole

Copertine și Pergole Retractabile Campulung

Copertine pergole Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Campulung. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI LUCRăRI PERGOLE

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
VEZI modele copertine
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de instalarea unui sistem automat de copertine marchize, pergolele retractabile sunt optiuni excelente. Acest tip de pergole au nu doar valoare functionala, ci si estetica, ele imbunatatind major aspectul exterior al oricarui spatiu.

Pergola electrica (cu actionare electrica) transforma spatiul exterior intr-o camera usor de utilizat. Ea poate fi actionata prin telecomanda si chiar prin aplicatie de pe telefonul Smart.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru extinderea spatiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si rezista conditiilor meteo extreme de peste an.

Usor de instalat pe perete si rezistente la conditii meteo extreme (furtuni puternice), copertinele fixe pentru terase sunt optiuni excelente pentru clientii cu bugete limitate.

Daca doriti sa protejati doar partial si doar la nevoie spatiul terasei, o coperatina terasa retractabila constituie o buna investitie. Copertina terasa retractabila va spori confortul pe timpul verii, oferind umbrirea necesara pe terasa.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pentru spatiile de la exteriorul barurilor si restaurantelor propunem copertine pergole din materiale rezistente. Fabricam copertine exterioare din materiale rezistente la razelel UV pentru a mentine confortul clientilor. Cu o copertina marchiza inchisa, clientii se vor bucura de o cina linistita chiar si atunci cand vremea este neplacuta.

Deosebit de populare pentru restaurante si baruri sunt sistemele retractabile intrucat au mecanisme de actionare ascunse.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Unul dintre cele mai inovatoare tipuri de pergole il reprezinta pergola bioclimatica. Modul de asezare a lamelelor de aluminiu face posibila modificarea unghiului acestora. O deschidere a unghiului este preferabila vara, pentru ventilatie, in timp ce iarna se recomanda inchiderea lui.

Putem instala si pergole bioclimatice cu senzori de ploaie, lumina, temperatura. Acesti senzori vor actiona pergolele atunci cand se activeaza.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Alegeti copertine intrare pentru a proteja intrarea in locuinta. Va putem construe pergola intrare case din materiale diverse pentru a se integra perfect in aspectul exterior al casei dvs. Pergola usa intrare schimba in bine imaginea unei proprietati si ofera protectie la intrarea in locuinta.

Atunci cand va alegeti pergola/copertina gradina, trebuie sa examinati spatiul disponibil, bugetul si materialele ce se potrivesc gradinii. Multi clienti opteaza pentru copertine/pergole din lemn. Acestea pot fi acoperite in timp de vegetatie.

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Va indemnam sa alegeti copertine si pergole balcon pentru a proteja balcoanele fara acoperis. Sistemele retractabile sunt mereu alegeri potrivite. Putem confectiona si copertine policarbonat—sunt rezistente la impact si nu obtureaza vizibilitatea!

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Executam pergole si copertine din aluminiu. Fata de produsele traditionale din otel care sunt grele si pun presiune pe structuri, necesitand lucrari de intarire a fundatiei, pergolele copertine din aluminiu sunt usoare. Modelele pe care le realizam sunt variate si atractive, aluminiul fiind mai usor de modelat decat otelul.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertina piscina. Nu uitati de spatiul din fata garajului unde putem instala pergola garaj. Sunati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram