Solicită ofertă: 
0770 427 516

Copertine și Pergole Retractabile Campina

Copertine pergole Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Copertine pergole Campina. Va oferim servicii de umbrire prin copertine si pergole retractabile pentru terase rezidentiale si comerciale. Copertine cu franjuri, semicasetate si casetate cu brate retractabile, automate si manuale, pentru terase si balcoane. Pergole retractabile din aluminiu acoperite cu prelata sau bioclimatice cu lamele. Marchize pentru usi, ferestre, vitrine.

vă oferim:

Pergole retractabile și bioclimatice pentru rezidențe

pergola lamele aluminiu terasa balcon privatapergole copertine si marchize retractabile 3pergola bioclimatica balconpergole si copertine pe structura metalica 6pergole si copertine pe structura metalica 5pergole si copertine pe structura metalica 7pergola bioclimatica inchisapergola prelata terasa etajpergola bioclimatica terasa casapergola prelata pe terasa rezidentialapergola bioclimatica piscinepergola retractabila terasa etaj

Pergole retractabile și bioclimatice pentru Horeca

pergola electrica terasa comercialapergole copertine si marchize retractabile horecapergola bioclimatica terasa restaurantpergola retractata semiovalaterasa bioclimatica pergola retractabila inchisapergola bioclimatica acoperis retractabil pensiunepergola retractabila horeca deschideri multiplepergola bioclimatica lamele deschise pensiunepergola horeca acoperis ovalrestaurant acoperis bioclimaticacoperis retractabil prelata restaurantpergola bioclimatica terasa hotelpergole copertine si marchize retractabile 12acoperis bioclimatic terasa restaurantterasa restaurant cu pergola retractabilapergole copertine si marchize retractabile 8
VEZI MAI MULTE LUCRăRI

Copertine retractabile de lux

copertina Kuadbox antracit inchisacopertina maticboxcopertina MoonboxCopertina StorBoxcopertina Splenboxcopertina Art 500copertina kuadbox inchisa iluminatacopertina Kuadbox marocopertina kuadbox gri polisatcopertina maticbox deschisacopertina Maticbox marocopertina moonbox marecopertina moonbox deschisaCopertina StorBox antracitcopertina Storbox deschisaCopertina StorBox cu iluminarecopertina Splenbox deschisa
cere oferta

Pergole, copertine si marchize retractabile

Pergole, copertine si marchize retractabile

Daca sunteti interesat de solutiile mai versatile de umbrire, sistemele retractabile sunt produse adecvate. Pergolele si copertinele retractabile permit umbrirea doar la nevoie si aduc beneficii in spatiile de instalare, fie ca sunt rezidentiale sau comerciale. Aceste produse atrag clientii in zilele insorite pe terase, infrumuseteaza si cresc pretul de vanzare a unei proprietati, reduc cheltuielile de energie (nu mai este nevoie de aer conditionat), etc.

Pergola electrica (cu actionare electrica) este un model preferat de clienti in categoria sistemelor retractabile, datorita facilitatii de operare. Astfel, ea poate fi retrasa sau extinsa din telecomanda sau aplicatie pe telefonul mobil.

Copertine si pergole pentru terase

Copertine si pergole pentru terase

Pergolele si copertinele sunt solutii practice pentru umbrirea patiului unei terase. Ele sunt realizate din material durabile si pot fi realizate in culori variate, pentru a se imbina cat mai placut in decorul deja existent.

Copertinele si pergolele retractabile sunt printre cele mai adecvate produse de umbrire pentru terase, datorita diversificarii modului de utilizare a terasei. Astfel, cu ajutorul lor, veti putea umbri terasa partial sau total, in functie de cum aveti nevoie. Nu trebuie sa strangeti copertina sau pergola cand vremea este urata deoarece folosim materiale care rezista la vant, ploaie, ninsoare.

Puteti transforma terasa intr-o camera prin completarea sa cu inchideri de sticla glisanta securizata. Acestea vor proteja terasa de elementele naturale, pentru a o putea folosi linistit tot anul.

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Pergola pentru restaurant, cafenea, pensiune, hotel

Atunci cand doriti sa serviti clientii la exterior in cele mai confortabile conditii, umbrirea spatiului de la exterior este esentiala. Va propunem copertine si pergole din materiale ce protejeaza de razele nocive UV si nu blocheaza accesul la priveliste.

Restaurantele, cafenelele stradale, pensiunile, hotelurile pot fi umbrite la exterior cu sisteme retractabile. Acestea sunt cele mai cautate pentru localuri, intrucat sunt usor de actionat si au mecanisme care nu sunt vizibile.

Pergola bioclimatica

Pergola bioclimatica

Alcatuita din lamele de aluminiu cu rezistenta la conditiile meteo extreme, pergola bioclimatica este usoara si nu pune presiune pe strucura. Lamelele acoperisului pot fi deschise sau inchise in unghiuri diverse, dar si orientate. Aceste ajustari fac posibila, spre exemplu, oprirea apei pluviale, dar trecerea aerului prin lamele pentru ventilatie eficienta.

Pergolele bioclimatice sunt total automatizate si pot veni cu diversi senzori (lumina, temperatura, ploaie). Cand acesti senzori sunt activati, se declanseaza si pergola.

Copertine pentru casa si curte

Copertine pentru casa si curte

Daca doriti sa protejati intrarea de la locuinta fara a afecta aspectul exterior al acesteia, contactati-ne pentru marchize usa intrare. Utilizam materiale rezistente, in culori diverse astfel ca marchiza usa intrare sa adauge valoare estetica resedintei dvs. Marchiza usa intrare este si practica, ea protejand de ploaie, vant, ninsoare la intrarea in cladire.

Pentru terase si gradini va propune copertine si pergole. Nu va grabiti in alegerea locului de instalare--el este fundamental pentru tipul de structura de umbrire pe care il veti putea folosi. Copertinele au nevoie de un suport pentru a fi ancorate, in timp ce pergolele sunt independente (au structura proprie).

Copertine pergole pentru balcon

Copertine pergole pentru balcon

Fabricam copertine si pergole balcon pentru a crea protectia necesara in balcoanele descoperite. Multi clienti aleg sistemele retractabile pentru balcoanele descoperite. Va punem la dispozitie atat copertine verticale cu carlig, cat si sisteme cu brate.

In balcoanele inguste de bloc, mai potrivite sunt copertinele verticale, in timp ce in balcoanele mai spatioase, pergolele clasice si bioclimatice sunt optiuni excelente. Va sugeram sa va ganditi daca doriti transformarea balconului intr-un spatiu total protejat de zgomot stradal, ninsoare, vant, ploaie. Veti avea nevoie si de inchideri cu sticla glisanta securizata daca va doriti acest lucru.

Pergole si copertine pe structura metalica

Pergole si copertine pe structura metalica

Executam  o gama variata de pergole si copertine din materiale diverse la preturi avantajoase. Instalam copertine retractabile cu brate si pergole aluminiu ce nu exercita presiune pe fundatiile locurilor de instalare. Folosim duraluminiu de prima prelucrare care este nu doar usor ca si greutate, dar si rezistent si usor de intretinut.

Pergola pentru piscine

Pergola pentru piscine

Bucurati-va la maximum de spatiul piscinei prin instalarea de copertine si pergole piscina. Pergolele cu prelata mare si pergolele bioclimatice sunt ideale pentru piscinele comerciale de mari dimensiuni. Aceste produse pot fi folosite, insa, cu succes si la piscinele mai mici, de tip rezidential. Sunati-ne pentru pergola pret!


Cere o ofertă
0770 427 516
contact@copertinepergole.ro
Pentru orice informatii si oferte de pret, da-ne un telefon sau foloseste formularul de contact.

  Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon.

  © 2022-2024 - copertinepergole.ro
  Politica de confidentialitate
  Termeni si conditii
  Site protejat cu reCaptcha de la Google
  Comenzile sunt primite și prelucrate de SC Cover Sun SRL, Str. Vâlsănești 27, Sect. 3, București. Asigurăm montaj în toată țara.
  Site deținut și administrat de SC Momentum Marketing Solutions SRL, Cal. Republicii nr. 40, mun. Bacău, jud. Bacău
  crossmenuarrow-rightarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram